Įkraunama...
Įkraunama...

Medicinos atstovo darbas

senoji tema ČIA Tęskime smile.gif
Atsakyti
Labai noriu isidarbinti med. atstove, tad norejau paklausti del priemimo konkursu...imones labiau renkasi patyrusius darbuotojus ar priima ir perspektyvius motyvuotus, ka tik po studiju zmones?...
Atsakyti
Cia kaip kokia kompanija. Na tarptautinej kompanijoj be issilavinimo ir patirties nepazystu ne vieno dirbancio. O va mazesnese ar bent jau lietuviskose tai tokiu darbuotoju yra. O motyvuoti ir perspektyvus mes visi esam.
Atsakyti
Na man yra žinomi keli atvejai, kada didelės, tarptautinės kompanijos įdarbino žmones, baigusius bakalaurą ir studijuojančius magistrantūroje. ( mano bendramoksles). O dabar kaip tik metas, kada turėtų būti daugiau skelbimų apie laisvas darbo vietas, tad ieškok, šeštadienio Lietuvos Ryte, internete wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asutrikolarija*: 10 gruodžio 2007 - 08:03
laba, labai netiketai gavau pasiulyma dirbti atstove pharmexx kompanijoje ax.gif gal galite pazerti geru/blogu atsiliepimu apie minetus darbdavius?? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dar ne mama: 10 gruodžio 2007 - 16:19
QUOTE(Asutrikolarija* @ 2007 12 10, 09:03)
Na man yra žinomi keli atvejai, kada didelės, tarptautinės kompanijos įdarbino žmones, baigusius bakalaurą ir studijuojančius magistrantūroje. ( mano bendramoksles).  O dabar kaip tik metas, kada turėtų būti daugiau skelbimų apie laisvas darbo vietas, tad ieškok, šeštadienio Lietuvos Ryte, internete wink.gif

dabar dar dirbti eit negaliu nes esu 4am kurse...shiaip nuo kito pusmecio praktika atlikinesiu tokio pobudzio tarptautineje kompanijoje tad idomu apie mano karjeros perspektyvas ten smile.gif

dekoju uz patarimus ir informacija mielosios 4u.gif
Atsakyti
laba 4u.gif labai noreciau isgirsti atsiliepimus is dirbanciu ar dirbusiu gsk kokios ten salygos kaip darbas atmosfera, kaip algos ir t.t. labai prasau kuo greiciau apsviesskit mane. noriu zinoti nes gavau pasiulyma ir turiu apsispresti ar eiti pas juos ar ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2007 12 11, 14:20)
laba  4u.gif labai noreciau isgirsti atsiliepimus is dirbanciu ar dirbusiu gsk kokios ten salygos kaip darbas atmosfera, kaip algos ir t.t. labai prasau kuo greiciau apsviesskit mane. noriu zinoti nes gavau pasiulyma ir turiu apsispresti ar eiti pas juos ar ne ax.gif

Paskaityk pirma tema mirksiukas.gif
Atsakyti
jau skaiciau bet nuomone nesusidare juolab kad turiu nuspresti ar mesti dabar tini darba del to ar ne geriau bus ar ne uz tai ir prasau tikru rimtu komentaru
Atsakyti
Kas zinot ka apie berlin chemie?
Atsakyti
Esu bendrosios praktikos slaugytoja, dirbu pagal profesijas. Turiu marketingo bakalaura. Kaip manot ar turiu sansu isidarbint?
Atsakyti
al galit pažerti kokių atsiliepimų apie KRKA? Labai reikia... Ruošiuosi pokalbiui...
Atsakyti