Įkraunama...
Įkraunama...

Fagor buitinė technika

Sveiki biggrin.gif . kas galite ką gero blogo pasakyti apie Fagor buitinę techniką? mirksiukas.gif . Dabar nemažos nuolaidos , visai gundomės pirkti, tik būtų neblogai rekomendacijų gauti. Pasidalinkit patirtim ar žiniom smile.gif
Atsakyti
Na, as irgi domiuosi Fagor kaitlente ir orkaite, visai idomu butu jei kas pasidalintu savo patirtimi apie sia buitine technika...
Atsakyti
Pati iš Fagor turiu tik gartraukį, bet kiek žinau, tai viena žemesnės kategorijos buitinės technikos. Ispanų brand'as gaminamas Lenkijoje.
Atsakyti
Norėčiau nesutikti, kad tai žemesnės klasės technika. Nelyginu jos su Miele, bet tai technika kuria verta pasidomėti. Pati asmeniškai turiu kaitlentę ir orkaitę, greitpuodį ir keletą puodų bei keptuvę. Esu labai patenkinta.
Del to, kas gamina ir kur gamina... Kaip bebūtų gaila, labai daug brand'ų svečiuojasi Lenkijos gamyklose. Tarp jų AEG, Siemens, Bosch r k.t. Mano išvardinti ženklai deja priskiriami prie aukštesnės klasės technikos... bet dėl to, kad jie gaminami Lenkijoj jie kažkodėl nepervardijami į prastesnius g.gif
Atsakyti
Na, mes jau susipirkom krūvą fagor prietaisų beee.gif - skalbiankę, kaitlentę, orkaitę ir gartraukį... yu.gif . Kai panaudosiu kiek laiko, galėsiu parašyti, kaip sekasi. Dabar tik tikiuosi, kad prietaisai veiks ilgaaai ir laimingai.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grėtė @ 2008 03 19, 00:33)
Norėčiau nesutikti, kad tai žemesnės klasės technika. Nelyginu jos su Miele, bet tai technika kuria verta pasidomėti. Pati asmeniškai turiu kaitlentę ir orkaitę, greitpuodį ir keletą puodų bei keptuvę. Esu labai patenkinta.
Del to, kas gamina ir kur gamina... Kaip bebūtų gaila, labai daug brand'ų svečiuojasi Lenkijos gamyklose. Tarp jų AEG, Siemens, Bosch r k.t. Mano išvardinti ženklai deja priskiriami prie aukštesnės klasės technikos... bet dėl to, kad jie gaminami Lenkijoj jie kažkodėl nepervardijami į prastesnius  g.gif

Galit nesutikti, bet faktai yra faktai smile.gif Linkiu, kad jūsų turimi gaminiai veiktų puikiai. Ir kažin kodėl žmonės, nusimanantys buitinėje techniokoje, niekad neperka anei Bosho, anei kitos technikos gamintos Lenkijoje ar Turkijoje....smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endendu: 19 kovo 2008 - 10:56
nenorėčiau sutikt ir aš, kad žemos klasės buitinė technika lotuliukas.gif , nes mes Fagor supirkom VISĄ buitinę techniką, sėkmingai naudojom viską nuo vasaros, jokių nusiskundimų, taip tikiuos ir toliau..... o pirkom Fagor ne iš meilės jam, bet, kad baldžiai pasiūlė, patys užsakė, patys viską sumontavo, nereikėjo montuojamos įrangos matmenų ieškot ir derintis prie baldžių....
Atsakyti
niu tikriausiai mano tevams pasiseke, jie pirko gartrauki fagor pries kokiu 10 metu ir iki siol puikiai veikia, nes dar buvo gaminamas ne lenkijoj biggrin.gif
Atsakyti
Mes taip pat turime Fagor firmos įmontuojamą šaldytuvą ir skalbimo mašiną.Jokių bėdų neturime g.gif Rekomenduotume ir kitiems thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas turėjo patirties kaip įsigyti lenkišką viryklę Fagor Mastercook modelį kge 3485? Juo Lt niekas neprekiauja, net ir internetu nerandu pardavėjo, matyt nepopuliaru neįmontuojamas naujoviškesnes virykles vežti. Lenkai atrodo čia pat, jų puslapiuose šimtai pardavėjų - pas mumi nei 1 sad.gif
Nors imk ir pati atsivežk...
Atsakyti
\sveikos 4u.gif na kaip veikia technika? g.gif aš rytoj irgi skambinu daryt užsakymą - susirinkom visą technią, išskyrus skalbimo mašiną. Beje, surenkama Ispanijoj rolleyes.gif
kas turite šaldytuvą įmontuojamą - ar normalūs slankstai? g.gif vienintelio gyvai nepačiupinėjau, bet elektromarkte mačiau vieną šaldytuvą (nepamenu firmos) su kažkokiais nenormaliais dvigubais slankstais, labai sunkiai darinėjasi, tikiuosi čia ne tokie. Beje, kas kokius modelius turite? mano vyras užsigeidęs orkaitės su ta programa kur pati kepa, reikia tik rūšį nurodyt, man tai atrodo tik nereikalingas 400Lt išmetimas ax.gif
Atsakyti
lenkijoje renkami mastercookai, o fagor tai ispaniskasprekes zenklas skirtas vakaru rinkai. beje whirpoolai tei tikrai lenkiski
Atsakyti