QUOTE(regna @ 2009 01 05, 00:34)
Jeigu turiu vistienos kumpeliu ar kokiu kitokios vistienos mesos darau kapotos mesos kotletus,mesasukapoju su peiliu ,ovisa kita dedu ,kaip ir farso vistienos kotletus.
Man ,labai patinka paukstiena kepta ant groteliu orkaiteje{apslakstau citrina+sutarkuoju imbiera+sumaisau su trupuciu medaus+ciberzoles}pamarinuoju
Ir Kepu ant groteliu{kadangi turiu kepimo formasu grotelemis}i kepimo forma pridedu apacioj groteliu darzoviu,kokiu turiu saldytuve apslakstau aliejumi,pabarstau kumino.
Man ,labai patinka paukstiena kepta ant groteliu orkaiteje{apslakstau citrina+sutarkuoju imbiera+sumaisau su trupuciu medaus+ciberzoles}pamarinuoju
Ir Kepu ant groteliu{kadangi turiu kepimo formasu grotelemis}i kepimo forma pridedu apacioj groteliu darzoviu,kokiu turiu saldytuve apslakstau aliejumi,pabarstau kumino.
aš panašiai darau, bet apačioj po grotelėm paberiu ryžių ir ipilu buljono. Labai skanu būna ir ryžiai birus
QUOTE(Mishenok84 @ 2009 01 03, 14:02)
Kaip skaniai buvo
Galetumet kas dar koki receptuka parasyt
Ačiū.
Paukštiena rytietiškai,
reikės nedidelio viščiuko{arba vištienos},
truputėlio druskytės,,
citrinos sulčių,
1/4arbat.š.šafrano plaušelių,
2 raudonųjų svogūnų,
6skiltel4s cesnako,
2cm. imbiero šaknies,
arbat .š kmynų sėklų,
arbat.š. kalendros sėklų,
arbat.š. kmyninių kuminų miltelių,
2valg s. alyvuogi7 aliejaus,
3valg š. ananasų sulčių,
tarkuotos citrinos žievelės.
kuokštelis šviežių kalendrų,
tiek pat petražolių,
200g.žalių alyvuogių,
Viščiuką arba vištieną paruošti,nusausinti,,pasūdyti ,pašlakstyti citrinos sultimis .
Šafranų plaušelius sutrupinti,pamerkti nedideliame vandens kiekyje.
Svogūnus ,nulupti ir sipjaustyti žiedeliais.
Česnakus nuvalyti ,bet palikt cielus.
Imbierą nulupti sutarkuoti arba išspausti tam skirtu spaustuku..
Grūstuvu sutrinti kmynus ,kalendras,kuminus.
Keptuvėje su dangčiu įkaitinti aliejų ir jame patroškinti svogūnus.,suberti ir kartu patroškinti česnakus,ir imbierus,įmaišyti šafranus ir kitus prieskonius.
Sudėti viščiuką arba vištieną įpilti150ml.karšto vandens,taip pat ananasų sultis,suberti citrinos žievelęir uždengus50min. troškinti ant silpnos ugnies.
Kalendrų lapelius nuplauti arba petražolių nuplauti ,nusausinti.Alyvuoges perlieti vandeniu perpjauti,jeigu reikia išimti kauliukus..Suberti į keptuvę ir10min. patroškinti.
Po to tiekti į stalą.
reikės nedidelio viščiuko{arba vištienos},
truputėlio druskytės,,
citrinos sulčių,
1/4arbat.š.šafrano plaušelių,
2 raudonųjų svogūnų,
6skiltel4s cesnako,
2cm. imbiero šaknies,
arbat .š kmynų sėklų,
arbat.š. kalendros sėklų,
arbat.š. kmyninių kuminų miltelių,
2valg s. alyvuogi7 aliejaus,
3valg š. ananasų sulčių,
tarkuotos citrinos žievelės.
kuokštelis šviežių kalendrų,
tiek pat petražolių,
200g.žalių alyvuogių,
Viščiuką arba vištieną paruošti,nusausinti,,pasūdyti ,pašlakstyti citrinos sultimis .
