Įkraunama...
Įkraunama...

kada pradėjot vaikščioti?

mano pirmas sumus pradejo vaikscioti metu ir dvieju savaiciu 4u.gif o maziukas desimt menesiu 4u.gif
Atsakyti
11men ir 1 sav. ax.gif labai jau ropoti sekesi (pradejom ropineti 6men.), tai nebuvo reikalo anksciau pradeti vaikscioti. Net dabar (1,6m) nors ir begioti graziausiai mokam, bet ir paropineti ant greicio neatsisakom... doh.gif
Atsakyti
Mano mazoji pradejo vaikscioti 10men.,o sunus 11men. biggrin.gif
Atsakyti
Mano dkryte pradejo savarankiskai eit 11 men. ir 3 sav. smile.gif
Atsakyti
mano saulyte tai po gimtadienio porai dienu praejus, jau savaite kaip pats tipena.. grazu ziuret smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juoduke2 @ 2007 12 20, 10:14)
Mano dukryte pradejo vaikscioti 8.5 men  thumbup.gif

Oho, pirma karta girdziu kad mergaite taip anksti pradetu vaikscioti thumbup.gif
Atsakyti
maniskis pradejo 1m. ir 1men., kai mes buvom egipte ir ji buvom palike mano tevams. smile.gif
Atsakyti
Mano zuikis pirmus zingsnelius zenge 8.5 men , o vaiksciot pradejo 9 men . biggrin.gif
Atsakyti
Mano maziulis pradejo vaiksciot 10 menesiu,o metuku budamas jau lakste kaip tornadas smile.gif
Atsakyti
mano pupa pirmojo gimtadienio isvakarese atejo pas mane virtuven,tai taip smagu buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ERUGĖ @ 2007 11 29, 15:20)
Mūsų mažiukė pradėjo žingsniuoti 9,5 mėn.,o šliaužiot taip ir neišmokus normaliai,nors dabar ir nebebando rolleyes.gif

Mano pana pradejo vaikscioti 10men mirksiukas.gif ,o va sliauziot,tai taip pat iki 14men nemokejo smile.gif ,bet ismoko,kai pradejo ziureti teletabius lotuliukas.gif
Atsakyti
vaikščioti pradėjome prieš pat 1 gimtadienį, taip kad gimimo dieną jau vaikščiojom savo kojelėmis ax.gif
Atsakyti