Įkraunama...
Įkraunama...

kada pradėjot vaikščioti?

Maniske pirmuosius savarankiskus zingsnelius zenge 1 m. 1 men. dabar jai 1 m. 2 men. vaiksto labai graziai ir namie ir lauke thumbup.gif
Atsakyti
Mano džigitas dvi savaites prieš pirmą gimtadienį pradėjo savarankiškai vaikščioti smile.gif
Atsakyti
O mano gražuolė tikra tinginė, ji keturiom ropoja, o vaikščiot nenori pati, bet kelis žingsniu jau paeina pati bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerara: 11 rugsėjo 2008 - 12:52
palei sienas, prisilaikydamas ar uz rankos, pradejo 11men vaiksciot, pirmojo gimtadienio proga padare 5 savarankiskus zingsniukus(uz nieko neprisilaikydamas), o metuku ir 2sav pradejo pilnai vaiksciot, dar po keliu svaiciu lakstyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Mano mazyle truputi pritingi, bet savarankiskai pirmus zingsnius padare diena pries gimtadieni. Dabar mums metukai ir beveik menuo, bet dar negaliu pasigirt kad laksto schmoll.gif tik nuzingsniuoja pora zingsneliu, ir pasaka baigta doh.gif
Atsakyti
o mano velniukstis jau 11 menesiu pradejo vaikscioti.. thumbup.gif
Atsakyti
Mano maziuko poryt pirmasis gimtadienis, vaiksto kol kas tik besilaikydamas uz sienu, baldu ar i pirsta isikibes.
Atsakyti
Mes vaikštom nuo 11 men ir savaitės, bet labai dažnai jai patogiau keturiom smile.gif
Atsakyti

vyresnioji paskutine savaite pries pirmaji gimtadieni tvirtai ir savarankiskai pradejo eiti, o mazoji laksto nuo 9 men, greituke jinai pas mus doh.gif
Atsakyti
Pirmi zingsniai, nesilaikant tai buvo be savaites metukai wub.gif sau dovanele pasidare thumbup.gif
Atsakyti
Mano mazyte dar nevaiksto, nors jai jau metukai unsure.gif Po kelis zingsnius paeina, o paskui keturpescia pasiekia tiksla, matyt, tingi vargti ir jau geriau ropoja (neitiketinais greiciais) rolleyes.gif Bet kai cia paskaiciau, kad yra ir nuo 1,2men. ir dar veliau pradejusiu savarankiskai zengti, tai truputi ramiau pasidare mirksiukas.gif
Atsakyti
O mes pradejom nuo 11 men thumbup.gif
Mamytes pabandykit avalyne pakeisti,nes maniskis eidavo ir vis griudavo,o paskui uzmoviau kitus batelius ir ziuriu tik top,top,top,ir jau vaikstom thumbup.gif
Bet nera kur skubet,ateis laikas visi vaiksciuos,net begios mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D-i-a-n-a: 17 rugsėjo 2008 - 11:54