Sveikos,
Sugalvojau aš naujiems metams pasisiūdinti ilgas, iki alkūnių, pirštines. Tačiau ne taip paprasta tai padaryti, pasirodė. Iš trikotažo galbūt ir nesunku, bet jeigu medžiaga nesitampo? Reikia tarp pirštukų dėti papildomus įsiuvus, o nykštį siūti atskirai. Gal kuri nors matėte ar turite pirštuotos pirštinės iškarpą?
QUOTE(lelytia @ 2007 12 08, 16:05)
labai gerai, kad ikelei brezinuka. rudeni ieskojau ir nepavyko rasti

tai vietoj siuvimo pradejau jas nerti vaseliu. Gal iki pavasario ir baigsiu, nes dabartine stadija- apie pusantros pirstines

QUOTE(lelytia @ 2007 12 08, 17:05)

Jeigu kuri pasisiųsite, parašykit (aš, tikiuosi, savaitgalį prisėsiu). Nors įtariu, kad bus sunku... Šiek tiek bandžiau siųdintis ir be iškarpos - sunku, labai smulkmeniškas darbas, sudėtinga išversti... O aš dar noriu daryti iš tokios a la pamušalinės medžiagos, tai esu nusiteikusi sunkiam darbui

QUOTE(lelytia @ 2007 12 11, 14:48)
Jeigu kuri pasisiųsite, parašykit (aš, tikiuosi, savaitgalį prisėsiu). Nors įtariu, kad bus sunku... Šiek tiek bandžiau siųdintis ir be iškarpos - sunku, labai smulkmeniškas darbas, sudėtinga išversti... O aš dar noriu daryti iš tokios a la pamušalinės medžiagos, tai esu nusiteikusi sunkiam darbui 

kaip sekes siuti pirstinaites?

QUOTE(natina @ 2007 12 18, 21:58)
Dar nesiuvau, egzaminų sesija užgriuvo

QUOTE(lelytia @ 2007 12 20, 17:07)
Dar nesiuvau, egzaminų sesija užgriuvo
Po Kalėdų pas mamą siųsiu, nusipirko naują siuvimo mašiną 

Oj kaip sudėtinga su tom pirštinėm... arba visai nevykusi aš siuvėja. Prieš naujuosius visą vakarą sėdėjau, kirpau, daigsčiau ir siuvau. Pasiėmiau tokią "nėriniuotą" medžiagą, taigi ir dėl to buvo sudėtinga. Pabaigiau, maunuosi, o gi žiūriu - viena per maža (medžiagytė iškart įplyšo), o kitą - iš išvirkščios medžiagos padariau!

Jeigu kuri darysite, turėkite galvoje, kad siuvant su mašina jos dar labiau susiaurėja, negu sudaigsčius rankomis.
QUOTE(lelytia @ 2008 01 03, 11:14)
Oj kaip sudėtinga su tom pirštinėm... arba visai nevykusi aš siuvėja. Prieš naujuosius visą vakarą sėdėjau, kirpau, daigsčiau ir siuvau. Pasiėmiau tokią "nėriniuotą" medžiagą, taigi ir dėl to buvo sudėtinga. Pabaigiau, maunuosi, o gi žiūriu - viena per maža (medžiagytė iškart įplyšo), o kitą - iš išvirkščios medžiagos padariau!
nebebuvo kada bedaryti, tai likau per Naujuosius be pirštinių. Nors manau, kad iš trečio karto geras padaryčiau
Jeigu kuri darysite, turėkite galvoje, kad siuvant su mašina jos dar labiau susiaurėja, negu sudaigsčius rankomis.

Manau, kad kai baigsiu pradetus darbelius, butinai prie pirstiniu sesiu, juolab, kad kai ateina pavasaris, ju jau reikia, nebespeji tam sezonui. o prie 3/4 rankoviu ilgos

Rašau na dėl prašymo patarti, o tiesiog į temą apie pirštines.
Kelis kartus sau siuvausi pirštines, tiesiog apvedu ranką ir susiųvu. Atrodo ne labai gerai, na, bet žodis ''gerai'' apibudinti tiktu
Bet tikrai geriausiai siuti tik iš tamprios medžiagos ir nesikankinti...
Kelis kartus sau siuvausi pirštines, tiesiog apvedu ranką ir susiųvu. Atrodo ne labai gerai, na, bet žodis ''gerai'' apibudinti tiktu

Bet tikrai geriausiai siuti tik iš tamprios medžiagos ir nesikankinti...
labai gražias mačiau žurnale megztas ilgas pirštuotas pirštines. Na bet jau pavasaris atėjo, nebelabai aktualu megztos. Kazin o gal nertos visai neblogai būtų.

QUOTE(Glamour @ 2008 03 18, 20:09)
labai gražias mačiau žurnale megztas ilgas pirštuotas pirštines. Na bet jau pavasaris atėjo, nebelabai aktualu megztos. Kazin o gal nertos visai neblogai būtų. 

Hm, nebloga mintis, tik gerai būtų nėrimo schema