Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Smalsučiai

Jau seniai beraset apie si darzeli ax.gif gal mamytes, kuriu vaikuciai jau ilgeliau lanko ji galetu pasidalint patirtimi?
Zadam ir mes ten bandyt papult. Mums sis darzelis priklauso pagal gyvenamaja vieta, idomu, ar tai pades i ji patekti g.gif Planuojam lankyt uz puses metu, o uzsirasyt, dar tik dabar vaziuosim unsure.gif
Atsakyti
O kaip suzinoti koks darzelis priklauso pagal gyvenama vieta?
Mes gyvenam Rokantiskese, uz antakalnio. Tai koks darzelis mums priklausytu?
Atsakyti
As parasiau el. laiska i Svietimo skyriu. Pabandyk ir tu parasyti adresu: ona.vaicekauskiene@vilnius.lt
sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Au, mamytes-nejaugi nieks neveda vaikuciu i Smalsucius-labai idomu suzinoti daugiau, nes po menesiuko ir mes ten keliausim....Atsiliepkit!!!!!
Atsakyti
QUOTE(DAIVADRI @ 2006 03 20, 09:27)
Au, mamytes-nejaugi nieks neveda vaikuciu i Smalsucius-labai idomu suzinoti daugiau, nes po menesiuko ir mes ten keliausim....Atsiliepkit!!!!!

Tai galiu truputi papasokoti apie šį darželį, nes mes jau lankome nuo praeito rudens (kai mums sukako 1.9m).Mūsų auklėtoja yra ponia Nijolė ir galiu pasakyti tik gerus žodžius,nes jinai tikrai moka su vaikais bendrauti ir pabarti kaip priklauso ir pagirti kaip reikia.Dabar į mūsų grupę atėjo dar viena jaunutė auklėtoja kurios vardo dar nežinau,tačiau man jinai taip pat labai patinka.O ką jums galiu pasakyti apie darželį, tai darželis yra kaip ir kiti darželiai.Kaip aš sakau turi ir pliusų ir minusų.Man vienintelis dalykas kuris labai nepatinka,kad darželio kieme yra tik geležinės konstrukcijos vaikams žaisti.Kaip aš sakau beveik visi anksčiau statyti darželiai turi tarybinių laikų palikimą tai geležinius namukus ir kitus dalykus.Tačiau aš skaitau,kad kiekviename darželyje labai daug kas priklauso nuo pačių tėvų pažiūrio.Jei tėvai bus aktyvūs ir tuomet darželyje galima patiems kažkiek atsinaujinti ir žaislų asortimentą ir šiaip suorganizuoti vaikams įvairių pramogų.Nes auklėtojos tikrai palaiko visokią inciativą, tik mes tėvai kartais nuvedame savo vaiką ir nenorime daugiau galvoti kaip galime prisidėti prie jų gerbuvio.O kad darželyje yra daroma tai tikrai matyti,nes dauguma senų langų grupėse jau yra tikrai pakeisti.O taip tai apie kai kurias auklėtojas tikrai galiu pasakyti tik gerus žodžius.Nes kaip atsimenu kaip pirmą dieną atėjom į darželį ir vaiksčiojome kieme, tai mus pakalbino ir kitų grupių auklėtojos.Nu man kažkaip patiko ir širdyje liko šis atvėjis.Nes iš dalies kaip pagalvoji,tai juk ne tavo grupės vaikas lyg ir auklėtoja tai galėtu juk ir neprieiti.Tačiau vat tokie gražūs veiksmai išlieka širdyje.Tad jai trumpai tai tiek.Jei kils klausymų klauskite,pabandysiu atsakyti
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Šiandien užrašėm savo mergytę į šį darželį tongue.gif
Lankyt pradėsim nuo 2007 metų rudens tongue.gif
Tikiuosi jis mums labai patiks thumbup.gif
Atsakyti
jakuska,aciu uz informacija.O kaip ten su pasryciu laiku,kada mazieji pusryciauja?Ar galeciau svo maze nuvesti truputi veliau(jei pusryciai anksti)?Ar tuomet ji gaus pietus?Nes girdejau ir tokiu gandu ar teisybes-kad pietu porcijas apskaiciuoja pagal tai,kiek vaikuciu buvo per pusrycius?
Atsakyti
Mamytės,pasidalinkit įspūdžiais apie šį darželį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIVADRI @ 2006 04 20, 08:13)
jakuska,aciu uz informacija.O kaip ten su pasryciu laiku,kada mazieji pusryciauja?Ar galeciau svo maze nuvesti truputi veliau(jei pusryciai anksti)?Ar tuomet ji gaus pietus?Nes girdejau ir tokiu gandu ar teisybes-kad pietu porcijas apskaiciuoja pagal tai,kiek vaikuciu buvo per pusrycius?

