Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 2

QUOTE(MAMICY @ 2008 12 01, 15:12)
sita tema vadinasi kalediniai kepiniai... tai jau net 2 (!!!!) tema kurioje dalinames receptais ir patarimais... negi taip sunku paskaityti nors pora puslapiu...

o šitie sausainiai skaitosi ne prie kalėdinių kepinių? rolleyes.gif
skaičiau temą ir ne du puslapius, bet radau tik meduolinių sausainių receptą. O meduoliniai ir imbieriniai man atrodo skirtingi dalykai, o kaip yra iš tikro iš neįsivaizduoju unsure.gif tad nereikia pulti ir šaukti, aš paklausiau normaliai, o jūs atsakėte šiurkščiai. reikia tik biški supratingumo mirksiukas.gif
Papildyta:
Va, atkapsčiau Beatos receptą. ir noriu pasiteirauti kas kepė pagal šį receptą? ar skanūs išėjo? kokį cukrų naudojot?
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 11 30, 11:36)
As visada tik silikoninej ir kepu, o uzdngiu kai apkepa su silikoniniu padekliuku, kepiau 2 val 135 laipsniu temperaturoje ir tikrai niekas nesudege.

o jus kai kepat silikoninej i ja tiesiat dar kepimo popieriaus ar ne? g.gif
Papildyta:
QUOTE(*tiute* @ 2008 12 01, 14:41)
Pamegink mano nurodyta receptuka rolleyes.gif

būtinai pamėginsiu mirksiukas.gif

Atsakyti
Nereikia i silikona popieriaus.
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2008 12 01, 18:12)
Nereikia i silikona popieriaus.

ačiū 4u.gif
einu maišyt jau tešlą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2008 12 01, 14:44)
Laba diena  4u.gif 
kulinarė iš manęs prasta tai prašau pagalbos ir supratimo blush-anim-cl.gif
va suradau šioj temoj imbierinių sausainių receptą. Gal kuri esat kepusi ? ar skanūs išėjo?  blush2.gif 
arba būčiau labai dėkinga jei parašytumėte receptus imbierinių sausainių pagal kuriuos jūs gaminate  blush2.gif
nes Kalėdom noriu pagaminti tokių sausainukių, bet net neįsivaizduoju nuo ko pradėt  doh.gif 
ir dar, iš kur jūs gaunate žmogeliukų formos formeles?

Kepiau, receptas labai geras thumbup.gif

QUOTE(Makarončikė @ 2008 12 01, 16:57)
o šitie sausainiai skaitosi ne prie kalėdinių kepinių?  rolleyes.gif
skaičiau temą ir ne du puslapius, bet radau tik meduolinių sausainių receptą. O meduoliniai ir imbieriniai man atrodo skirtingi dalykai, o kaip yra iš tikro iš neįsivaizduoju  unsure.gif  tad nereikia pulti ir šaukti, aš paklausiau normaliai, o jūs atsakėte šiurkščiai. reikia tik biški supratingumo  mirksiukas.gif
Papildyta:
Va, atkapsčiau Beatos receptą. ir noriu pasiteirauti kas kepė pagal šį receptą? ar skanūs išėjo? kokį cukrų naudojot?


Ir sitie skanus, net labai, naudojau rudaji cukru, parveztas is Rusijos, manau, kad kazkoks pusfabrikatis, bet rudas biggrin.gif
QUOTE(violence @ 2008 12 01, 17:58)
o jus kai kepat silikoninej i ja tiesiat dar kepimo popieriaus ar ne?  g.gif
:

Nereikia niekuo tiesti, todel ir myliu silikonus wub.gif Ir dar issiplauna lengvai. Sausainius visus irgi kepu ant silikoniniu padekliuku, turiu net 2 thumbup.gif
Atsakyti
Pasirodysiu, kiek optimizmo ir kantrybės kadaise turėjau ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2008 12 02, 09:17)
Pasirodysiu, kiek optimizmo ir kantrybės kadaise turėjau  ax.gif

bigsmile.gif F A N T A S T I K A ! ! ! wub.gif
Atsakyti
Mergaites,

Ar galite padeti?smile.gif Kaip padaryti glaju balta ir sokoladini? ax.gif Ir ji virti reikia ar ne? Tepti karsta? Su kuo tepate ant sausainiuku? blush2.gif

Aciiuuuu 4u.gif

QUOTE(Pelė snaudalė @ 2008 12 02, 10:17)

Pasirodysiu, kiek optimizmo ir kantrybės kadaise turėjau  ax.gif


Super thumbup.gif

Atsakyti
Na balta ,glaju as darau is cukraus pudros + citrinos sultys , turi gautis apyskiste mase , bet ne skysta ( zodziu , kad begtu per maaaaaza skylute )cia paisymui , o ruda tirpink sokolada ipilk truputi pieno, ir tepliok karsta , jei su juo piesi , taip pat turi buti karstas , o ta cukraus mase -salta .

Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 02, 12:57)
Na balta ,glaju as darau is cukraus pudros + citrinos sultys , turi gautis apyskiste mase , bet ne skysta ( zodziu , kad begtu per maaaaaza skylute )cia paisymui , o ruda tirpink sokolada ipilk truputi pieno, ir tepliok karsta , jei su juo piesi , taip pat turi buti karstas , o ta cukraus mase -salta .


Aciu labai 4u.gif Eisiu pabandyti ax.gif O mergaites, kiek laiko mazdaug kepa meduoliukai - sausainiukai kalediniai? blush2.gif Zurnale radau 15 min, tikrai tiek mazai? ax.gif Ir gal patarsite ar orkaites virsuje ar per viduri deti? unsure.gif
Papildyta:
Kazka padariau blogai, nes meduoliukai orkaitele iskystejo ir prarado formas verysad.gif

Dariau pagal si receptuka, rasta zurnale:

100 g skysto medaus
300 g miltu
ziupsnelis kepimo milteliu
50 g smulkintu riesutu
0,5 saukstelio cinamono
150 g cukraus milteliu
200 g sviesto

Per nakti, kaip rase palikau tesla susukta folijoje saldytuve, siandien iskociojau kepti, bet nesigavo..Gal orkaite per karsta buvo? g.gif Pas mane nerodo skaiciuku tai nznau kiek turi buti, is akies per viduri uzstatau blush2.gif O gal jie turi minksti buti, poto sukieteja? blush2.gif Nieko neismanau biggrin.gif

Jech verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mereveja: 02 gruodžio 2008 - 12:16
Pelė snaudalė,
beprotiškai gražus namelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2008 12 02, 10:17)
Pasirodysiu, kiek optimizmo ir kantrybės kadaise turėjau  ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image


super smile.gif
Atsakyti