Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl mišinuko TUTTELI

pakeitem mišinuka. dabar geriam tutteli, bet vaikas pradėjo vidurioti. gal reikėjo po truputi keisti, o aš iš karto daviau norma. gal turite nuomonė apie šita mišinį?
Atsakyti
mano draugių vaikai gėrė visą laiką ir nieko, mes labai atpilinėjom nuo jo, bet kaip sakė gyd. ne mišinuke esmė. Na viduriuoti ar gali? Klausk gydytojos, nes mysu panelė neviduriavo, bet jei tiktų šis mišinukas, būtų puiku, nes ir kaina gera ir pagal visą kitą, jis mūsų klimatui labiausiai tinka.
Atsakyti
As vaika maitinu savo pienuku, bet kai verdu grudu koses visada darau su tutteli misinuku. Ir atrodo viskas gerai smile.gif
Atsakyti
nr 1 normaliai valge, o antro nenori ir viskas g.gif
Atsakyti
Mes isbandem dauk misiniu ir vel gryzdavom prie tutelio. Maniskei buvo kieti viduriai, na nei vienas misinys nepadejo net tie bifidusai.
Seip esu girdejus kad nuo tutelio zaliai kakoja tai tada tipo jau negerai. O skistumas tai jai ne vandeneli varo tai tvatkoj. Tipo turi buti truputi skistoki pas leliukus viduriai. O manau kad geriau keist is kart o ne po truputi.
Atsakyti
QUOTE(Lilija73 @ 2007 12 17, 14:12)
pakeitem mišinuka. dabar geriam tutteli, bet vaikas  pradėjo vidurioti. gal reikėjo po truputi keisti, o aš iš karto daviau norma. gal turite nuomonė apie šita mišinį?

musu dukrai tetiko tuteli misinukas is visu megintu-vis viduriavo,net veme ar visai paragavus negere...vienur buna per daug gelezies,kitur kazko kito.tik va zinome,kad mums netinka maistas su daug gelezies.tad gali buti kad kazkokiu medziagu yra per daug ir vaikiuko organismas reaguoja ne kaip...
Atsakyti
Aš nuo 2 mėnesių primaitinu tuteli mišinuku ir viskas gerai, vaikas labai noriai valgo. Buvom sugalvoje pabandyti kitą mišinuką, bet vėl grįžom prie tuteli. O ir kaina nesikandžioja smile.gif
Atsakyti
bandziau ir as ji duot kazkada,bet jis man kazko nepatiko schmoll.gif Kazkaip isputodavo labai ir dabar nelabai prisimenu ka tiksliai daktare sake,atrodo minejo,kad jis is tu "sunkiau virskinamu"
Atsakyti
Mano abu vaikai Tutteli gere, ir nei pilvu pute, nei viduriavo. Itariu, kai vaikai sveiki, tai ir misinukas bet koks tinka, o kai kas nors negerai, tai ir misinukas turi reiksmes.
Atsakyti
QUOTE(Renacita @ 2008 01 19, 20:00)
Mano abu vaikai Tutteli gere, ir nei pilvu pute, nei viduriavo. Itariu, kai vaikai sveiki, tai ir misinukas bet koks tinka, o kai kas nors negerai, tai ir misinukas turi reiksmes.

ne visiem vaikuciam viskas tinka.Mano mazei irgi teko ne viena paragaut ,kol savo atradom.Nesakau,kad jis blogas,tik gal netiko. mirksiukas.gif

ir dar.Prie naujo misinuko vaikucio organizmas pripranta per mazdaug 2 savaites.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo XXXXXX: 19 sausio 2008 - 19:06
Kai baigesi MP,dukriukui daviau Tutteli,jokio kito net nebandziau,manau kad tinka,nes ir viduriukai normalus,ir pilvukas neskaudejo,dabar greit reikes pereit i 2 Nr. tai nezinau kaip bus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tali3: 23 sausio 2008 - 22:03
Mano vaikinukas irgi Tutteli valgė. Pirkdavau Nr. 1,paskui Nr. 2 skystus. Jau buvo beveik metai, tai kažkaip iš parduotuvių prapuoles buvo Nr. 2 skystas. Nupirkau "miltukų". Tai va kad ir "Tuttelis" bet tik paragavo ir viskas, nepatiko jam...
Atsakyti