iš Norvegijos parsivežėm ožkų pieno sūrio. valgėm valgėm - nesuvalgėm, dar visas gabalas liko. Todėl kilo klausimas - gal iš jo galima ką nors gaminti, ne tik skanauti? Ar į kokį patiekalą dėti. Gal kas išbandėte? O gal kas žinote?
iš Norvegijos parsivežėm ožkų pieno sūrio. valgėm valgėm - nesuvalgėm, dar visas gabalas liko. Todėl kilo klausimas - gal iš jo galima ką nors gaminti, ne tik skanauti? Ar į kokį patiekalą dėti. Gal kas išbandėte? O gal kas žinote?
hmmm..koks skanus
puikus desertėlis prie balintos kavos arba pabandyk sumuštinukus,tik reikia labai plonai jį pjaustyti .Aš juo vienu gardžiuojuosi Yra toks spec įrankis pjaustyti sūriui ir labai dailiai susipjausto , nes jis šiaip pakankamai keistos masės ir primena irisą
Skanaus
siūlau kaspinėli prie sūrio ir nunešt dovanu švenčių proga kokį gabalėlį nes neišmastau kur dar jis tiktų .Su mėsa irgi neįsivaizduoju Pažįstami norvegai tiesiog šiaip juo gardžiuojasi Su žuvimi irgi vargu ar derėtų,nebent kokias salotas su riešutukais ir kažkuo dar...Fantazuok ir skanauk kas gausis
gaila dovanų atiduoti (skūpa ). Bet nustariau išbandyti sausainius su šiuo sūriu arba jo kremu pagaminti. Jei gausis (arba nsigaus) parasysiu koks rezultatas buvo
... sumustinis - duona (batonas), plonai sviesto ir plonai sio surio (skanu su kava balta); ...vietiniai megsta jo uzdeti plonai ant sirdeliu blynu ir pasildyti mikrobangeje (man per saldu); ...daugiau neisivaizduoju, nes net sildomas mikrobangeje dega
... toks tepamas skanus, kaip Rududu, Prime berods vadinasi
Mes kai kepam mėsą (pvz avienos kumpį arba veršienos) tai tą skystį, kuris lieka "blėkoje" supilame į puodą, įdedame šito sūrio ir truputį miltų, kad sutirštėtų. Gaunasi nuostabus padažas prie mėsos
Mano draugė iš šito sūrio daro pertepimus pyragams, tortams. Taip pat tepa vaflių lakštus, vietoje Rududu, gaunas tikrai skanus, ne toks saldus desertas