Įkraunama...
Įkraunama...

Nereguliarios menstruacijos

Man menesines prasidejo ketvirta menesi po gimdymo. Apsilankiau pas ginekologe, kaip priklauso. Viskas buvo gerai, tepinelis geras. Viskas ligi siol buvo lyg ir normaliai, tik ciklas budavo ilgogas, apie 35 dienas, nelabai reguliarus. Bet panasiai man buvo ir iki pastojimo. O stai si menesi sirgau 14 diena, visai normaliai, apie sesias dienas. O siandien ir vel pradejo kraujuoti.... unsure.gif Nesuprantu kodel? Kokios gali buti priezastys? Ar butina kreiptis i ginekologa? Ir tai daryti dabar, ar laukti kol nustos?
Atsakyti

Būtinai kreipkitės.Gal Jums reikalingas rimtesnis gydymas.Kraujavimo priežastys gali būti labai įvairios:pradedant hormonų disfunkcija,baigiant placentinio audinio likučiais gimdoje,jeigu neseniai gimdėt.
Atsakyti
clap.gif Labukas almuke,
Na tai kaip gi tau sekasi? Ar jau apsilankei pas ginekologa? Jei taip gal gali parasyti ka tau sake.
Man buvo labai panasiai. Pagimdziau pries keturis su puse menesiu,t.y spalio d. Omenesines prasidejo sausio 24 buvo labai normalios truko 5d. Bet praejus 12 d. vel prasidejo menesines tai as nulekiau pas savo ginekologa jis apziurejo ultra garsu ir nieko blogo nerado tai pasake kad tai ciklo sutrikimas ir kad po gimdymo taip kartais atsitinka. sad.gif
Na o si menesi vel susirgau 24d. Tai va ir nezinau kaip cia bus toliau lieka tik laukti. unsure.gif biggrin.gif
Gal dar kam nors taip buvo parasykite clap.gif
Atsakyti
Laba diena. Man toks ivykis pirma karta. Pagimdziau pries du metus. Kontraceptikus "Mercilon" geriu jau daugiau kaip metai. Jokiu nukrypimu nebudavo. Sirgau menesinemis pries dvi savaites, vakar vel pradejo po biski teplioti, siandien jau kaip normalios menesines ir pilva skauda. Kodel taip? Tiesa pries pora dienu pamirsau isgerti tablete, bet kita diena ja isgeriau. As ir anksciau budavo pamirsdavau isgerti laiku, bet nieko nebuvo panasaus. Galbut tai galetu buti susije su tuo, kad tris savaites laikiausi dietos, numeciau 6 kg. Nuo penktadienio pradejau valgyti normalu maista, bet po nedaug.
Is anksto dekoju uz atsakyma.
Atsakyti
ir man lygiai tokia pati situacija buvo... pamirsau isgert tablte, bet ja isgeriau, nors ir veliau. Ir "gavau" menesines. Nors anksciau uzmirsus sitaip nebudavo. tik as geriau "regulon". Man gyd. aiskino, kad sitaip gali buti, jei geriu "per silpnas" kontr. tabletes. unsure.gif
Atsakyti
Aciu, kad pasakei. Nes jau buvau labai issigandus, kad kazkas labai negerai.
Atsakyti
Man irgi nuo "Mercilono" pradėjo viduryje ciklo kraujuoti. Vartoju ji jau trečia mėnesį, bet kuo toliau tuo tie kraujavimai stiprėja. Pirmą mėn. nieko nebuvo, tai jau apsidžiaugiau, kad pagaliau radau "savo" kontraceptiką, tačiau vėliau tas džiaugsmas pasibaigė sad.gif Deja... Dabar neapsisprendžiu kokius čia dar pabandyti, kad pagaliau galėčiau būti rami ir dėl saugumo ir dėl sveikatos g.gif
Atsakyti
Pati nebandžiau Mercilon, bet daug kas iš pažįstamų kas geria, būna visokių kraujavimų. Siūlyčiau pasitarus su gydytoja keisti į kitą KT. Turbūt skirs tokią, kur daugiau hormonų - "stipresnę", ir nebus tokių kvailų kraujavimų tada.
Atsakyti
Paskutinės ketverios mėnesinės vyksta taip - dvi dienas pabėga rudas senas kraujas, ir šiek tiek šviežio - nedaug, iš viso gal koks 1-2 mini tamponai susidarytų, gal ir ne. Po to vieną dieną nebūna nė lašelio kraujo, tada prasideda kaip ir normaliai - pirmą mažiau, antrą gausiai, arba iš karto gausiai, ir būna apie 5-6 dienas. Pavasarį daryta echoskopija dėl skausmingų mėnesinių, viskas tvarkoj, tik gimda labai į priekį užsilenkus. Beje, prasidėjus tokioms mėnesinėms su pertrauka žymiai nuslopo skausmai (išskyrus paskutines), tiek net KT nenuslopindavo. Ar tai normalu, ar reikėtų susirūpinti ir skubėt pas gydytoją?
Atsakyti
Manau, kad nieko blogo čia nėra, tačiau vertėtų pasirodyti gydytojui.
Atsakyti
Noriu paklausti gydytojos ar normalu, kad visus puse metu, kai su vaikinu planavom vaikeli, man visada menesines prasidedavo skirtingu metu, veluodavo tai viena, tai 5 dienas ir panasiai. Dabar mes nesimylim, nes isskyre atstumas ir menesines prasideda tuo paciu metu kaip ir visada.
Atsakyti
Toks mėnesinių "vėlavimas" visiškai normalus.
Atsakyti