QUOTE(Makarončikė @ 2008 12 01, 14:44)
Laba diena
kulinarė iš manęs prasta tai prašau pagalbos ir supratimo

va suradau šioj temoj imbierinių sausainių
receptą. Gal kuri esat kepusi ? ar skanūs išėjo?
arba būčiau labai dėkinga jei parašytumėte receptus imbierinių sausainių pagal kuriuos jūs gaminate
nes Kalėdom noriu pagaminti tokių sausainukių, bet net neįsivaizduoju nuo ko pradėt
ir dar, iš kur jūs gaunate žmogeliukų formos formeles?
Kepiau, receptas labai geras
QUOTE(Makarončikė @ 2008 12 01, 16:57)
o šitie sausainiai skaitosi ne prie kalėdinių kepinių?
skaičiau temą ir ne du puslapius, bet radau tik meduolinių sausainių receptą. O meduoliniai ir imbieriniai man atrodo skirtingi dalykai, o kaip yra iš tikro iš neįsivaizduoju

tad nereikia pulti ir šaukti, aš paklausiau normaliai, o jūs atsakėte šiurkščiai. reikia tik biški supratingumo
Papildyta:
Va, atkapsčiau
Beatos receptą. ir noriu pasiteirauti kas kepė pagal šį receptą? ar skanūs išėjo? kokį cukrų naudojot?
Ir sitie skanus, net labai, naudojau rudaji cukru, parveztas is Rusijos, manau, kad kazkoks pusfabrikatis, bet rudas
QUOTE(violence @ 2008 12 01, 17:58)
o jus kai kepat silikoninej i ja tiesiat dar kepimo popieriaus ar ne?

:
Nereikia niekuo tiesti, todel ir myliu silikonus

Ir dar issiplauna lengvai. Sausainius visus irgi kepu ant silikoniniu padekliuku, turiu net 2