QUOTE(Ajste @ 2012 11 29, 20:54)
is zemaitisku patiekalu kelios komentatores minejo cibulyne
man toks neskanus pavadiimas, bet kažkada "Pas Juozapą" ragavau, tai visai patiko, reiks pabandyti
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2012 12 02, 13:05)
Pvz. spirgynę. Mano močiutė (gyveno Raseinių rajone) darydavo su česnakais arba svogūnais. Labai paprasta ir skanu su virtomis bulvėmis. Kanapes pakepinti sausoje keptuvėje, sumalti, pridėti smulkiai pjaustyto česnako, druskos ir juodųjų pipirų. Jei daroma su svogūnais, svogūnus irgi reikia pakepinti. Dar darydavo kviečius su medumi ir avižų kisielių, bet jis man labai nepatinka
reiks kanapių eiti ieškot
bandžiau praeitais metas avižų kisielių pagal
šį receptą. Nors ir gražiai pateiktas, bet šeimyną neliko sužavėta, pati suvalgiau

Man tai savotiškas skonis, visai patiko

, gal dėlto, kad mėgstu išbandyti įvairius skonius.