Įkraunama...
Įkraunama...

l/d"Vyturėlis"

Kai vaikučiai mūs paauga ir diena tokia ateina
Laikas eiti į darželį, kur dienelė greit praeina.
Reikia ten dainų išmokti, daug eilių padeklamuoti,
Susirasti daug draugų, padaryt gerų darbų.
Reikia ten visus suprasti, niekam pikto nedaryti,
Auklėtojų ir draugų klausyti.
Reikia mankštą padaryti ir žaislus susitvarkyti.
Reikia ir laukan išeiti, ir kiemely palakstyti,
Mokytis pamiršt nereikia, nes tam sąlygos yra,
Reikia šventei pasiruošti, reikia daug ten ko išmokti.

Noriu pasidalinti savo mintimis apie darželį "Vyturėlis", kuris yra Kaune, Eiguliuose, Kalniečių g. Darželis yra valstybinis, skirtas ne tik vaikams su regėjimo sutrikimais, bet ir sveikiems vaikučiams. Į akis krenta jauki darželio aplinka, tvarkingos vaikų aikštelės, vasarą žaliuojantys ne tik medžiai, bet ir žydinčios gėlės.
Įžengus vidun pasitinka nuoširdūs darbuotojų šypsniai, visada malonus direktorės pasveikinimas. Ant sienų kabantys stendai, padeda suvokti, ko darželyje mokoma, kokie jo tikslai, siekiai, lūkesčiai.
Darželyje mokoma pagal programas, atitinkančias amžiaus grupes. Grupėje dirba dvi auklėtojos ir jų padėjėja.Grupėse jauki atmosfera, daug darbų, puošiančių grupę, tai pačių auklėtojų, vaikų darbeliai. Labai jauki atmosfera. Žaislai atnaujinami pagal galimybes, daug mokomųjų, lavinamųjų priemonių, vaikai nenobodžiauja.
Daržiuke dirba ir logopedai, ir masažistas, ir tiflopedagogas, ir mokytoja, padedanti vaikučiams, turinties regėjimo sutrikimų,yra mankštos trenerė-mokytoja,vaikų akių ligų seselė,gal dar kokį specialistą ir pamirsau g.gif VEIKIA BASEINAS, KURI VAIKAI LANKO KARTĄ PER SAVAItĘ. Veikia būreliai, už kai kuriuos, jei tik tėvai nori, reikia mokėti papildomai, vaikų užimtumas tikrai puikus.
Maistas labai geras, įvairus-nuo košių iki vaisių thumbup.gif Grupės šiltos, tose, kurios yra pirmame aukšte, po grindimis išvedžiotas šildymas, todėl net šaltą žiemą būna labai šilta 4u.gif
Grupėse vaikų skaičius svyruoja nuo 14 iki 18.Čia galimos paklaidos. Manau, tai privalumas. Vaikų sergamumas nėra didelis, tai priklauso nuo metų laiko. Sergantys vaikai i darželį nevedami.
Labai malonus administracijos bendravimas su tėvais,atliekamos įvairios apklausos, kurių dėka siekiama, kad darželyje būtų kuo gražiau, maloniau, jaukiau.
Vaikų užimtumas pastovus- mankštos, dainavimas salėje, įvairūs spektakliai, dažni paties darželio renginiai, į kuriuos visada mielai kviečiami tėveliai. Jau nežinau, ką dar paraštyi. Tiesiog nuoširdžiai sakau, esu labai patenkinta darželiu. Dukrytę irgi tik į jį vesiu 4u.gif
Įdedu keletą nuotraukyčių, tik jų kokybė ne kokia, nes yra perfotgrafuotos doh.gif

Fotosesija lauke ir Pas mokytoją Romutę:
[attachmentid=15955]
[attachmentid=15956]
[attachmentid=15957]
[attachmentid=15958]
[attachmentid=15959]
Užgavėnės
[attachmentid=15840]
[attachmentid=15841]
Pavasario šventė
[attachmentid=15894]
Atsakyti
LAbai graziai sueiliuota thumbup.gif
Atsakyti
Šaunuolė - labai sveikintinas pavyzdys dėl nuotraukyčių! clap_1.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
Sakyčiau labai kokybiškas darželio aprašymas thumbup.gif
Atsakyti
Įtariu, kad nepaminėjau, jog darželyje yra ir lopšelio grupė. Ją mano sūnus taip pat lankė thumbup.gif Na, kaip ir darželio grupėje, taip ir lopšyje, viskas labai gerai mirksiukas.gif Tiesiog, parašau, kad mamytės žinotų, jog darželyje yra ir lopšelinukų, kurie yra labai globojami 4u.gif Žodžiu, reikia pačiom aplankyti "Vyturėlį", kas įsitikintumėt, jog tai šaunus darželis thumbup.gif
Atsakyti
nu tai labai liuks thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi si darzeli lankom. Tikrai geras. Ir darbo laikas nuo 7 iki 19val. patinka. Kitur mamos skundziasi, kad grupes iki 17 veikia. Retas tokiu metu darba baigiame. Akutem pratimai buna kasdien - tikrai veiksmingi. Ir maitina labai gerai. Mano nevalgiukas ten lekstes istustina ir sako, kad darzely skaniausia, nors mamos kulinariniais gabumais, rodos, daugiau nieks nesiskundzia smile.gif Zodziu darzelis vertas demesio thumbup.gif
Atsakyti
Na va kaip smagu, kad atsirado dar lankančių šį puikų darželį smile.gif
Atsakyti
pritariu, teko atlikti paraktika siame darzelyje, mano atsiliepimai kuo silciausi, aukletojos super...
Atsakyti
O aš girdėjau labai labai prastų atsiliepimų apie šį darželį, na gal negalima sakyt, kad darželis prastas, bet auklėtojos nekurios tai tikrai, vienos iš jų vardas Palma. Būtų malonu išgirsti ir daugiau nuomonių apie šį darželį ir jos auklėtojas.
Atsakyti
QUOTE(Giedrė @ 2005 06 30, 12:40)
O aš girdėjau labai labai prastų atsiliepimų apie šį darželį, na gal negalima sakyt, kad darželis prastas, bet auklėtojos nekurios tai tikrai, vienos iš jų vardas Palma. Būtų malonu išgirsti ir daugiau nuomonių apie šį darželį ir jos auklėtojas.

Dėl auklėtojų ginčytis negaliu, mūsų tiek lopšy, tiek dabar tikrai geros mirksiukas.gif Vedėja tikrai puikiai tvarkosi, na, nežinau,ką dar parašyti, bet aš patenkinta.)Žinima, būna nesklandumų, bet jie išsprendžiami mirksiukas.gif O rudenį tikrai paklausiu nuomonės minėtą auklėtoją, gal tikrai ji koks siaubas blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
O kaip i ji patekti?

Dukrytei 1,4 met.,noreciau i lopseli,be to ji akinukus nesioja verysad.gif
Ar dideles eiles?Ar su vokuciu reikia eiti?
Noreciau koki spali-lapkriti jau leisti,ar realu kazin?

Dekinga uz atsakyma busiu mamytes wub.gif
Atsakyti