Įkraunama...
Įkraunama...

"Sietuvos" mokykla

Sveiki, siais metais turesim pradinuke. Noretum isgirsti jusu nuomone apie "Sietuvos" mokykla. 4u.gif
Atsakyti
Man tai irgi labai aktualu, nes šiemet t.p. turėsiu pirmokėlį. Jau esame paraše prašymą į "Pelėdos" mokyklėlę, bet per atvirų durų dieną taip ir nesigavo apsilankyti verysad.gif , o šiaip girdėjau nekokius atsiliepimus g.gif , ir per sankryžą tektų keliauti, o"Sietuvos" vidurinė man tiesiog po langais, draugės sūnus lanko, jau antrokas ir lyg nieko biggrin.gif . Ir pats mažius nori tik ją lankyti, nežinau, gal dėlto, kad mano brolis ją lankė, nors ir pati lankiau, bet nuo tada daug kas pasikeitė. Parašykit, mamos, gal kieno nors vaikučiai lanko šią mokyklą.
Atsakyti
Aš pati mokinuosi Sietuvoje. Ir galiu atsiliepti tik teigiamai. Kiek prisimenu save pradinėse, neturėjau jokių nusiskundimų mokytoja. Kiti vaikai taipogi. Ištikrųjų, su pradinių klasių mokytojomis buvo galima ne tik pasimokyti, bet ir pasišnekėti. Visuomet buvo jaučiamas paskatinimas. Na, vienu žodžiu mokytojos geros. O ir dabar, po pradinės, nusiskundimų mokytojais neturiu. Jei reikės, padės. Svarbu, kad ir pats vaikas jaustų norą mokytis. ax.gif Tada visur bus gerai.
O būreliai... Egzistuoja kolektyvas "Siaudelė". Ten vaikus mokina tautinių šokių, dainų. Taip groti; pvz, kanklėmis ar skrabalais. Nesvarbu kokio jie amžiaus. Buvo ir savigynos būrelis. Deja, nebežinau ar dar toks yra. Taip pat yra choras. Vėlesnėsė klasėse dailės būrelis, taipogi, ir choras. Geriau dainuojantys vaikai gali ir solo per kokį koncertuką suskelti. cool.gif
Nežinau, ar kuo nors padėjau, tačiau mano nuomone "Sietuva" liuks mokyklėlė. Sėkmės renkantis. bye1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SantaClausIuke: 23 balandžio 2005 - 17:41
Sveiki, norėčiau išgirsti nuomonę tėvelių, kurių vaikai šiuo metu mokosi Sietuvos vidurinėje mokykloje, penktoje ir vyresnėse klasėse. Įdomu būtų išgirsti apie tvarką, mokytojus, discipliną, būrelius, vaikų saugumą mokykloje. Kodėl rinkote vaikui šią, o ne kitą mokyklą Justiniškėse. Labai laukiu atsiliepimų.
Atsakyti
Labai norėčiau sužinoti Jūsų nuomonę apie Sietuvos vidurinę mokyklą. Mamytės ir tėveliai, kurių vaikai mokosi Sietuvos vidurinėje mokykloje penktoje ir vyresnėse klasėse nepatingėkit, parašykit savo nuomonę apie mokyklą.
Atsakyti
Esu visiskai pasimetusi. Nebezinau kur leist vaika i 5 klase Justiniskese. Jis baigia "Peledos" pradine, nieko blogo apie ja neturiu pasakyt. Matyt nuo mokytojos priklauso, as ja labai patenkinta.
Atsakyti
Jeigu renkiesi tarp "Taikos" ir "Sietuvos" tai geriau į "Sietuva".. 4u.gif
Atsakyti
Pati esu baigus sietuvos m-kla, ir labai dideliu sentimentu jai nejauciu, manau del to, kad mokiausi paskutinius tris metus, o pries tai mokiausi M. Biržiškos, bet tada ji dar buvo dabartiniame Taikos pagrindinės m-klos pastate. Birziskai sentimentus jauciu tik del aplinkos, o siaip sioje m-kloje buvau viena is stipresniu mokiniu, bet kai perėjau i Sietuvos m-kla, nusiritau i paskutinias vietas.
I Sietuva gerai leisti vaika tik del mokytoju, nes pagal mane tikrai gerai ismoko, labai grieztos, disciplinuotos pvz. yra viena anglu mokytoja, tokia uchhh, vienu zodziu kai istojau i kolegija, tai as per anglu klb. neturedau ka veikti, nes per daug viska mokejau. Dar gerai ismoko chemijos, lietuviu klb., vokieciu klb., rusu klb., muzikos, istorijos vienu zodziu yra labai daug superiniu mokytoju, bet del vieno dalyko del ko neleisciau i sia m-kla, tai del aplinkos, paciai m-klai reiketu gero remonto, didesnes apsaugos, ir labiausiai kelia nerima narkotiku platinimas, bet aisku kur jos nera. Pvz. mano vienas klasiokas buvo vos nepagautas su zole rankose. As asmeniskai tai neleisciau i Sietuvos ir nepatingeciau i kokio kito rajono mokykla leisti savo vaika. Bet t.y. tik mano subjektyvi nuomone. Vat dabar daug dirbu ir mokausi, kad savo busimus vaikus galeciau leisti i privacias m-klas. smartass.gif
Papildyta:
dar pamirsau pasakyti, kad mokytojos tiesiog privercia namuose prie knygu pasedeti, is salies tai atrodo, gal ne kaip, bet kaip gyvenimas parode, vis del to vertejo pasedeti ir pakalti. ax.gif
Atsakyti
ir dar musu klasej buvo 25 mokiniai, tai mums mokytojai prognozavo lapuchu ateiti, taciau is musu gal apie 20 istojo universitetus, jau virs 10 turi bakalauru diplomus, keletas studina magistranturoje. tongue.gif
Atsakyti

