QUOTE(Inga28 @ 2007 12 12, 15:49)
aciu uz info... eisim ir mes... va dar pas viena gastro uzsiregistravom ir pas hemeopata... ziuresim ka tie sakys, jei viskas tas pats "
mamyte ziurekite ka valgote" tai as nusisausiu ir juos nusausiu
na reik vadinasi ir pas proktologa uzseregistruot....
Eini mano takais, todėl galiu pasidalinti savo patirtim. Man irgi kai kurie gyd sakydavo - žiūrėk ką valgai. Tačiau tas "žiūrėk" tiktų gal tik tuo atveju, jei mama kirstų žirnius, raugintus kopūstus, obuolius.. Tačiau netgi obuolius galima valgyti maitinančiai, tik keptus, ir virtas kopūstas nepučia pilvo...
Kaip vaikui nuo mamos pieno gali užkietėt viduriai? Taigi jis geria mamos pieną, jam tai ir vanduo, ir duona, ir druska, ir mėsa, ir visa kita. Skysčių gauna pakankamai. Iš kur tas užkietėjimas gali būti...
QUOTE(Britva @ 2007 12 12, 23:08)
O kažin, tos gerosios bakterijos ar kartais nekietina viduriukų? Nes mums užkietėjo po ligos ir po antibiotikų, bet mes iš karto gėrėm ir gerųjų bakterijų. Ir taip jau antrą kartą
O va noriu paklausti - ką vadinat užkietėjimu? Užkietėję viduriai - tai tuštinimasis kietai, sunkiai. Na, pačios suprantat... O va kiek suprantu, Ingos ir mano vaikai tuštinosi labai panašiai - jie tiesiog užlaiko išmatas. Ir reikia surasti priežastį, kodėl užlaiko... Nes kai pastatydavau klizmutę, po minutės kitos išstumdavo leliukas normalios konsistencijos, be gleivių, gelsvos spalvos ir normalaus kvapo kakiuką. Jokio užkietėjimo... Ir sutapo taip, kad daviau tik porą kartų tų gerųjų bakterijų
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...