Šafranų plaušelius sutrupinti,pamerkti nedideliame vandens kiekyje.
Svogūnus ,nulupti ir sipjaustyti žiedeliais.
Česnakus nuvalyti ,bet palikt cielus.
Imbierą nulupti sutarkuoti arba išspausti tam skirtu spaustuku..
Grūstuvu sutrinti kmynus ,kalendras,kuminus.
Keptuvėje su dangčiu įkaitinti aliejų ir jame patroškinti svogūnus.,suberti ir kartu patroškinti česnakus,ir imbierus,įmaišyti šafranus ir kitus prieskonius.
Sudėti viščiuką arba vištieną įpilti150ml.karšto vandens,taip pat ananasų sultis,suberti citrinos žievelęir uždengus50min. troškinti ant silpnos ugnies.
Kalendrų lapelius nuplauti arba petražolių nuplauti ,nusausinti.Alyvuoges perlieti vandeniu perpjauti,jeigu reikia išimti kauliukus..Suberti į keptuvę ir10min. patroškinti.
Po to tiekti į stalą.
QUOTE(aguonele @ 2008 09 12, 15:41)
antruos patiekaluos Srove buvo idejus sita recepta,pas mus jis daromas kokius 2 kartus per savaite
. Zodziu nukaulinti mesyte nuo vistienos kulseliu. Ja pakepti ant sviesto,kai graziai apskrus deti svogu, ir morkas ir kepti kol morkos suminkstes.Ideti cenako. Ideti pjaustytu sampinjonu ir kepti kol vanduo isgaruos,tada uzpilti grietinele ir paprieskuoniuoti. Nu apsivalgymas


Noriu noriu noriu
Baisiai gardus ir paprastas receptukas: vištą supjaustau gabalais, paprieskoniuoju, dedu į puodą, dedu taip pat stambiai pjaustytas cukinijas, porus ir morkas, viską užpilu natūraliomis obuolių sultimis ir troškinu ant viryklės arba orkaitėje
QUOTE(žostautė @ 2009 01 22, 20:50)
Baisiai gardus ir paprastas receptukas: vištą supjaustau gabalais, paprieskoniuoju, dedu į puodą, dedu taip pat stambiai pjaustytas cukinijas, porus ir morkas, viską užpilu natūraliomis obuolių sultimis ir troškinu ant viryklės arba orkaitėje 
skamba skaniai
QUOTE(*tiute* @ 2009 01 14, 14:43)
nu butinai isbandysiu,nes jau skamba tai viliojanciai
QUOTE(mamymamy @ 2009 01 22, 17:55)
Noriu noriu noriu
. Bet ar galit man nepatyrusiai gamintojai įmest linką, kur gerb. Srovė aprašiusi šitą skanumėlį. Nes aš nepatyrusi gamintoja ir nežinau, nei kiek to vandens reik, nei šiaip kiekių. Kiek apžiūrėjau skelbtų gaminių, tai nesuradau šito 
jau nezinau kur ji net buvo idejus,bet tu kazka maisai.cia vanduo visai nesipila ir proporciju niekur nebuvo parasyta man rodos. as naudoju dazniausiai 3 dideliu kulseliu su kumpeliu mesyte,3 morkas ,svoguna ir poro.visa kita pagal skoni dedas.labai lengvai pagaminama ir nebijok,nes jau cia nera kad kas nesigautu
QUOTE(*tiute* @ 2009 01 14, 15:43)
bandysiu ir as
QUOTE(žostautė @ 2009 01 22, 19:50)
viską užpilu natūraliomis obuolių sultimis ir troškinu ant viryklės arba orkaitėje 
O kokį skonį suteikia obuolių sultys? Mėsytė parūgštėja?








