Įkraunama...
Įkraunama...

Biolauko valymas degančia žvake

QUOTE(xxl @ 2008 12 31, 14:19)
o is patirties gali pasakyti, kad cerkvines zvakes turi didesni poveiki nei paprastos ar tabletes? as is praktines puses ziuriu - tabletes zymiai geriau apsaugo nuo galimo gaisro, nes vaskas neissilieja. cerkviniu niekad nenaudojau - reiketu turbut zvakides specialias pirkti, kad vaskas neissilietu joms degant, nes jos ganetinai plonos.


Cerkvines žvakes naudoju tik biolauko valymui, šiaip jų nedeginu. Kad ant pirštų nevarvėtų, žvakei uždedu "sijonėlį", o žmogų pastatau ant laikraščių. Jos laaabai varva...
Atsakyti
QUOTE(skyinside @ 2008 12 31, 15:29)
hmm... vat man idomiai su tuo "greiciau pasiekia adresata".

Mano asmeninė patirtis yra būtent tokia. smile.gif
Atsakyti
o kodel kai vale mano biolauka man silpna stipriai paliko g.gif gal kaz ka netaip
o kaip paciai atsistatyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempe1: 09 birželio 2009 - 23:26
Del cerkviniu zvakiu. Noriu issivalyti namus.. geriau tai butu daryti su sventinta zvake. Esu tikinti, bet baznyciose nelabai lankausi ax.gif juk sakoma, kad Dievas yra visur. Klausimas: kaip gauti sventinta zvake? Kaikuriose baznyciose jos yra parduodamos, kad vietoje butu galima uzdegti ir pasimelsti. Kur Vilniuje tokia rasti?.. artimiausioje prie manes nera. Cerkvese irgi kiek teko girdeti buna?
Kadangi pokalbis apie zvakes pakrypo, tai va issidrasinau paklausti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2009 06 10, 14:06)
Del cerkviniu zvakiu. Noriu issivalyti namus.. geriau tai butu daryti su sventinta zvake. Esu tikinti, bet baznyciose nelabai lankausi  ax.gif juk sakoma, kad Dievas yra visur. Klausimas: kaip gauti sventinta zvake? Kaikuriose baznyciose jos yra parduodamos, kad vietoje butu galima uzdegti ir pasimelsti. Kur Vilniuje tokia rasti?.. artimiausioje prie manes nera. Cerkvese irgi kiek teko girdeti buna?
Kadangi pokalbis apie zvakes pakrypo, tai va issidrasinau paklausti.  blush2.gif

Tos zvakes parduodamos visose cerkvese.
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2009 06 10, 14:10)
Tos zvakes parduodamos visose cerkvese.


Cerkveje buvau ikelusi koja, tik budama Maskvoje ekskursijoje. Kad ne taip nepasielgciau.. galva ten einant uzsidengti butina?
Atsakyti
einant i cerkve as nesidengiu galvos
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 12 30, 16:58)
Viskas veikia laikinai, nes kasdien užsiteršiam savo negatyviomis mintimis, žodžiais, darbais ir apsileidimais. Užtenka kitam žmogui tik ranką paduoti ir vyksta mainai.
Taip, ebor, atgailą reikia mokėti daryti. Naudoju vieną patikrintą metodiką. Veikia puikiai. Pirmiausiai padarai atgailą, paskui išsivalai visus organus, griaučius ir t.t. vidiniu matymu, padedant Angeluii Sargui. O jei dar cerkvėje pasimeldi, išvis gerai pasijunti...

Vaizgante norejau paklausti o tai kaip biolauko uzsitersimas susijas su apsileidimu.O tai tu cia turi uomeny tinginevima,nieko nedaryma pvz..namie.
Atsakyti