QUOTE(davara @ 2008 04 07, 18:20)
Jūsų košė netinkama nekakiukams. Žirniai dar būtų nieko, bet bulvės ir morkos kietina vidurius. Didžiausia dalis košėje turi būti cukinijos ar kopūsto. Tiktų ir kalafijoras, bet jie šiuo metu tokie kaip plastmasiniai, tai tą košytę tarsi sutraukia. Kai link vasaros atsiras normalesnių, galėsit drąsiai naudot. Kai paūgėsit, galėsit įdėt gabalėlį buroko. Aš, žinoma, kalbu apie namie virtas košeles. Pirktinėse yra nekakiukams netinkamų priedų, pvz, krakmolo. Aliejų pilkit kokį turit, nebūtinai moliūgų ar alyvuogių. Na, gal paties pigiausio leliukui nereikėtų dėl visokių žalingų medžiagų, nors poveikis, manau, vis tiek būtų.
Žinai, kartais kai prisižadi prieš visus ką nors padaryti, būtinai atsiranda kokių nenumatytų reikalų ir nieko nepadarai...
Būtinai iškepsiu ir parašysiu.

Žinai, kartais kai prisižadi prieš visus ką nors padaryti, būtinai atsiranda kokių nenumatytų reikalų ir nieko nepadarai...



`
Bet bulves ir morkas mes jau kuris lakas valgom tai buvo pirmoji košelė tokia ir viskas buvo labai gerai. O va kai žirnių pridėjau tai tada bėdos ir prasidėjo. Nežinau, gal čia sutapimas tik

Šiandien jau trečia dienelė mums, tai nusprendžiai nebelaukti ir išbandžiau štai ką: kišau termometro galiuką - nieko. Tada aliejuotą ausų krapštukai - vėl nieko. Tai tada įpurškiau truputėliuką microlax. Nežinau kiek kliuvo, nes įkišiau negiliai ir dar per šoną tekėjo, o ir paspaudžiau tūtelę labai mažai. Tada ilgai nesuveikė, gal visą pusvalandį nieko nebuvo. Na aš labai bijojau kišti tą tūtelės galiuką, nes sūneliui ir taip jau nepatiko. Tai va po to pusvalandžio pasituštino labai skystai, šeip kaip visada, nesimatė jokio sukietėjimo, o klizma tai neminkština gi. Manau jei būtų sukietėją tai būtų buvę kokių gabaliukų. Bet jau kiekis buvo kakiukų


Žiūrėsiu kas toliau bus ir parašysiu jums tada
