Įkraunama...
Įkraunama...

Gal, kad buvo pavasaris....

gal, kad buvo pavasaris…..
gal, kad buvo labai tikėta…..
gal, kad buvo labai norėta…..
gal, kad daug verkta…. Daug prašyta…. Daug melstasi…. Daug svajota…. Daug žvakių sudeginta….
gal, kad taip buvo lemta…
Buvo gegužis. Žydintis, kvepiantis. Už dviejų savaičių rengėmės savo vestuvėms. Ėjau paskutiniam suknelės pamatavimui. Niekaip nesupratau, kodėl per krūtinę taip ankšta – juk prieš pora savaičių buvo gerai… Ir galva svaigdavo ( maniau – nuo alyvų smile.gif ).
Ašaros riedėjo, kai svečiai vestuvių dieną paminėdavo susilaukti vaikučių. Nežinojo jie, kad stengiamės jau 4 metai…. Vyras tik suspausdavo mano ranką savo delne…. Buvom stiprūs savo svajone.... Po šventės praėjo savaitė. Vis tiek galva svaigsta, nors alyvos jau ir nužydėjo. Gal čia nuo petunijų, svyrančių balkone? Vis tik testas perkamas. Išlydžiu ryte vyrą visai parai į budėjimą, o pati į vonią. Galva tuščia. Minties jokios. Tyla. Rytas dar ankstus. Ir dvi juostelės. Verkiu. Virpu. Šypsausi. Šypsausi kaimynams, sutiktiems laiptinėje, kiemsargiui, Maximos pardavėjai. Ir šypsodamasi laukiu kito ryto. Čia šypsenos jau dvi. Tais metais mūsų vasara buvo pati gražiausia, ruduo spalvingas – eidavom abu per parką,lapai šnara, vyras šalia manęs toks išdidus, kaip sultonas. Ir žiema tokia tikra – su minus 30 šalčio, kad net radiatoriai Telšiuose sproginėjo. Sausio 19-tai buvo paskirta operacijos diena. Išvažiavom anksti, tamsu, šalta. Tylėjom iki pat Kauno. O paskui viskas taip greitai – vyro bučkis, durys užsidaro, balta operacinė. Keletas minučių ir akušerės balsas - “Mergytė. Bet jau ir gražuolė” ….. Bučiuoju mažą nosytę ir verkiu verkiu…. Koridoriuje pasitinka spindinčios vyro akys ir šnabždesys “ ar tu matei, kokia ji graži ? O nosytę matei? Kaip mano. O ar žinai, kas mergytę prausė? – dainininkė Anželika Petrikytė. O ar žinai, kokį vardą duosim? – patį gražiausią” . Jau nuo pat pradžių žinojau, kad bus tėčio lepūnėlė.
Dabar mūsų stebuklui jau beveik du. Turi mylintį tėtį, mylinčią mamą ir angelą – sesutę Vaivutę, kuri vasarą nuo debesėlio siųs spindulėlius, rudenį braidys krintančiuose lapuose, žiemą pačia gražiausia snaige nusileis ant delno, o pavasarį sužydės žibute….
Atsakyti
jatau kokia grazi istorija... 4u.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
Tokia gražiai paslaptinga istorija... wub.gif Labai gražu. Tėveliai šaunuoliai stipruoliai, kad nepalūžo. Didžiausios sėkmės Jums 4u.gif
Atsakyti
Grazi istorija. Ir tos eiles pradzioje wub.gif
Teko nemazai iskesti.. Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
labai grazu 4u.gif aukit ir stiprekit 4u.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija wub.gif Nuosirdziai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
nu kaip grazu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
superrrrrr supermama.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lullu: 30 gruodžio 2007 - 13:14
Grazu. Silta. wub.gif
Atsakyti
jetau, kaip gražiai žodžiais išsakytas laukimas wub.gif kad aš taip mokėčiau rolleyes.gif ....
Stiprybės ir begalinės laimės Jūsų šeimai wub.gif ......
Atsakyti
Labai grazu... smagu, kad nepasidavet... sekmes thumbup.gif
Atsakyti