As kuciu neisivaizduoju be zuvies,mieliniu bandeliu su dziovintu grybu idaru,silkes
kiek imanoma labiau stengiuosi atkurti tokias kucias,kokios budavo pas mociute
QUOTE(Mililė @ 2012 11 29, 18:58)
kanapių sėklų būna prieskonių parduotuvėse, pvz kur salelės prekybcentriuose būna arba specializuotose prieskonių pardėse.
QUOTE(Mililė @ 2012 11 29, 20:58)
As ir maximoj maciau, tame skyriuje, kur saulegrazos, riesutai, linu semenys ir t.t.
QUOTE(Cartman @ 2012 11 29, 19:11)
kanapių sėklų būna prieskonių parduotuvėse, pvz kur salelės prekybcentriuose būna arba specializuotose prieskonių pardėse.
QUOTE(rrr? @ 2012 11 29, 19:23)
As ir maximoj maciau, tame skyriuje, kur saulegrazos, riesutai, linu semenys ir t.t.
ačiū, niekad nepagalvojau
šiemet norėčiau kažką žemaitiško išbandyti - MB iš žemaitijos. Tik vat kas tai galėtų būti
QUOTE(Mililė @ 2012 11 29, 17:41)
As pati recepto tai nezinau, nelabai man patiko jie tai nesidomejau niekad
is zemaitisku patiekalu kelios komentatores minejo cibulyne
QUOTE(safranas.sss @ 2012 11 30, 12:22)
Visada darom silkę su obuoliais ir svogūnais ir silkę su garstyčiom.
Prašom lėčiau, nes užsirašinėju
QUOTE(Mililė @ 2012 11 29, 21:44)
ačiū, niekad nepagalvojau
šiemet norėčiau kažką žemaitiško išbandyti - MB iš žemaitijos. Tik vat kas tai galėtų būti
šiemet norėčiau kažką žemaitiško išbandyti - MB iš žemaitijos. Tik vat kas tai galėtų būti
Pvz. spirgynę. Mano močiutė (gyveno Raseinių rajone) darydavo su česnakais arba svogūnais. Labai paprasta ir skanu su virtomis bulvėmis. Kanapes pakepinti sausoje keptuvėje, sumalti, pridėti smulkiai pjaustyto česnako, druskos ir juodųjų pipirų. Jei daroma su svogūnais, svogūnus irgi reikia pakepinti. Dar darydavo kviečius su medumi ir avižų kisielių, bet jis man labai nepatinka
QUOTE(Ajste @ 2012 11 29, 20:54)
man toks neskanus pavadiimas, bet kažkada "Pas Juozapą" ragavau, tai visai patiko, reiks pabandyti
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2012 12 02, 13:05)
Pvz. spirgynę. Mano močiutė (gyveno Raseinių rajone) darydavo su česnakais arba svogūnais. Labai paprasta ir skanu su virtomis bulvėmis. Kanapes pakepinti sausoje keptuvėje, sumalti, pridėti smulkiai pjaustyto česnako, druskos ir juodųjų pipirų. Jei daroma su svogūnais, svogūnus irgi reikia pakepinti. Dar darydavo kviečius su medumi ir avižų kisielių, bet jis man labai nepatinka
reiks kanapių eiti ieškot
bandžiau praeitais metas avižų kisielių pagal šį receptą. Nors ir gražiai pateiktas, bet šeimyną neliko sužavėta, pati suvalgiau
Radau toki idomu ir labai paprasta receptuka
http://www.gaspadine...ornisonais.html
Papildyta:
ir toki bandysiu daryt
http://www.gaspadine...v_kaledoms.html
http://www.gaspadine...ornisonais.html
Papildyta:
ir toki bandysiu daryt
http://www.gaspadine...v_kaledoms.html