Sveikos mamytės 4u.gif Teko man pabūti Taikos m- kloj. Paliko įspūdį gerai sutvarkyta aplinka. bigsmile.gif O mokslo atžvilgiu kiek aiškinausi, tai ruošia geriau nei Sietuva.
Apsisprendžiau, eisim į Taikos pagrindinę. Su narkotikais ten dar mokykloj nieko nepagavo ir žmogžudysčių nebuvo. g.gif
Atsakyti
man teko atlikti praktika sioje mokykloje. kadangi turiu su kuo palyginti (pati esu mokytoja ir maciau "is arti" dar tris mokyklas be sitos), tai savo vaiko uz jokius pinigus ten neleisciau.
jau vien kaip nuteikia purvinos pilkai gelsvos sienos, viskas apgriuve brr...

tiesiog nepatingekit pasivaikscioti po kelias mokyklas ir skirtumus pajausit
Atsakyti
QUOTE(mamytedaiva @ 2007 07 16, 01:02)
man teko atlikti praktika sioje mokykloje. kadangi turiu su kuo palyginti (pati esu mokytoja ir maciau "is arti" dar tris mokyklas be sitos), tai savo vaiko uz jokius pinigus ten neleisciau.
jau vien kaip nuteikia purvinos pilkai gelsvos sienos, viskas apgriuve brr...

tiesiog nepatingekit pasivaikscioti po kelias mokyklas ir skirtumus pajausit



Aš manau, kad sienų spalva mokymo kokybei įtakos neturi blush2.gif Savąjį išleidau į pirmąją klasę ir esu labai patenkinta (kol kas) tiek mokytoja (susipažinom tik per rugsėjo 1-ąja), tiek jos mokymo metodais. Mokyklos ar mokytojos specialiai nesirinkau, tiesiog kur patekom ,ten patekom 4u.gif
Atsakyti