Įkraunama...
Įkraunama...

PRAŠYMAS

Gerbiami forumo nariai:

1. Prašau savo klausimus formuluoti kaip galima tiksliau, galima klausimą suskaidyti į kelis konkrečius klausimus. Esant reikalui pailiustruokite klausimą pavyzdžiu.

2.Dažnai klausimai nėra iš teisės reguliuojamos sferos ( dažniausiai apie pašalpų skyrimo tvarką, medicinines procedūras ar socialinių garantijų skyrimą ir mokėjimą).atsakymus į tokio pobūdžio klausimus Jūs galite rasti pagal šią nuorodą.Socialinių reikalų labirintuose

3. Prašau neuždavinėti klausimų į kuriuos atsakydamas aš turėčiau pažeisti etikos , moralės ar teisės normas.( pvz. "kaip nesumokėti mokesčių?" "kaip išvengti atsakomybės už ......?" "kokius parodymus turėčiau duoti, kad man priteistų didesnę turto dalį ar nepriteistų skolos ? ir pan.)
Atsakyti
Gerbiami forumo nariai:

Malonu sulaukti iš Jūsų tie daug ir tokių įdomių klausimų.
Tačiau pastebėjau, kad praktiškai niekas nebeskaito ankstesnių klausimų ir atsakymų, prašome naudotis "paieška" lapo apačioje, kairėje pusėje.
Atsakyti
Gerb.forumo nariai:

Norėčiu atsiprašyti, kad pastaruoju metu tenka ilgai laukti atsakymų į klausimus. Šiuo metu esu labai užimtas, tad prie forumo prisijungiu retai.
Tikiuosi Jūsų supratimo ir pasistengsiu atsakyti kaip galima greičiau.

Pagarbiai,

Gedmantas Gedminas
Atsakyti
Gerb.forumo nariai:

Esant skubiam atvejui prašau informuoti a.z. į kokį klausimą (iš dar neatsakytų) pageidautumėt gauti atsakymą.
Atsakyti
Gerb. forumo nariai ir svečiai dar kartą atsiprašau dėl laiko kurį tenka sugaišti laukiant atsakymų.
Deja šiuo metu esu labai užimtas. Mūsų organizacijos (profsajungos) kovoja dėl savo narių teisių su Vyriausybe, tad forumui lieka vis mažiau laiko. Stengiuos nepamiršti ir Jūsų. Iš anksto dėkuju už supratimą.
Atsakyti
Gerb."forumiečiai" prašau užduoti rišlius klausimus ir jei Jums nėra 14 metų ( Jūs negalite turėti kokio nors intereso ar pareigų civilinės, baudžiamojsios, darbo ar administracinės teisės požiūriu ) prašau nerašyti skyriuje "Teisininko konsultacija". Klausimai apie "nieką" bus trinami.
Atsakyti
Atsiprašau dėl laiko kurį turit laukti, buvau trumpų atostogų. Pasistengsiu atsakyti į visus klausimus.
Atsakyti