Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikelio drabužėliai ir etiketės

Mamytės, noriu jūsų paklausti,
ką darote su etiketemis, kurios yra prisiutos prie kūdikio drabužėlių?

Kvailas klausimas blush2.gif bet iš tikrųjų nežinau, kaip dauguma darote - paliekate ar nukerpate?

Ačiu už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė.K @ 2007 12 04, 17:09)
Mamytės, noriu jūsų paklausti,
ką darote su etiketemis, kurios yra prisiutos prie kūdikio drabužėlių?

Kvailas klausimas blush2.gif  bet iš tikrųjų nežinau, kaip dauguma darote - paliekate ar nukerpate?
Ačiu už atsakymus  4u.gif

kai mažytė buvo visada nukirpdavau, nes jos man šiurkčios atrodė ,tai nenorėjau ,kad liestusi su jautria dukrytės odele. Dabar irgi nuo apatinių rūbelių nukerpu.
Atsakyti
o as nekirpdavau, man kaip tik atrodydavo, kad nukirpus likes astrumas draskys odele. Ne karta pati sau nusikirpdavau, o paskui nervuodavausi, kad nesmagu ir erzina.
Atsakyti
Aš nukerpu tik tas etiketes, kurios būna kietesnės ir matau, kad mano mažiukę erzina - ji muistosi, o dabar jau ir pati paprašo, kad nukirpčiau mirksiukas.gif.
Atsakyti
kaip tik gime dukryte nuo visu jos apatiniu rubeliu nukarpiau,prie pat pat siules kad negrauztu.dabar jau nebekarpau 4u.gif
Atsakyti
kai buvo mazius kirpdavau smile.gif bet tik kietesnes, pvz benetton rubeliu, arba zara, etiketes tokios ilgumo, doh.gif
dabar ilga laika nekirpdavau, bet isigudrino mano mazasis, ir kai tik pamatobele kokia etikete, ant ranksluoscio, rubelio kokio, ir panasiai, iskart liepia nukirpti doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
apatiniems rubeliams nukarpau nuo gimimo iki dabar biggrin.gif

Zana4, gerai, kad dar tos ypatingosios zaliosios UCB neliepia nukirpt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2007 12 04, 21:52)
...bet isigudrino mano mazasis, ir kai tik pamatobele kokia etikete, ant ranksluoscio, rubelio kokio, ir panasiai, iskart liepia nukirpti  doh.gif  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mano panelei irgi kurį laiką buvo noras karpyti visas etiketes biggrin.gif. Liepdavo kirpti nuo visų savo drabužių doh.gif. Gerai, kad ta manija praėjo rolleyes.gif.
Atsakyti
kai buvo kudikelis karpiau apatiniu rubeliu etiketes, dabar nukerpu tik tas, kurios yra kietos 4u.gif
Atsakyti
Kerpu tik tas, kurias pasako mergaitės:vienos minkštos ir nesijaučia, o kitos iškart dirgina odelę. smile.gif
Bet nors vieną palieku tam, kad žinočiau kaip skalbti: visada laikausi nurodytų instrukcijų. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 05 gruodžio 2007 - 08:45
QUOTE(Zana4 @ 2007 12 04, 22:52)
kai buvo mazius kirpdavau smile.gif bet tik kietesnes, pvz benetton rubeliu, arba zara, etiketes tokios ilgumo,  doh.gif
dabar ilga laika nekirpdavau, bet isigudrino mano mazasis, ir kai tik pamatobele kokia etikete, ant ranksluoscio, rubelio kokio, ir panasiai, iskart liepia nukirpti  doh.gif  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif as kerpu ir kirpdavau kai mazi buvo.P ypac ucb tokios siurkscios ir ilgos sonuose susiutos tai jas visada nukerpu g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2007 12 04, 23:11)
Mano panelei irgi kurį laiką buvo noras karpyti visas etiketes  biggrin.gif. Liepdavo kirpti nuo visų savo drabužių  doh.gif. Gerai, kad ta manija praėjo  rolleyes.gif.

drinks_cheers.gif tikuosi ir maniskiui praeis, nes tik pamato ka galima pakarpyti, iskart praso.. ir sakau ne, nes nezinosiu pvz kaip skalbti rubeli tam tikra, visvien liepia..nu ka be darysi su jais smile.gif
o del ucb tai jo, kosmaras, tokios ilgos etiketes sonose,ir zaros rubeliai (isvis kaip knygele prisiuta lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) imk ir skaityk biggrin.gif

zaliosios etiketes kaip nekeista nevercia kirpti smile.gif matyt patinka ir priprato prie jos, ji netrukdo jam tongue.gif
Atsakyti