Maniske pirmuosius savarankiskus zingsnelius zenge 1 m. 1 men. dabar jai 1 m. 2 men. vaiksto labai graziai ir namie ir lauke

Mano džigitas dvi savaites prieš pirmą gimtadienį pradėjo savarankiškai vaikščioti

O mano gražuolė tikra tinginė, ji keturiom ropoja, o vaikščiot nenori pati, bet kelis žingsniu jau paeina pati

palei sienas, prisilaikydamas ar uz rankos, pradejo 11men vaiksciot, pirmojo gimtadienio proga padare 5 savarankiskus zingsniukus(uz nieko neprisilaikydamas), o metuku ir 2sav pradejo pilnai vaiksciot, dar po keliu svaiciu lakstyt

Sveikos. Mano mazyle truputi pritingi, bet savarankiskai pirmus zingsnius padare diena pries gimtadieni. Dabar mums metukai ir beveik menuo, bet dar negaliu pasigirt kad laksto
tik nuzingsniuoja pora zingsneliu, ir pasaka baigta

o mano velniukstis jau 11 menesiu pradejo vaikscioti..

Mano maziuko poryt pirmasis gimtadienis, vaiksto kol kas tik besilaikydamas uz sienu, baldu ar i pirsta isikibes.
Mes vaikštom nuo 11 men ir savaitės, bet labai dažnai jai patogiau keturiom

Pirmi zingsniai, nesilaikant tai buvo be savaites metukai
sau dovanele pasidare

Mano mazyte dar nevaiksto, nors jai jau metukai
Po kelis zingsnius paeina, o paskui keturpescia pasiekia tiksla, matyt, tingi vargti ir jau geriau ropoja (neitiketinais greiciais)
Bet kai cia paskaiciau, kad yra ir nuo 1,2men. ir dar veliau pradejusiu savarankiskai zengti, tai truputi ramiau pasidare

O mes pradejom nuo 11 men
Mamytes pabandykit avalyne pakeisti,nes maniskis eidavo ir vis griudavo,o paskui uzmoviau kitus batelius ir ziuriu tik top,top,top,ir jau vaikstom
Bet nera kur skubet,ateis laikas visi vaiksciuos,net begios

Mamytes pabandykit avalyne pakeisti,nes maniskis eidavo ir vis griudavo,o paskui uzmoviau kitus batelius ir ziuriu tik top,top,top,ir jau vaikstom

Bet nera kur skubet,ateis laikas visi vaiksciuos,net begios