QUOTE(Zvirbliuke @ 2005 03 18, 17:23)
Projektuojant namą verta pagalvoti apie:
- didesnį, erdvų vonios kambarį - bent jau man tai vienas iš prioritetų
-atskirą sanmazgą vaikams
- sandėliuką, jei namas be garažo
- jei bus pirtelė, kokio dydžio, ar bus priešpirtis, o gal jame kada nors norėsite turėti baseiniuką - jei taip, erdvės reikės gerokai daugiau
- jei turite treniruoklių, ar žadate įsigyti, reikia nuspręsti, kur sportuosite - jei miegamajame, jis tikriausiai bus didesnis
- ar bus atskira skalbykla
- ar bus darbo ar svečių kambarys (pas mus pirmame aukšte miniatiūrinis darbo/svečių kambarėlis, kuris iš pradžių tarnaus kaip vaiko žaidimų kambarys - patogu, nereiks tampyti žaislų į antrą aukštą
)
- didesnį, erdvų vonios kambarį - bent jau man tai vienas iš prioritetų
-atskirą sanmazgą vaikams
- sandėliuką, jei namas be garažo
- jei bus pirtelė, kokio dydžio, ar bus priešpirtis, o gal jame kada nors norėsite turėti baseiniuką - jei taip, erdvės reikės gerokai daugiau
- jei turite treniruoklių, ar žadate įsigyti, reikia nuspręsti, kur sportuosite - jei miegamajame, jis tikriausiai bus didesnis
- ar bus atskira skalbykla
- ar bus darbo ar svečių kambarys (pas mus pirmame aukšte miniatiūrinis darbo/svečių kambarėlis, kuris iš pradžių tarnaus kaip vaiko žaidimų kambarys - patogu, nereiks tampyti žaislų į antrą aukštą

Labai pritariu...
QUOTE(paiduke @ 2005 03 20, 15:55)
O mes visada galvojom,kad mums 150kv/m bendro ploto per akis,bet kai pradejom deliotis ko reikia,tai gaunasi kad vien gyvenamo ploto 130kv/m reikia,o kur dar holas,wc,vonia,katiline,garazas,taigi gaunasi bendrai apie 200Kv/m
Mums lygiai tas pats buvo. Taigi, mes jau pasistatėm 200 m2, įrenginėjam... O dėl sandėliuko, tai labai jis reikalingas (rūsys - ne), nes rakandų tikrai yra. Aš dar išsireikalavau, kad suprojektuotų mažutį kambarėlį prie virtuvės (~1,5 m2), kur galėčiu šluotą pasidėti, puodus, stiklainius ir kt., nes virtuvės spintelių nenoriu jais apkraut... Taip pat susiprojektavom 3 drabužines - kikvienam kambariui, nes nenorim spintų...