QUOTE(DAIVADRI @ 2006 05 26, 15:29)
Susipazinau su siuo darzeliu is arciau-galiu pasakyti ,kad nieko gero.
Visu pirma grupeje 19 vaiku-ir taip kasdien,sake labai geras lankomumas.per lankoma laika tik viena diena buvo maziau-17.
Visu antra-iki higienos tai toli grazu....Geda net kam nors pasakoti apie sanitarini mazga
O apie aukletojas gero zodzio irgi negaliu pasakyti,tik tiek kad tinki savo uzpakalius pakelti nuo kedes ir uzsiimti su vaikas-joms geriau is ryto kavute pagerti ir spauda skaityti.O apie pletkavojima apie grupes vaikus ir ju tevelius-tai patylesiu-girdejau puikiai savo ausim.
Ypac gerai nuteike pirma diena kai iejus i grupe su pavaduotoja isgirdau vienos is aukletoju tokius zodzius-
Tai ka vel dvimetis?Tai vel man reiks visur su ja tampytis,i lauka, i sale?As taip ir issiskesiu su tokiais......Tesinio nebuvo,nes pavaduotoja pasake,kad mamyte su vaikuciu laukia rubineje.Kaip jums tai?
o aš dar turėjau minčių, kad mūsų darželis ne koks, nu kažkaip tai man taip atrodė, nes priekaba pati esu - tai man auklėtojos per senos, tai per garsiai kalba ir pan.
Šiaip mums šitas darželis priklauso pagal gyvenamąją vietą. Kadangi man taip staigiai reikėjo į darbą, mūsų nepriėmė, nes perpildytos grupės (labai tiksliai čia mamytė aprašė). Todėl dabar einam i "Pakalnutę" Lazdynuose, pire vyro darbo. Turėjau minčių, kad gal rudenį pervesiu į šitą arčiau namų. Bet dabar imu abejoti... mūsų darželyje užsirašę 10-11 vaikų, ateina 5-6. Auklėtojos, nors ir vyresnės, žaidžia su jais, rūpinasi žaislais... O ir vaikutis apsiprato, jau nebeverkia vedamas
Ačiū už info