naudojau Johnsons, tai smarve labai didele nuo jo buvo, o ir spalva i orandzine nese... tai pasidalinkit savo patirtim, kuri kremas butu geresnis, taip pat neteptu rubu ir nedvoktu
                [I]sveikos mergaites, noriu paklausti jusu nuomones, kurie savaiminio idegio produktai geriausi,kuriais greitai pasiekiamas norimas rezultatas.
naudojau Johnsons, tai smarve labai didele nuo jo buvo, o ir spalva i orandzine nese... tai pasidalinkit savo patirtim, kuri kremas butu geresnis, taip pat neteptu rubu ir nedvoktu

QUOTE(Axely @ 2007 12 22, 16:29)
aciu
                Gal kas esat naudojusios Dove summer glow idegio krema veidui? Reklamuoja ji per TV daznai. Sakau, gal verta pameginti 

QUOTE(Eglucius @ 2007 12 22, 15:58)
[I]sveikos mergaites, noriu paklausti jusu nuomones, kurie savaiminio idegio produktai geriausi,kuriais greitai pasiekiamas norimas rezultatas.
Niu pati esu naudojusi Johnsons, Loreal Nutribronze ir Nivea savaiminio idegio kremukus ir galiu pasakyti, kad iš visų geriausias yra Nivea. Johnsons baisus kvapas ir kai nebenaudoji visas tas įdegis plėmais nueina, o spalvytė irgi nekokia.Loreal tiesiog tragiškas, nes baisi sudėtis(kemša poras),atspalvis geltonas, po pasitepimo visa odytė lipni būna, kvapas kaip ir Johnsons...
                Esu bandziusi Johnsons.Ir koks velnias mane sugunde ji nusipirkt? 

Dabar dar turiu Clarins savaiminio idegio kremuka, is jo tikiuosi daugiau, isbandysiu pries naujus, tikiuosi pasiteisins lukesciai

Dabar dar turiu Clarins savaiminio idegio kremuka, is jo tikiuosi daugiau, isbandysiu pries naujus, tikiuosi pasiteisins lukesciai
                Galiu pasakyt tik koks blogiausias...tas garsusis Johnsons&Johnsons. Man jis tikras Sh....tepies tepies ir tik issimaudai-vel balta kaip suris  

as garnier naudoju, pries tai dove bandziau. Tas garnier tsai nieko toks, nes mano oda labai sviesi, net melyna. Bet siaip tiesa sakant nebepatinka kasdien teptis tai cia kazkas...ir nusiplauna juk, o soliariumu nelabai pripazistu. tai nzn ka daryt. 

QUOTE(LABUSKA @ 2007 12 23, 11:44)
Gal kas esat naudojusios Dove summer glow idegio krema veidui? Reklamuoja ji per TV daznai. Sakau, gal verta pameginti 
aha, vat as ir per ta reklama maciau ir veidui ir kunui is to dove...
kai reklamuoja tai ten grazi ruda spalva veiduko... kazi kaip tikrovej yra...
                aš veidui nenaudojau, tik kūnui, na nieko, bet aš pradžioj tepti gal nemokėjau, tai tokiais ruožais,o šiaip turiu tokį dalyka įdegio servetėlę, na veidui ten, bet ziuariai bijau tepti, o jei nepavyks, ar spalva kokia žiauri bus..tai ir nebandau kol kas.

QUOTE(Free2fly @ 2007 12 23, 16:53)
Niu pati esu naudojusi Johnsons, Loreal Nutribronze ir Nivea savaiminio idegio kremukus ir galiu pasakyti, kad iš visų geriausias yra Nivea. Johnsons baisus kvapas ir kai nebenaudoji visas tas įdegis plėmais nueina, o spalvytė irgi nekokia.Loreal tiesiog tragiškas, nes baisi sudėtis(kemša poras),atspalvis geltonas, po pasitepimo visa odytė lipni būna, kvapas kaip ir Johnsons... 
 Nivea(normal to darker skin) lb lengvas ir greitai įsigeria į odą. Oda minkštutėlė tampa 
 Kvapas būna labai trumpai. Jei vakare išsitepi, ryte visai nelieka 
 Jis be to dar ir odytę stangrina 
 Drabužėlių atrodo irgi netepa 
Nivea ir man neblogas
QUOTE(jolieee @ 2007 12 23, 20:33)
Esu bandziusi Johnsons.Ir koks velnias mane sugunde ji nusipirkt? 

as turiu Clarins, tai man jis
                Visi jie daugiau maziau smirdi  
 man geriausias tubut bus Nivea - maziausiai smirdi, spalva gera, turejau ir pilna savaimini ir ta kur tik palaipsniui suteikia. veidui gerai dar man buvo Piz Buin (maximoj apie 10lt), tik labai stiprus jo kvapas, erzina  
 Ir dove summer glow man geras buvo, kas klause del jo veidui kur reklamuoja, tai galiu pasakyti ten toks pats kaip ir kunui (isitikinkite-paziurekite sudeti 
 ), cia kaip ir Nivea supila i mazesni buteliuka, atseid\t veidui ir dvigubai brangiau kainuoja  
 Summer Glow is Dove man irgi patiko, smirdejo gal labiausiai, bet idegis greitas ir geras