Įkraunama...
Įkraunama...

kada pradėjot vaikščioti?

Na o maniskis pakolkas dar tik bando vienas pats eit,palei paldus tai gan gerai ir greitai eina. Bet jau tikimes ,kad greitu laiku lakstys pats veinas:)
Atsakyti
Dukra 9,5 mėn, dičkis sūnus 10 mėn, vienas dvynukas 9,5 mėn, o kitas tik 11 mėn pirmus savarankiškus žingsnius žengė. Taigi trys vaikai metų jau gerai vaikštantys, o va vienas dvynukas dar metų ne taip gerai vaikšto. ax.gif
Atsakyti
Mano mažylė pradėjo vaikščioti 11 mėnesių, o bėgioti dabar biggrin.gif nes visur eina bėgtuke, nelabai pagaunu ax.gif
Atsakyti
sveiki ,mano sunelis pradejo vaiksciot zenkt pirmus penkis zinksnelius nuo lovytes iki lovos mano 10 men smile.gif ,ir tada prasidejo ,vaoiksciojimai 11,5 men ejom puikiai begte griudami biggrin.gif o kiek gumu buvo
Atsakyti
mano saulyte pradejo vaikscioti nuo 9 o jau 10men lakste kaip vijurkas 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Mes tik dabar pradedam zenkt pirmus zingsnelius,tikiuosi greit lakstysim biggrin.gif
Atsakyti
Manasis eina tik isikibes i ranka,o vienas vis dar bijo smile.gif
Nors jau 13men.
Atsakyti
1-ojo gimtadienio proga zenge pirmus zingsnelius, siaip tik i ranka isikibus vaiksto, bet lauke buna uzsimirsta ir nebereikia rankos-eina pati, o namie tai tik keturiom, eiti nenori nors tu ka, griuna ant keliu ir psio doh.gif ir kada ji pradesi vaikscioti....
Atsakyti
Mano mazute tai pati viena pradejo eiti 1 metuku ir 2 dienu thumbup.gif net pamirso jau kad ir keturiom kazkada ropinejo thumbup.gif
Atsakyti
Musu mazius pradejo pats savarankiskai vaikscioti 1m1men mazdaug bigsmile.gif
Atsakyti
Pirmoji dukra pradejo savarankiskai nuo 11men pati zygiuoti. bet ar tame esme? aisku, kad mamai dziaugsmas, rankos atsirisa, bet tikrai ne tae kertinis rodiklis mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes tai velai,metu ir menesio g.gif
Atsakyti