Įkraunama...
Įkraunama...

Maketavimo, kompiuterinės grafikos,dizaino kursai

QUOTE(Irce6 @ 2012 03 06, 13:22)
Gal atsiras kas patars  4u.gif
Esu savamokslė...pramokau dirbti su Photoshopu.Vat toks klausimas,ar įmanoma pačiai pasimokius,namuose,rasti darbą susijusį su maketavimu? g.gif kolkas nebandžiau,nes esu baisiai savikritiška ir manau dar mokytis daug reikia,nes nesu nieko baigusi šioj sritį...gal kokių kursų reiktų pasieškoti ar knygų  g.gif
Nesijuokit tik už kvailus klausimus  blush2.gif


Tai,kad tu perziurek skelbimus ,ko reikalauja ir tada matysi ar imanoma..bet siam pasaulyje viskas imjanoma,taip ,kad. Noro reik. smile.gif

Man idomu kokie atsiliepimai is tu kas lanke kursus maketavimo,gal kas gali pasidalinti sava patirtim ....
Atsakyti
Sveikos!!!


Ziuriu jau kazkaip senokai cia niekas nieko nerase smile.gif

Noriu pas ka nors privaciai pasimokyti maketavimo,dizaino,svetainiu kurimo..
Ar turite kokius kontaktus kas galetu apmokyti?

Miestas butu Vilnius.

Atsakyti
Sveikos,

Aš taip pat ieškau Vilniuje kursų, tokių kaip:
PHP
SEO - optimizavimas paieškos sistemoms.

gal kas gali pasiūlyti gerą kainą, nes visur jau lupa didelius pinigėlius...
Atsakyti
Labas,

jau kurį laiką norėjau pramokti dirbti grafikos redagavimo, maketavimo programos, bet vis nepavykdavo.
Neseniai teko pakurti, pamaketuoti kelis paprastu darbelius, neskirtus spaudai. Kadangi šiuo metu naudojuosi Ubuntu OS, tai sugebėjau pramokti minimaliai dirbti su Inkscape ir Gimp programomis, bet norėčiau išmokti daugiau ir geriau dirbti, turėti gerus pagrindus, kad ateity galėčiau tobulintis tame ir dirbti.
Nors su kompiuteriu dirbu gerai ir gana greitai/greitai perprantu naujas programas, bet savarankiškai mokytis man nėra lengva, nes sunku su disciplina pačios savęs. Ieškojausi kursų, tai radau, kad http://www.itmc.lt/l...-akademija.html šietie kursai yra ir Vilniuje http://kursai.nkkm.l...m...ticle&id=77 . NKKM esu lankiusi web dizainą, tai patiko man pas juos, užduotis yra, baigiamasis darbas. Bet kaina nėra maža. Dar radau http://mokymai.penki.lt/maketuok ir http://mokymai.penki.lt/Leidyba .

Gal kas gali patarti dėl kursų? Ar pasiūlyti gerų tutoral'ų, knygų iš ko pavyktų pasimokyti, kad suprasti ne tik programų veikimą, bet ir leidybos niuansus, principus, taisykles?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gedam @ 2012 05 30, 07:51)
Sveikos,

Aš taip pat ieškau Vilniuje kursų, tokių kaip:
PHP
SEO - optimizavimas paieškos sistemoms.

gal kas gali pasiūlyti gerą kainą, nes visur jau lupa didelius pinigėlius...



Dėl SEO, o jūs turite savo psl.? ar jums tik teorijos pakanka?
Papildyta:
oij, jūs Vilniuje, iškart kažkaip nepamačiau 4u.gif
Atsakyti
Gal kas planuojate i SEO seminara 12.14 ?

Idomu, ar kazka naujesnio papasakotu, ko nezinau ax.gif
Kaina ir laikas man tokie so/so, tai vis dar mastau, ar verta.
Atsakyti
Siuo metu ieskau ps ir corel draw ar adobe illustrator mokytojo/s . Arba kas gali pasiulyti koki gera privatu mokytoja arba kursus.
Aciu
Atsakyti
QUOTE(qnet @ 2013 07 30, 11:20)
Siuo metu ieskau  ps ir corel draw ar adobe illustrator mokytojo/s . Arba kas gali pasiulyti koki gera privatu mokytoja arba kursus.
Aciu


Aš penkiuose kontinentuose buvau pasirinkusi kompiuterinės leidybos kursus, pagrindams gauti. Tai man patiko, gavau ko norėjau, darbo su Photoshop, Indesing, Illustrator pagrindus, nes nemoku pati pradėt mokytis kažko nuo nulio ir laikytis kažkokio grafiko pačiai sau, tai ėjau į kursus ir per mėnesį su trupučių turėjau pagrindus. Man jų pakako, kad dabar toliau jau pati tobulėčiau. Bei kai ieškojau kompiuterinės leidybos tipo kursų Vilniuje, tai radau tik kontinentuose vykstančius, buvau radus info, kad nkkm turėjo(iš Kauno ITTc buvo), bet neberengė jų(o NKKM dar brangiau ir ilgiau tie kursai, nors turėtų gerai paruošti, labai seniai lankiau ten web dizainą, tai tikrai gera mokykla buvo). Kontinentuose yra ir atskirom programom kursai. Jei ką galiu mokytojos vardą pavardę duoti, nes man tai ji patiko, paprastai ir aiškiai pasakojo, mokė, atkreipdavo dėmesį į mūsų grupės(5 merginos iš viso) gabumus, greitį. patiki dirbą virš 10 metų, rods, toje srityje.
Atsakyti
Esu savamokslė Corel Draw naudotoja. Darbe vis prisireikia, tai po truputį pramokau. Tačiau žinau, jog turėdama daugiau žinių tuos pačius darbus nuveikčiau daug greičiau, taigi norėčiau pasitobulinti. Galbūt turite kokių rekomendacijų? Radau keletą įmonių, kurios organizuoja, bet norėtųsi kažko su gerais atsiliepimais... ax.gif Vilnius.
Atsakyti

Sveikos mamytės smile.gif


Gal turite atsiliepimu apie Vilniaus kompiuterininkų mokykla (VKM).

Aciu. 4u.gif
Atsakyti
arba nemoku ieškoti, arba pražioplinau temą,bet gal šioje temoje yra ir galinčių pasisakyti apie excel kursus Kaune? Tiesiog likusi spraga mano kompiuteriniame raštingume ir labai reikia kuo skubiau pramokti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MysticWoman @ 2007 12 14, 16:48)
Labukas  4u.gif

Gal kas lankėte ITMC mokymo kuriuos nors iš šių kursų http://www.itmc.lt/?...kymai_ir_kursai ? Ar gerai išmoko? Ar suteikia pakankamai žinių? Aš žadu eiti šiuos kursus Kompiuterinės grafikos, Adobe InDesign, Adobe Illiustrator dar Adobe Photoshop smile.gif

O gal kas lankėte kitur, bet panašius kursus?



Sveika, labai laiko daug praėjo, bet pro akis neprasprūdo klausimas. Aš lankiau ITMC maketavimą ir grafinį dizainą. Taip patiko, kad nuėjau ir į antrą lygį. Sėkmingai darbuojuosi leidyboje, tad tik geru žodžiu galiu minėti. Brangoka, bet verta. Ir pažymėjimą gavau ;)
Atsakyti