Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Lakštingala

Sveikos, mamytės,

gavome patvirtinantį laišką, kad dukrytė patenka nuo š.m. rugsėjo 1 d. į 3-4 metų vaikų grupę. Gal yra lankančių šią grupę? Gal galėtumėte kokiais atsiliepimais, patarimais pasidalinti? Tai mūsų pirmasis darželis, praeitais metais negavome, dukrytei ką tik suėjo 3 m.

ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveiki, mes irgi pradedame lankyti nuo rudens. Tik mažiukų grupėje smile.gif Būtų faina, kad kas nors papasakotų plačiau apie darželį. Pirmas įspūdis, ten apsilankius, ne itin sužavėjo, bet nenoriu pradėt stresuot, kol dar nėra realiai dėl ko smile.gif pradėsim lankyti, matysim.
Atsakyti
QUOTE(geniuks @ 2015 06 22, 16:14)
Sveiki, mes irgi pradedame lankyti nuo rudens. Tik mažiukų grupėje smile.gif Būtų faina, kad kas nors papasakotų plačiau apie darželį. Pirmas įspūdis, ten apsilankius, ne itin sužavėjo, bet nenoriu pradėt stresuot, kol dar nėra realiai dėl ko smile.gif pradėsim lankyti, matysim.

Atsakyti
Sveiki.buvom praeita savaite pas vedeja. Kuom patiko-kad nevynioja zodziu i vata. Lopselio aukletojoms po ~60 metu,dirba po ~30 metu, pedagoginio issilavinimo neturi. Bet vaikus myli smile.gif. Viena ramesne,kita daugiau rekia ant vaiku. Cia mums taip pasakojo. Patys nebuvom su jomis susitike.Nemegsta judriu vaiku-taip ir pasake.apie jokiu siuolaikisku auklejimo metodiku taikyma pas maziukus deja net negali. Adaptacijos periodo,plano nera-pabutumet viena diena,viena valanda ir viskas. Aukletojoms tik trukdo,kai mamos buna. Kai bandem apie savo vaika papasakot-nelabai jai rupejo,tik sake,kad butu gerai kad parodytumem,nes buna dabar visokiu vaiku,su visokiom ligom ir juos reikia priimti. Cia i dauno sindromu sergancius mazylius suko kalba.migdyti vercia visus vaikus kartu,nieks nebandys taikytis prie vaiko iprociu net pacioj pradzioj. I klausima "jei vaika reikia ikalbinti valgyti,pamaitinti,uzkalbinti"-atsake,kad tam nera laiko ir buna kad vaikai visa diena alkani buna. Ir t.t. gero dabar kaip ir nieko neatsimenu. Tik kad bureliu yra, maista gamina vietoj. Ziurejau i zaidziancius vaikus kieme- visi patenkinti,duksta,lyg ir nieko netruksta. O tai matyt ir svarbiausia smile.gif del visu maziuku labai tikiuosi kad mums nupiese sutirstinta vaizda ir realybeje viskas yra daug geriau ir tos aukletojos tikrai deka savo atsidavimo ir meiles vaikiukams sukuria jiems gera atmosfera ir laika darzelyje smile.gif
Atsakyti
Kokie dabartiniai įspūdžiai lankančiųjų apie šį darželį? Mačiau video auklėtojos lyg ir jaunos, gal pasikeitė personalas?
Atsakyti
Sveiki,
Mano vaikis šiuo metu lanko kitą Antakalnio lopšelį darželš "Voveraitė". Bet kadangi persikraustom į Nemenčinės plente esančius sodus tai mąstom gal pakeisti darželį į esanti arčiau namų ir tuo pačiu kitą dar tik pusmetinuką rašyti į šį Lakštingalos darželį.
Dar neapsilankiau ten tai nežinau kokia ten aplinka ir kas pasikeitė per tuos metus nuo šios temos atidarymo. Senesni komentarai tikrai nekokie, ypač apie kai kurias auklėtojas unsure.gif Kiek pamenu priešais buvo vaikų globos namai. Ar jų vaikai irgi visi į tą darželį vedami?
Laukiu naujesnių atsiliepimų smile.gif Kaip auklėtojos, ar turi savo virtuvę, šildymo sistemą, būrelių?
Atsakyti
Sveiki, gavome vieta siame darzelyje nuo 2017-09 i 1,5-3m grupe, gal lankantieji galetu pasidalint naujausiu feedback'u?

darzelis siektiek nepakeliui i darbus, tai svarstom ar verta bandyt keistis ar likt sitam.
Atsakyti
ps. pakuriau Lakstingalu darzelio FB grupe: https://www.facebook...37595423070470/
Atsakyti