Įkraunama...
Įkraunama...

Grindinis šildymas

QUOTE(biesas66 @ 2010 06 22, 06:04)
Yra sildomom grindim dvisluoksnis parketas,kuris plonesnis uz trisluoksni,tad salyginai daugiau silumos praleidzia. Bet vistiek nepraleis taip gerai kaip plyteles. Dar galima naudoti kamstines dangas .


kamstines kiek zinau dar maziau tinka sildomoms grindims.
Atsakyti
Sveiki, namas dvieju aukstu, pirmam aukste numatytas grindininis sildymas, antrame radijatoriai. Santechnikas rekomenduoja deti radijatorius ir pirmam aukste, vienu zodziu pirmam aukste grindininis sildymas, plius radijatoriai po langais, nes ties langais bus salta zona ir radijatoriu vis tiek reikia. Bet ar tikrai ju reikia? ar nebus sviestas sviestuotas, kam tada tas grindininis sildymas jei reikia deti dar ir radijatorius? Patarkit kas esant pasidare grindinini sildyma, ar ziema buna salta kambariuose prie lango.
Atsakyti
Santechnikui tasku truksta. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giintariuke @ 2010 07 24, 15:38)
Sveiki, namas  dvieju aukstu, pirmam aukste numatytas grindininis sildymas, antrame radijatoriai. Santechnikas rekomenduoja deti radijatorius ir pirmam aukste, vienu zodziu pirmam aukste grindininis sildymas, plius radijatoriai po langais, nes ties langais bus salta zona ir radijatoriu vis tiek reikia. Bet ar tikrai ju reikia? ar nebus sviestas sviestuotas, kam tada tas grindininis sildymas jei reikia deti dar ir radijatorius? Patarkit kas esant pasidare grindinini sildyma, ar ziema buna salta kambariuose prie lango.


kiekviena situacija yra savotiska tad vienareiksmiskai negalima atsakyt kad reikia to ar ano. Jeigu santechnikas pagristu skaiciais, kad stai grindiniu nepadengiamas silumos poreikis ir reikia radiatoriu tada sutinku, bet daznai buna kad ipranta "pagal viena kurpaliu" viska daryti ir nesigilindami visiems ta pati dalyka siulo. Aisku nusibodusi giesmele apie ta pati - pasidarius projekta pas nusimananti projektuotoja daugelis atsakymu butu atsakyti.
Atsakyti
Aciu uz atsakymus, o sakykit ar butinai prie vitrininiu lagu reikia deti konvektorius, ar uztektu sutankinti grindinini sildyma?
Atsakyti
QUOTE(giintariuke @ 2010 07 24, 22:13)
Aciu uz atsakymus, o sakykit ar butinai prie vitrininiu lagu reikia deti konvektorius, ar uztektu sutankinti grindinini sildyma?


nu as ne specialiste,bet pas mus tai jau praeitas etapas ax.gif tai visi sake, arba grindinis, arba konvektoriai 4u.gif buvo pas mus ir tokiu gudruciu,kurie siule deti radiatorius pagal siena be vitrinos(vitrina per visa siena, nera kur statyti radiatoriaus),o pagal vitrina deti viena kilpa grindinio... tai nusprendem geriau daryti visur grindini 4u.gif dar vieni siule 16kv/m kambariuke papildomai deti radiatoriu,kadangi grindinis "nepatemps", o kai paklausiau kaip patems svetainej beveik 30kv/m vien grindinis be radiatoriu taip ir nesugebejo atsakyti.... sekmes renkantis santechnikus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 24 liepos 2010 - 21:22
QUOTE(indruciukas @ 2010 07 24, 22:18)
nu as ne specialiste,bet pas mus tai jau praeitas etapas  ax.gif  tai visi sake, arba grindinis, arba konvektoriai  4u.gif buvo pas mus ir tokiu gudruciu,kurie siule deti radiatorius pagal siena be vitrinos(vitrina per visa siena, nera kur statyti radiatoriaus),o pagal vitrina deti viena kilpa grindinio... tai nusprendem geriau daryti visur grindini  4u.gif  dar vieni siule 16kv/m kambariuke papildomai deti radiatoriu,kadangi grindinis "nepatemps", o kai paklausiau kaip patems svetainej beveik 30kv/m vien grindinis be radiatoriu taip ir nesugebejo atsakyti.... sekmes renkantis santechnikus  4u.gif  4u.gif


o jei kilima patiekyte tame kambarije uzteks grindinio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2010 07 24, 22:46)
o jei kilima patiekyte tame kambarije uzteks grindinio? smile.gif

nezinau hihihi.gif po nauju metu paklauskite biggrin.gif biggrin.gif
bet siaip manyciau uzteks, tik kuro sanaudos padides ( o gal ne biggrin.gif )- nes kambario davikliai jei uzstatyti ,kad kambary butu 20, tai ir turi buti 20 bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 24 liepos 2010 - 22:12
QUOTE(kaban @ 2010 07 24, 22:46)
o jei kilima patiekyte tame kambarije uzteks grindinio? smile.gif

o ka-neuzteks?
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 07 24, 23:04)
nezinau  hihihi.gif po nauju metu paklauskite  biggrin.gif  biggrin.gif
bet siaip manyciau uzteks, tik kuro sanaudos padides ( o gal ne  biggrin.gif )- nes kambario davikliai jei uzstatyti ,kad kambary butu 20, tai ir turi buti 20  bigsmile.gif



Sveiki, o sakykit jus kambario daviklius dejot i kiekviena kambari atskirai, at tik viena davikli visam mame dejot?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti