Įkraunama...
Įkraunama...

Būkite Gerų Naujienų Pranešėjais !

SuperMamos ir SuperTėčiai, SuperSenelės ir SuperSeneliai, SuperVaikai ir SuperAnūkai ... Mielieji,


Leiskite perduoti Jums ir pasidalinti su Jumis

mūsų Mylimo Tėvo/Motinos Dievo Prašymu kuris trykšta Dieviška Meile ir yra besąlygiškai skirtas kiekvienam iš Jūsų ...

neprilausomai ar Jūs gyvenate Lietuvoje ir ar kitose šalyse, neprikausomai nuo Jūsų įsitikinimų ir pasaulėžiūros, nepriklausomai nuo Jūsų amžiaus ir išsilavinimo, neprilausomai nuo Jūsų šeimyninės, turtinės ar socialinės padėties ir nepriklausomai nuo bet kurių kitų sąlygų ar aplinkybių:


Būkite Gerų Naujienų Pranešėjais ir Prašau būti visada tik Gerų Naujienų Pranešėjais, Mylimieji!


Tėvas/Motina Dievas pasakė:


Gana Jums gyventi negatyvume. Jums tai yra nereikalinga. Ir Jums nereikia tą negatyvumą platinti ir skleisti. Pabaikite su tuo. Kokia nauda Jums pasidalinant ir skleidžiant blogas naujienas? Ką Jūs tuo įgyjate? Galbūt Jums šiek tiek palengvėja. Ir ką Jūs tuo duodate kitiems? Vien tik skausmą ir susirūpinimą, kai tuo metu jiems reikalingas jaukumas ir ramybė. Taigi Jūs skleidžiate ir didinate jaukumo ir ramybės poreikį tiems, kuriems ir taip jau jų trūksta.


Argi Jums nepakanka negatyvumo, kuris jau dabar pasklidęs po pasaulį? Iš kur Jus gavote tą suvokimą apie reikalingumą Jums platinti ir skleisti negatyvumą? Tai nėra paneigimas. Niekas neneigia nieko. Tegul kiti įtraukia kitus į negatyvumo voratinklį, jei jiems tai yra privalu. Bet ne Jūs. Ne Jus. Tegul kiti liežuvauja ir skleidžia paskalas apie blogas naujienas pasaulyje, bet ne Jūs. Tam turi būti pabaiga.


Aš prašau Jūsų daugiau nebeskleisti jokio negatyvumo.


Jau ilgą laiką Aš rekomendavau Jums vengti laikraščių ir naujienų televizijoje . Jie yra prisotinti negatyvumo. Tai ir yra tai kas didina paklausą laikraščiams. Televizijos reklama pripildyta perspėjimų apie pavojus ir grėsmes. Ir Jus įtraukią į tuos spąstus. Jūs bijote ligų, nusikaltimų, karo, ir taip Jūs toliau kreipiate savo dėmesį į tuos neigiamas dalykus. Atitraukite savo mąstymą nuo negatyvumų. Mylimieji, atsitraukite nuo padugnių, nuo ligoninių, nuo karo zonų.


Jeigu Jūsų darbdavys Jus skaudina, argi Jus privalote pasakoti apie tai savo draugams su visomis smulkmenomis?


Jei Jūs turite mokytoją, kuris neturėtų būti mokytoju, argi Jūms privalu nuolatos kalbėti apie tą mokytoją? Kam Jums įtraukti Jūsų draugus pareikšti užuojautas? Galbūt nustebinkite mokytoją gerais žodžiais išeinančiais iš Jūsų. Tai gali nieko nereikšti mokytojui, arba galbūt gali. Bet kuriuo atveju tai teigiamai paveiks Jūsų Dvasią.


Jeigu Jūsų diena buvo nesėkminga, argi kiekvienam privalu apie tai žinoti?

Jeigu Jūs jaučiate kančią, argi Jums reikia ją rodyti, arba užsiminti apie ją, arba pasakoti kodėl ją jaučiate?


Kiek kartų Jūs pasakosite apie nelaimes ir sunkumus iš Jūsų praeities ir panašiai? Pergyvenkit savo kančias vieną kart ir baikite su jomis. Nelaikykite jų gyvų. Nekartokite jų, ir nekalbėkite apie jas nei vieno karto daugiau - niekada. Būkite kaip Feniksas ir pakilkite iš pelenų.


Kada Aš sakau Jums pabaigti su praeitimi, ką Jūs manote Aš turiu omenyje? Jūs linktelit savo galvą ir sakote "Taip, tai tiesa. Palikime visą praeitį praeityje". Ir tada nusitveriate kokią nors nelaimingą naujieną, ir supilate ją į Jūsų kančių ugnį iš praeities. Mylimieji, netgi minutė atgal yra praeitis.


Atminkite, Jūs esate čia pakelti viso pasaulio vibracijas. Pakelkite jas aukštai. Atsilaisvinkite iš nelaimingų minčių nuotėkų. Nereklamuokite savo nelaimių ir sielvarto. Jums nėra būtina pranešti ir pakartoti blogas naujienas. Yra pakankamai kitų tai daryti už Jus. Jie gali manyti, kad jiem taip reikia, bet Jūs žinote, kad Jums to nereikia.


Aš nesakau Jums tapti Pollyanna*.
*Asmenybė kuri vertinama kaip perdėtai ir aklai optimistiška – pagal heroją Pollyanna iš JAV rašytojos Eleanor Hodgman Porter (1868-1920) apsakymo.
Aš sakau Jums prilaikyti savo liežuvį kada Jūs neturite nieko gero pasakyti. Pakeiskite aikštelės, kurioje esate, pusę. Jūsų gyvenimo misija yra neskeisti blogų naujienų ir neužtikrinti, kad kievienas žinotų apie jas. Tai kvepia liežuvavimu ir paskalų skleidimu.


Būkite Gerų Naujienų Pranešėjais. Praneškite apie stebuklus. Praneškite apie neišsenkamą šio pasaulio žmonių gerumą. Praneškite apie ryšius kurie užsimezga tarp žmonių. Praneškite apie didvyrius. Praneškite apie geradarybes ir gerumą.

Mylimieji, pasakokite gražius pasakojimus. Pasakokite apie draugystes. Pasakokite apie nepaaiškinamas geradarybes. Pasakokite apie tą nepažystamą, kuris šypsojosi Jums, o ne apie tą, kuris rūščiai žiūrėjo į Jus. Pasakokite apie savo svąjones. Nukreipkite dėmesį į vaivorykštę. Praplėskite horizontus tų žmonių su kuriais Jūs kalbatės. Praplėskite savo pačių horizontus.



Dangus #2574
2007 m. Gruodžio 12 d.


Dangaus Laiškai Padeda Žmonėms Priartėti prie Dievo ir Jų Pačių Širdžių

Šis vertimas yra Meilės ir Šviesos dovana Lietuvos Sesėms ir Broliams nuo VISKO KAS YRA – Aš Esu

Širdingai Dėkoju Mylimai Gloria Wendroff, Dievo rašytojai
|The Godwriting International Society of Heaven|703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA, USA 52556|Email: angels@heavenletters.org|www.heavenletters.org


Nusiųskite šį Dangaus Laišką savo draugams, giminėms, pažystamiems papraščiausiai nukreipdami ši Dangaus Laišką jiems.


Jūsų mintys ir parama padeda skleisti Dangaus Šviesą Žemėje.



Ir Mielieji, sustabdykite blogų naujienų plitimą nuo savęs ir kitų, nes taip Jūs prisedate tik prie nemalonių įvykių sau ir kitiems kūrimo ! Jūsų mintys ir jausmai kuria Jūsų ir mūsų visų realybę !


Pamąstykite, nuspręskitę ir pasiryžkite visa savo Vidine Jėga visados būti tik Gerų Naujienų Pranešėjais ! angel.gif

Tegul Meilė ir Šviesa džiugina ir žadina Jus neišsenkančiam Džiaugsmui ir Palaimai heart.gif

Aš Esu Meilėje ir Šviesoje dėl Taikos ir Vienybės
Aš Esu
Atsakyti
Dekui uz Laiska
Atsakyti
Prašau atvažiuot kai kam asmeniškai išdėstyti tai. biggrin.gif
Atsakyti
Verta pabandyti. 4u.gif
Atsakyti
Tebunie taip.
Atsakyti
Šaunu thumbup.gif
Atsakyti
Tai kritikuoti nieko negalima ir palikti viską taip, kaip yra?
Atsakyti
Tai man su liežuvavimu turi būti kvit? g.gif Ach... Na, gerai jau...reikia tai reikia smile.gif
Atsakyti
Kas per motina dievas?
Kas tai per geros naujienos kurias reikia nesti ir kuom jos geros gavejui? g.gif
Ir is kur visokiu tokiu ideju fix zmones prisigaudo? doh.gif
Atsakyti
Ir aš nesuprantu. Toks įspūdis, kad viršelius tik keičia...
Atsakyti
QUOTE(sandle @ 2007 12 15, 01:19)
Kas per motina dievas?
Kas tai per geros naujienos kurias reikia nesti ir kuom jos geros gavejui?  g.gif
Ir is kur visokiu tokiu ideju fix zmones prisigaudo?  doh.gif

QUOTE(Staiga @ 2007 12 15, 01:25)
Ir aš nesuprantu. Toks įspūdis, kad viršelius tik keičia...

Lakoniškumu ir logiškumu "AŠ ESU" nepasižymi, bet pasiūlymas susikoncentruoti į teigiamas naujienas į teigiamus darbus, o visą blogį ignoruoti man atrodo visai geras. Nereikia blogio toleruoti, bet ignoruoti manau būtų gerai. (oi kiek tarptautinių žodžių parašiau, nemaniau, kad tiek žinau doh.gif )
Atsakyti
Aš irgi manau, kad pasiūlymas geras wub.gif Bet šiaip ar taip aš to šiuo metu mokausi.
Atsakyti