Mano sūnus kartu su Jakuškos sūnum lanko tą pačią grupę, tai noriu tik paantrint apie auklėtojas, kad tikrai nuostabios moterys thumbup.gif
Pusryčiai darželyje 9 val., galima atvesti ir vėliau, tik iki 9.30 reikia pranešti, kad vėluosit, nes kitaip be pietų gali likt smile.gif Porcijos normalios, visiems vienodos, dar tokių absurdiškų gandų neteko girdėti lotuliukas.gif
Atsakyti
Smagu girdėti gerus atsiliepimus apie šį darželį tongue.gif
Atsakyti
Susipazinau su siuo darzeliu is arciau-galiu pasakyti ,kad nieko gero.
Visu pirma grupeje 19 vaiku-ir taip kasdien,sake labai geras lankomumas.per lankoma laika tik viena diena buvo maziau-17.
Visu antra-iki higienos tai toli grazu....Geda net kam nors pasakoti apie sanitarini mazga
O apie aukletojas gero zodzio irgi negaliu pasakyti,tik tiek kad tinki savo uzpakalius pakelti nuo kedes ir uzsiimti su vaikas-joms geriau is ryto kavute pagerti ir spauda skaityti.O apie pletkavojima apie grupes vaikus ir ju tevelius-tai patylesiu-girdejau puikiai savo ausim.
Ypac gerai nuteike pirma diena kai iejus i grupe su pavaduotoja isgirdau vienos is aukletoju tokius zodzius-
Tai ka vel dvimetis?Tai vel man reiks visur su ja tampytis,i lauka, i sale?As taip ir issiskesiu su tokiais......Tesinio nebuvo,nes pavaduotoja pasake,kad mamyte su vaikuciu laukia rubineje.Kaip jums tai?
Atsakyti
QUOTE(DAIVADRI @ 2006 05 26, 15:29)
Susipazinau su siuo darzeliu is arciau-galiu pasakyti ,kad nieko gero.
Visu pirma grupeje 19 vaiku-ir taip kasdien,sake labai geras lankomumas.per lankoma laika tik viena diena buvo maziau-17.
Visu antra-iki higienos tai toli grazu....Geda net kam nors pasakoti apie sanitarini mazga
O apie aukletojas gero zodzio irgi negaliu pasakyti,tik tiek kad tinki savo uzpakalius pakelti nuo kedes ir uzsiimti su vaikas-joms geriau is ryto kavute pagerti ir spauda skaityti.O apie pletkavojima apie grupes vaikus ir ju tevelius-tai patylesiu-girdejau puikiai savo ausim.
Ypac gerai nuteike pirma diena kai iejus i grupe su pavaduotoja isgirdau vienos is aukletoju tokius zodzius-
Tai ka vel dvimetis?Tai vel man reiks visur su ja tampytis,i lauka, i sale?As taip ir issiskesiu su tokiais......Tesinio nebuvo,nes pavaduotoja pasake,kad mamyte su vaikuciu laukia rubineje.Kaip jums tai?

blink.gif
o aš dar turėjau minčių, kad mūsų darželis ne koks, nu kažkaip tai man taip atrodė, nes priekaba pati esu - tai man auklėtojos per senos, tai per garsiai kalba ir pan. rolleyes.gif blush2.gif
Šiaip mums šitas darželis priklauso pagal gyvenamąją vietą. Kadangi man taip staigiai reikėjo į darbą, mūsų nepriėmė, nes perpildytos grupės (labai tiksliai čia mamytė aprašė). Todėl dabar einam i "Pakalnutę" Lazdynuose, pire vyro darbo. Turėjau minčių, kad gal rudenį pervesiu į šitą arčiau namų. Bet dabar imu abejoti... mūsų darželyje užsirašę 10-11 vaikų, ateina 5-6. Auklėtojos, nors ir vyresnės, žaidžia su jais, rūpinasi žaislais... O ir vaikutis apsiprato, jau nebeverkia vedamas ax.gif
Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti