Įkraunama...
Įkraunama...

Veet

Man labai patinka Weet kremas jautriai odai thumbup.gif Tik jį ir naudoju, pašalina visus plaukelius. O štai vaško juostelės nuvylė g.gif Lieka vaško likučiai, neišrauna visų plaukelių. Dažniausiai nebeiškenčiu su jom terliotis ir viską užbaigiu skutuvu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 07 03, 19:02)
Man labai patinka Weet kremas jautriai odai thumbup.gif Tik jį ir naudoju, pašalina visus plaukelius. O štai vaško juostelės nuvylė g.gif Lieka vaško likučiai, neišrauna visų plaukelių. Dažniausiai nebeiškenčiu su jom terliotis ir viską užbaigiu skutuvu unsure.gif

Pritariu! man visiškai tas pats... tik vat yra viena problema. Naudoju weet depiliacinį kremą tik man su ta mentele nepašalina plaukelių g.gif g.gif , tad naudoju skustuvą. Gal aš nemoku ja naudotis ar kas čia yra? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaree @ 2008 07 05, 18:02)
Pritariu! man visiškai tas pats... tik vat yra viena problema. Naudoju weet depiliacinį kremą tik man su ta mentele nepašalina plaukelių g.gif  g.gif  , tad naudoju skustuvą. Gal aš nemoku ja naudotis ar kas čia yra? doh.gif

Kad ten nėra ką mokėti smile.gif Man irgi gana sunkiai su ja sekasi. Tai aš su ja valau po nedidelį odos gabalėlį ir vis po vandeniu nuplaunu nuvalyto kremo perteklių. Tai taip po biškį ir nusivalau. Jei jau kuris plaukelis nenori eiti nuo kojos, tai paprasčiausiai suimu pirštai ir išraunu, nes jis vis tiek vos laikosi, arba kaip tu, panaudoju skustuvą mirksiukas.gif
Atsakyti
as tokiais atvejais su siurkstesne kempine pasveiciu oda, tai visi like plaukeliai pasisalina puikiausiai thumbup.gif
Atsakyti
klausiau apie vaško juosteles, bet nusipirkau ir išbandžiau pati, ir ką gi, prisidedu prie daugumos (ar net visų) nuomonės - visiškas nesusipratimas doh.gif ne tik kad plaukelių nepašalina, bet dar ir vašką nuo kojų reik gramdyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 08 02, 22:35)
klausiau apie vaško juosteles, bet nusipirkau ir išbandžiau pati, ir ką gi, prisidedu prie daugumos (ar net visų) nuomonės - visiškas nesusipratimas doh.gif  ne tik kad plaukelių nepašalina, bet dar ir vašką nuo kojų reik gramdyt doh.gif

Pastebejau, kad jeigu daug zmoniu peikia kazkoki daikta butinai atsiras zmoniu kurie pabandys lotuliukas.gif As anskciau visada neisituredavau ir izbandydavau, bet kai beveik suejau i bankrota kazkaip sito iprocio atsikraciau lotuliukas.gif
Atsakyti
o gal kas bandet dusuj skirta ta rinkinuka? mastau.gif man keista kaip jo (to kremo ar putu nzn kas ten ) nenuplauna duso srove, o kempinele nutrina? kazkaip noreciau pabandyt, bet tam virs 30 lt gaila g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 08 03, 10:45)
o gal kas bandet  dusuj skirta ta rinkinuka? mastau.gif man keista kaip jo (to kremo ar putu nzn kas ten ) nenuplauna duso srove, o kempinele nutrina? kazkaip noreciau pabandyt, bet tam virs 30 lt gaila  g.gif

mane tas rinkinukas ir seniai domina, vis pavartau parduotuvėse, bet brangokas, tai neimu kolkas bandymui ax.gif bet kažkodėl atrodo, kad jis nelabai ką ten pašalintų unsure.gif tai ir aš norėčiau sulaukti atsiliepimų kokių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2008 08 02, 22:56)
Pastebejau, kad jeigu daug zmoniu peikia kazkoki daikta butinai atsiras zmoniu kurie pabandys lotuliukas.gif As anskciau visada neisituredavau ir izbandydavau, bet kai beveik suejau i bankrota kazkaip sito iprocio atsikraciau lotuliukas.gif

na aš pirmiau išbandžiau, o paskui perskaičiau tuos neigiamus atsiliepimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 08 03, 09:50)
mane tas rinkinukas ir seniai domina, vis pavartau parduotuvėse, bet brangokas, tai neimu kolkas bandymui ax.gif bet kažkodėl atrodo, kad jis nelabai ką ten pašalintų unsure.gif tai ir aš norėčiau sulaukti atsiliepimų kokių 4u.gif

doh.gif Aš ir pavarčiau doh.gif biggrin.gif tai dabar stovi vonioje dėl grožio laugh.gif nu pirmą kartelį toks šnipštas buvo, nes bandžiau kojas, o ataugę buvo vos keli milimetrai nič nieko. Bet pabandžius bikini zoną, tai nugraužė ilgesnius laugh.gif bet jų ir taip neskutu, nes mano vyrui patinka šis tas lotuliukas.gif tai va mergaitės nemeskit pinigėlių į balą, nu nebent labai reta išimtis g.gif o taip vyliausi, kad atsisakysių tų atsibodusių peiliukų doh.gif verysad.gif depiliuotis vašku vis nepasiryžtu unsure.gif
Atsakyti
Kremukas tai nieko, patiko. Privalumas tik tas kad skust nereik ir neberia, bet atauga plaukiukai taip pat greit.

Ne nu o to juosteles.. Pries vaziuojant i druskininkus galvojau reik pasidepiliuot. Pasikaitinau tas juosteles virs dujines, mat trint delnuose patingau. Nu ir ka kaip prisistabeliavo man prie koju jos doh.gif Staugiau nesavu balsu kai nuplest reikejo, jau nesneku apie bikini zona.. Paskui teko gramdyt ta zele ar koks ten velnias nuo visur. Ir ne taip lengvai ten jis nusigramdo! Tai va visa grazi, isberta su paraudusia oda ir vaziavau i druskininkus lotuliukas.gif Kad as dar karta ...
Atsakyti
as bandziau putas, tai visai nusivyliau fool.gif juosteliu nebandziau, bet cia pasiskaicius nusprendziau nebebandyti biggrin.gif
o kremukas tai geras, tik kartais tingisi laukti kokias 8 min visai issitepliojusiai tai geriau su skustuku, vistiek grei atauga unsure.gif
Atsakyti