Neryte,aš,anksčiau nemėgau saliero,bet kai kepiau daržoves orkaitėje įdėjau ir saliero{truputėlį apvirto}aišku su prieskoninėmis žolelėmis,alyvų aliejumi. Man patiko,aš salierą dedu į trintas sriubas. Galima saliero dėti į salotas,tik reikia apšlakkstyti aliejaus ir kokio vaisiaus sultimis,priklauso nuo prieskonių. pvz: salieras+obuolys+morkos+ropės{aišku dar reikia dėti prieskonių ,užpilo}
Aš,noriu parašyti salotų receptuką,kuris man gavosi eksprontu,. Supjausčiau mėlyną svogūną,keletą česnakų skiltelių natūralaus,ir porą marinuotų. Supjausčiau,obuolį ,paprikos ,pomidorų,kaparėlių. Įdėjau vakarutės{naudoju pirmą kartą,bet ,ji man labai patiko}įdėjau žalios petražoles.Įbėriau dž. bazliko,dž. krapų. Užpilą dariau iš baltų vynuogių acto suplakiau su alyvų aliejumi. Gavosi tokios spalvotos,gaivios.