senoji tema ČIA Tęskime

Labai noriu isidarbinti med. atstove, tad norejau paklausti del priemimo konkursu...imones labiau renkasi patyrusius darbuotojus ar priima ir perspektyvius motyvuotus, ka tik po studiju zmones?...
Cia kaip kokia kompanija. Na tarptautinej kompanijoj be issilavinimo ir patirties nepazystu ne vieno dirbancio. O va mazesnese ar bent jau lietuviskose tai tokiu darbuotoju yra. O motyvuoti ir perspektyvus mes visi esam.
Na man yra žinomi keli atvejai, kada didelės, tarptautinės kompanijos įdarbino žmones, baigusius bakalaurą ir studijuojančius magistrantūroje. ( mano bendramoksles). O dabar kaip tik metas, kada turėtų būti daugiau skelbimų apie laisvas darbo vietas, tad ieškok, šeštadienio Lietuvos Ryte, internete

QUOTE(Asutrikolarija* @ 2007 12 10, 09:03)
Na man yra žinomi keli atvejai, kada didelės, tarptautinės kompanijos įdarbino žmones, baigusius bakalaurą ir studijuojančius magistrantūroje. ( mano bendramoksles). O dabar kaip tik metas, kada turėtų būti daugiau skelbimų apie laisvas darbo vietas, tad ieškok, šeštadienio Lietuvos Ryte, internete 

dabar dar dirbti eit negaliu nes esu 4am kurse...shiaip nuo kito pusmecio praktika atlikinesiu tokio pobudzio tarptautineje kompanijoje tad idomu apie mano karjeros perspektyvas ten

dekoju uz patarimus ir informacija mielosios

laba
labai noreciau isgirsti atsiliepimus is dirbanciu ar dirbusiu gsk kokios ten salygos kaip darbas atmosfera, kaip algos ir t.t. labai prasau kuo greiciau apsviesskit mane. noriu zinoti nes gavau pasiulyma ir turiu apsispresti ar eiti pas juos ar ne

QUOTE(plyta @ 2007 12 11, 14:20)
laba
labai noreciau isgirsti atsiliepimus is dirbanciu ar dirbusiu gsk kokios ten salygos kaip darbas atmosfera, kaip algos ir t.t. labai prasau kuo greiciau apsviesskit mane. noriu zinoti nes gavau pasiulyma ir turiu apsispresti ar eiti pas juos ar ne 

Paskaityk pirma tema

jau skaiciau bet nuomone nesusidare juolab kad turiu nuspresti ar mesti dabar tini darba del to ar ne geriau bus ar ne uz tai ir prasau tikru rimtu komentaru
al galit pažerti kokių atsiliepimų apie KRKA? Labai reikia... Ruošiuosi pokalbiui...