Įkraunama...
Įkraunama...

Nereguliarios menstruacijos

Laba diena, prieš porą mėnesių mano gydytoja išėmė spiralę, nes pasakiau, jog mūsų šeimoje planuojamas antras nėštumas. Po mėnesio menstruacijų nesulaukiau, tuomet dariausi nėštumo testą - buvo neigiamas, dar vėliau kreipiausi pas savo gydytoją, žiūrėjo echoskopu - nėštumo nebuvo, cistų taip pat. Pasisakiau, kad vartojau raminamus vaistus SULPIRID, gydytoja sakė galbūt dėl jų ir nesusirgau. Aišku, aš tų vaistų daugiau nebegėriau, bet jau savaitė laiko kaip ir antrų mėnesinių nebesulaukiu... Nieko įtartino nejaučiu, kad organizme kas keistųsi. Kas tai galėtų būti? (man 29m.)
Atsakyti
Greičiausiai tai kiaušidžių funkcijos sutrikimai. Dar kartą apsilankykite pas savo gydytoją, atlikite UG tyrimą.
Atsakyti
Laba diena,

menesines turejo prasideti sausio 18d., sausio 15d. pasirode tepliojimai, 16, 17 d. lyg ir nebuvo, o 18d.prasidejo normalios menesines,kuri butu pirmoji ciklo diena?
dekui uz atsakyma.
Atsakyti
Sausio 18 d.
Atsakyti
Labas vakaras,
Norėčiau jūsų paklausti,kas man galėtų būti:
Visalaik sirgau nereguliariai,tačiau dabar aš turiu 8 mėn. dukrytę,po 2mėn. pirmą kartą susirgau mėnesinėm, po to praeidavo 32-34d.,o dabar jau vėluoja 1,5 sav. nėštumo testas neigiamas.
ačiū
Atsakyti
Laba diena,
Mano gan ilgos 30-36 dienų mėnesinės ir labai nereguliarios, būna ir žymiai ilgesnės, užsitęsia dar kokiom dviem savaitėm. Net sunku pasakyti ciklo trukmę, nes jis labai nereguliarus. Ar tai gali būti rimtos ligos priežastis? Ar padėtų ciklo reguliarumui kokie nors vitaminai, na pvz. nakvišų aliejus, ženšenis moterims ar pan.
Atsakyti
Yra mėnesinių ciklo sutrikimas, reikėtų pasirodyti gydytojui.
Atsakyti
Pirmiasiai reikėtų pasirodyti ginekologui, išsiaiškinti, ar vyksta ovuliacija.
Jei maitinatės normaliai, esate pakankamai sveika,tai visos šios priemonės ciklo reguliarumui įtakos turės nedaug.
Atsakyti
Labadiena, norejau Jusu paklausti tokio klausimo. Ar yra tikimybe pastoti mylintis likus 5-6 dienom iki menstruaciju? blink.gif Mano dienos niekada neveluodavo, niekada ir neprasidedavo anksciau nei reikia. Labai reguliariai prasideda 26 diena, o si karta prasidejo 23 diena. g.gif Esu girdejus, kad pastojus kai kurioms moterims trup. tepa kelias dienas ir tai nera tikros menstruacijos...Galbut klausimas pasirodys keistas, bet gal galetumete paaiskinti?aciu.
Atsakyti
Pastojus kraujavimas mėnesinių laiku būna ypatingai retai. Jei ciklas reguliarus, pastoti likus 5-6 dienom iki mėnesinių tikimybė labai maža.O tokie ciklo svyravimai retkarčiais pasitaiko daugeliui moterų.
Atsakyti
laba diena..gal galetumet pakomentuoti mano situacija.
p.m. 12.09 ciklas 30 dienu. kitos men. velavo 2 dienas, opadariau nestumo testa - neigiamas, 01.11 prasidejo menesines, pradejau gerti Regulona (pirma men.po maitinimo nutraukimo), menesines buvo visai negausios ir be kresuliuku, kaip buvavo anksciau. 01.24 prasidejo gausus kraujavimas,nuejus i tualeta isejo didelis kraujo kresulys, skaumo nebuvo, iskart kreipiausi i ginekologe, padare tepineli ir UG, tepinelis parode maksties uzdegima, UG nieko blogo neparode, tik kad gleivine yra plona "kaip siulas". gydytoja skyre arbata Mano dienos, zvakutes Diclomelan, bei liepe gert Reglona po 2 tabletes iki kol sustos kraujavimas.Kita diena kraujavimo jau nebuvo tai Regulona geriau kaip iprasta. po 3 dienu nakti maude pilvo apacia,pasidare truputi silpna. dabar dar like 2 tabletes Regulon ir prasidejo rozines spalvos isskyros.
gal jus galite paaiskinti kas man dedasi ir nu9 kuo tas kraujavimas?
aciu labai
Atsakyti
Dar neatsistatė hormoninė pusiausvyra po maitinimo. Nesijaudinkite, tokie acikliniai pakraujavimai kartais būna.Toliau gerkite kontraceptikus, per 2-3 mėn. viskas turėtų susitvarkyti.
Atsakyti