Sakau iš patirties, bet tai nereiškia, kad esu teisi

Taigi,šiaip sau be priežasties nieko neieško, na tipo tik pakabėti, pabendrauti.Vyrai visada turi savus tikslus bendraudami internetu. Taip, iš pradžių prasideda nuo paprasto bendravimo, bet jei dar ir internetinė mergina ne pėščia, juokeliai tampa vis intymesni, paskui dar ir sms prasideda, o po to ir susitikimai...deja. Kad ir koks vyras ištikimas atrodo, vistiek jam rūpi draudžiamas vaisius, tiesiog tokia vyrų prigimtis. Ir netikiu pasakymu, kad jei vyras eina į kairę, reikia žmonai susiimti, reiškia kažkas ne taip...Tiesiog vyrui norisi šviežienos

Tiesiog tu gali būti gera žmona, gera partnerė, jis nori gyventi su tavim,tave myli ir neįsivaizduoja kitos moters savo gyvenime, bet...nu kiek galima..."nejaugi taip ir numirsiu kitos neragavęs, visi eina, o aš ne

" Vaikiškas mąstymas, bet juk vyrai - dideli vaikai. O jei, kaip minėjau, intermergaitė dar tik to ir telaukia, tai vyras mąstyti pradeda... pačios žinote kuom
O tau kas lieka.... Smūgis į paširdžius perkeltine prasme, žemė slysta iš po kojų, nes buvai garantuota, na kas jau kas, bet ne tavo vyras...deja...
O patarimas tik vienas - nežiūrėkite pro pirštus į tuos internetinius romanus. Aš žiūrėjau... kartu sėdėjom internete, kai tik jį įsigijom, kartu rašinėdavomės su tom merginom, juokdavomės... icq, jippi ir panašūs žaidimai. Bet čia tik tol, kol interneto galybės vyras nepajuto... o kai pajuto tai pašlo pjiechalo...visur slaptažodžiai, viskas ištrinta...
Nieko, gyvenam toliau...Viskas kaip ir susitvarkė. Vyrui durnumas praėjo...arba gerai slepia

Bet pasitikėjimo neliko...Buvo daug paranojos priepuolių, buvo visko...Dabar liko tik gražūs prisiminimai apie dešimtmetį trukusį pasitikėjimą, kuris siekė kokį 110 procentų

Bet turbūt idealų išties nėra...
P.S. konkretaus patarimo neturiu, tiesiog visi vyrai reaguoja skirtingai, kai apie tai su jais kalbi. Bet tylėti negalima, reikia kažkaip išsiaiškinti kas ir kaip...Ir šnipinėjimą aš kai kada pateisinu