Tendaug gėrybių galima surasti.
Smagu ,kad patiko.
Kadangi Kaune gyvenu tai perku urmo bazėje.
Tendaug gėrybių galima surasti.
Tendaug gėrybių galima surasti.
Paprasta ir skani burokėlių mišrainytė, tinkanti prie daug ko

Namie virti burokėliai
Konservuoti žirneliai ir pupelės
Marinuoti agurkai
Majonezas
Burokėlius ir agurkus supjausčiau nedideliais kūbeliai, idėjau nusunktas pupeles ir žirnelius, sumaišiau su majonezu.
Manau dar tiktu ir žalias smulkiai pjaustytas svogūnas.
Visko tiek kiek norite

Namie virti burokėliai
Konservuoti žirneliai ir pupelės
Marinuoti agurkai
Majonezas
Burokėlius ir agurkus supjausčiau nedideliais kūbeliai, idėjau nusunktas pupeles ir žirnelius, sumaišiau su majonezu.
Manau dar tiktu ir žalias smulkiai pjaustytas svogūnas.
Visko tiek kiek norite
QUOTE(jurguliux @ 2009 03 10, 10:06)
Paprasta ir skani burokėlių mišrainytė,
pati skaniausia misraine pasaulyje
QUOTE(jurguliux @ 2009 03 10, 10:06)
labai megstu tokia miskrainyte
Ir as tokia megstu
O aš mieliau renkuosi balta mišrainyte
QUOTE(jurguliux @ 2009 03 10, 12:06)
Paprasta ir skani burokėlių mišrainytė, tinkanti prie daug ko
Namie virti burokėliai
Konservuoti žirneliai ir pupelės
Marinuoti agurkai
Majonezas
Burokėlius ir agurkus supjausčiau nedideliais kūbeliai, idėjau nusunktas pupeles ir žirnelius, sumaišiau su majonezu.
Manau dar tiktu ir žalias smulkiai pjaustytas svogūnas.
Visko tiek kiek norite
Namie virti burokėliai
Konservuoti žirneliai ir pupelės
Marinuoti agurkai
Majonezas
Burokėlius ir agurkus supjausčiau nedideliais kūbeliai, idėjau nusunktas pupeles ir žirnelius, sumaišiau su majonezu.
Manau dar tiktu ir žalias smulkiai pjaustytas svogūnas.
Visko tiek kiek norite
baisiai skani misraine
QUOTE(organizatore @ 2009 03 10, 04:00)
Cia muset vadinamas vinigretas
QUOTE(mistikaa @ 2009 03 10, 16:37)
as vinegreta vadinu su raugintais kopustais... zodziu kaip pavadinsi taip nepagadinsi
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 10, 18:31)
as vinegreta vadinu su raugintais kopustais... zodziu kaip pavadinsi taip nepagadinsi 
Šiltos vištienos salotos
Labai skanios

Reikia:
* vištienos krūtinėlės
* mini mozzarella
* traškios salotos (iceberg)
* pomidoro
* agurko
* raudonojo svogūno
* batono skrebučių
* česnako
* majonezo
* druskos
* alyvuogių aliejus
* petražolių
* šiek tiek citrinos sulčių
Vištienos krūtnėlę supjaustyti nedideliais gabalėliais pamarinuoti mėgstamais prieskoniais (aš vienus gabaliukus marinavau su druska, pipirais, kariu, o kitus su arabiskais prieskoniais - juose yra cinamono, kardamono, imbiero). Kol marinuojasi vištiena pasidarom skrebučius - prancuzišką batoną supjaustom kvadratėliais ir pakepinam ant šiek tiek alyvuogių aliejaus. Į lėkštę sudedam suplėšytas salotas, pjaustytus pomidorus, agurkus, pusžiedžiais pjaustytą mėlyną svogūną, po to sudedam skrebučius, pakepinam ant alyvuogių aliejaus vištiena, sudedam ant viršaus į lėkštę, uždedam mini mozzarella ir viską užpilam tokiu padažu: į dubenėlį įspaudžiam česnako (kartais naudoju česnako grazules), įberiam smulkiai kapotų petražolių, druskos, majonezo, šiek tiek citrinos sulčių įspaudžiam ir šlakelį vandens, kad praskiesti majonezą. Padažas turėtų būti skystos konsistencijos. Juo apšlakstom salotas ir skanaus!
Labai skanios

Reikia:
* vištienos krūtinėlės
* mini mozzarella
* traškios salotos (iceberg)
* pomidoro
* agurko
* raudonojo svogūno
* batono skrebučių
* česnako
* majonezo
* druskos
* alyvuogių aliejus
* petražolių
* šiek tiek citrinos sulčių
Vištienos krūtnėlę supjaustyti nedideliais gabalėliais pamarinuoti mėgstamais prieskoniais (aš vienus gabaliukus marinavau su druska, pipirais, kariu, o kitus su arabiskais prieskoniais - juose yra cinamono, kardamono, imbiero). Kol marinuojasi vištiena pasidarom skrebučius - prancuzišką batoną supjaustom kvadratėliais ir pakepinam ant šiek tiek alyvuogių aliejaus. Į lėkštę sudedam suplėšytas salotas, pjaustytus pomidorus, agurkus, pusžiedžiais pjaustytą mėlyną svogūną, po to sudedam skrebučius, pakepinam ant alyvuogių aliejaus vištiena, sudedam ant viršaus į lėkštę, uždedam mini mozzarella ir viską užpilam tokiu padažu: į dubenėlį įspaudžiam česnako (kartais naudoju česnako grazules), įberiam smulkiai kapotų petražolių, druskos, majonezo, šiek tiek citrinos sulčių įspaudžiam ir šlakelį vandens, kad praskiesti majonezą. Padažas turėtų būti skystos konsistencijos. Juo apšlakstom salotas ir skanaus!





