Įkraunama...
Įkraunama...

Vydūno vid. mokykla

Sveikinu Vydūno mokyklos direktorių, mokytojus, mokinukus, jų tėvelius, visus darbuotojus, gerbėjus ir prijaučiančius su Naujaisiais metais!

Mokyklai linkiu kuo greičiau tapti progimnazija ir ilgai ilgai dar gyvuoti, o mokytojams ir toliau ugdyti kūrybišką, žingeidžią, geranorišką, dvasingą, visapusiškai išsilavinusią, žavią jaunąją kartą! Ačiū Jums už tai!

Gražių ir sėkmingų metų!
Atsakyti
Didelis ačiū Vydūno mokyklai už puikų renginį kovo 15d. 4u.gif Likome sužavėti mokinių pasirodymais bei labai jaukia mokyklos aplinka wub.gif Jaučiasi kad mokykla bei joje esantys žmonės yra viena didelė šeima wub.gif Labai džiaugiamės kad Jūs esat. Linkiu gyvuoti ilgai, ilgai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(scholastika @ 2011 10 05, 19:14)
mes lankom paruosiamukus mazvydo mokykloj, kadangi vaikas yra sunkaus charakterio, sunku apsiprasti najoj aplinkoj, tai bet kur jam sunku, tik dabar jau pradeda apsiprasti. mokytoja tokia savotiska. anksciau buvo jauna,mazdaug pries 4 metus, dabar dar ji negrizo is dekreto, o sita pries paruosiamukus dirbo su pradinem klasem. nzn reikia pagal vaika spresti, musu vaikui matau,kad sunku, labai sunku, kazkaip mokytoja sunkiai su juo sukontaktuoja


Pernai kai rinkomes priemokiklinuku mokytoja, tai pasirinkom Vydyno Vilma, o ne Mazvydo Jolanta. Nors i Mazvyda isejo sunaus geriausias draugas. O Vilmute kitais metais bus pirmokeliu mokytoja. Bent taip zadejo. Del to ketvirtoku mokytoja labai nepatenkinta. Visur tos intrigos.

As pats baigiau Mazvyda, taip kad linko sirdis link jos. Dar mokykla atnaujinta. Bet kai kaimynu vaikai pasake, kad baisi mokykla, as renkuosi mazesne mokykla. Jei sujungs su Mazvydu pereisim i Paparti. O paskui ziuresim.

Taigi laukiu ir geriu atsiliepimu apie tas mokyklas.
Atsakyti
QUOTE(MTetis @ 2012 05 09, 03:07)
Pernai kai rinkomes priemokiklinuku mokytoja, tai pasirinkom Vydyno Vilma, o ne Mazvydo Jolanta. Nors i Mazvyda isejo sunaus geriausias draugas. O Vilmute kitais metais bus pirmokeliu mokytoja. Bent taip zadejo. Del to ketvirtoku mokytoja labai nepatenkinta. Visur tos intrigos.

As pats baigiau Mazvyda, taip kad linko sirdis link jos. Dar mokykla atnaujinta. Bet kai kaimynu vaikai pasake, kad baisi mokykla, as renkuosi  mazesne mokykla. Jei sujungs su Mazvydu pereisim i Paparti. O paskui ziuresim.

Taigi laukiu ir geriu atsiliepimu apie tas mokyklas.




Mazvyda tikrai sake jungs nuo rugsejo su vidunu ir bus jau nebe vidurine o pagrindine mokykla.mokytoja Jolanta yra nebloga savo srities specialististe bet nelabai iseina sudrausti mokinius.vyksta sioks toks balaganas.drauges vaikas ejo pas ja tai per metus irase tik po 2 lietuviu ir 2 matematikos sasiuvinius.fizinio aprangos visiskai nereikejo nes vaikas sake kad nedaro jie .jai yra galimybe geriau drzelyje pabut priesmokyklinuku grupeje nei per anksti isleist vaika i mokykla ir atimti vaikyste.ne vaikai labai skirtingi ir ju pasiruosimas taip pat.cia mano nuomone o jums patiems reikes spresti.P.S.reiktu ir i vaika atsizvelgti kaip jis reguoja i mokytoja nes jie geriausiai cia.maniskes pvz nesuzavejo nei Vidunu,pilenu,purienu, tik mazvydo
Atsakyti
QUOTE(MTetis @ 2012 05 09, 02:07)
Vilmute kitais metais bus pirmokeliu mokytoja. Bent taip zadejo.


Aš už Vilmutę 4u.gif .

QUOTE(panda1 @ 2012 05 09, 07:32)
Mazvyda tikrai sake jungs nuo rugsejo su vidunu.

Nesąmonė schmoll.gif .
Atsakyti
mes lankem pas jolanta, tai nojus per kokius 3 men persilauze ir dabar su dideliu noru eina i mokykla, aisku,uzeina tinginyste kaip ir visiems vaikams, bet pe siuos metus ismoko skaityti, rasyti, su matematika kiek sunkiau, neslepsiu, nemazai ir mums namie reikejo padirbeti ax.gif
Atsakyti
Noriu pasidziaugti Vyduno mokykla, tikrai esu patenkinta, kad cia leidau savo pirmokele, mokytoja nuostabi ir labai gerai, rupestingai, nuosirdziai dirba su vaikais. O juk ir svarbiausia pirmoji mokytoja, kad vaikas jaustusi gerai, o ne mokyklos isore, sienos ar langai. Patikekit vaikai maziausiai i tai kreipia demesi.
Normali ta mokykla, niekas nieko nejungia ir drasiai leiskit i ja vaikus.
Atsakyti
Patikėkit, puiki mokykla drinks_cheers.gif.
Na tai kas kad iš išorės kiek prasčiau atrodo. Juk langai tai pakeisti, klasės šiltos, gražios, išremontuotos, tualetai blizga - iš vidaus ji nė kiek nesiskiria nuo tų, kurios blizga iš išorės. Tikrai labai tvarkinga mokykla.
O ir mokytojos superinės. Mūsų pradinukų mokytoja tai ir dramos būrelį veda, nuotaikingus spektaklius su vaikais stato, ir į teatrus su vaikais eina, ir į ekskursijas po Lietuvą važinėja, ir net į dviračių žygius po Kleboniškio mišką išsiruošia. Vaikams labai patinka tokia užklasinė veikla thumbup.gif .
Choro-ansamblio mokytoja thumbup.gif , šokių mokytoja thumbup.gif . Daugybė dainų , daugybė šokių jau išmokta, o mes dar tik antrą klasę pabaigėm. Pradinukų dabar toks amžius, kad viską, visą informaciją siurbia dideliais gurkšniais. Ką dabar įdėsi, tą ir turėsi. Bent jau pradinukams šioje mokykloje tikrai idealios sąlygos vystytis ir tobulėti.
Atsakyti
kokia mokytoja kitais metais ims priesmokyklinukus? kada reik jau uzrasyt vaika? ar daug vaiku klasese buna? kokia tvarka siose grupese?
Atsakyti
QUOTE(ievaite @ 2013 02 28, 18:07)
kokia mokytoja kitais metais ims priesmokyklinukus? kada reik jau uzrasyt vaika? ar daug vaiku klasese buna? kokia tvarka siose grupese?



nuo rugsejo jungia su mazvydu.ir jau nebeaisku niekas kokia mokytoja bus ir kiek priesmokyklinuku klasiu bus

idomu kokio mokytojos turi ketvirtokus ir kitais metai ims treciokus.cia turiu omenyje kaip bus sujungtos.
Atsakyti