Įkraunama...
Įkraunama...

Žmogaus išregistravimas

turime problema. pries metus pirkom buta, dabar suzinojom, kad senieji gyventojai dar nedeklarave naujos gyvenamosios vietos, taigi iseina, kad gyvenam keturiese. negana to musu bute yra registruota tu senuju gyventoju sunaus imone. kaip dabar mums isregistruoti senus gyventojus ir ka daryti su ta imone. buta pirkom is tarpininko, su ankstesniais gyventojais net nebuvom susitike, nezinom, kur ju ieskot. gal kas buvot susidure su panasiom problemom.
Atsakyti
mums irgi kazkada teko susidurti su panasia problema.
Reikia kreiptis i bendrija, kuri aptarnauja jusu nama, ta prasme skaiciuoja mokescius, administruoja. Bendrijos igaliotinis turi apklausti kaimynus ir surasyti akta, kur butu ne vieno kaimyno parodymai, kad tokie ir tokie asmenys tokiam ir tokiam bute jau kuri laika negyvena. Tada su nuosavybes dokumentais ir tuo aktu kreiptis i jums priklausanti pasu poskyri del isregistravimo.
Jei niekas nepasikeite, tai viskas taip ir turetu buti.
Geriausia pasitarti su teisininkais, jie geriau ka galetu patarti.
Sekmes.
Atsakyti
beda ta, kad musu namas neturi bendrijos, yra tiesiog iniciatyvine gyventoju grupe, kuri tvarko bendrus namo reikalus.
Atsakyti
Buto savininkas gali išregistruoti (bet beda, kad ne jis priregistravo )
Atsakyti
buvom nueje i pasu poskyri, tai sake jei nera bendrijos, rikia atsivesti 3 kaimynus, kurie patvirtintu, kad tokie nebegyvena. na kokie kaimynai del musu is darbo prasysis, juo labiau, kad nelabai ir pazistam tu kaimynu. ir ka su ta imone daryt? ji yra likviduojama, bet jau metai kaip ja likviduoja. kiek dar tas tesis?
Atsakyti
atrodo viskas baigesi laimingai, pasu poskyryje pasake, kad jei namas neturi bendrijos ir negalime atsivesti kaimynu, tai tada pas mus arba pas kaimynus bet kada gali ateiti policija ir patikrinti ar paklausti, kiek musu bute gyvena zmoniu. o imone tikiuosi galu gale likviduosis.
Atsakyti
pas mane toks pats reikalas - pagal buto pirkimo-pardavimo sutarti buve savinikai turejo perdfeklaruoti gyvenama vieta, jie to nepadare, tai nuejau i pasui poskyri su savo asmens dokumentrais ir pirkimo sutartimi ir grazia formsa juos isdeklaravau, ir dare imone buvo, tai kreipiausi i registru centra, ji3 atsake, kad isregistruot negali,bet imone nebeveikianti ir ja registras likviduos registro tvarkytojo iniciatyva...
Atsakyti
Va,kaip būna su tais išregistravimais. g.gif Mes ir nusipirkom butą iš kurio niekaip "nepavyksta" išprašyt buvusių savininkų sūnaus.Tai apsilankėm migracijos poskyry ir mum paaiškino,kad reikia rašyt prašymą policijos viršininkui, kuris sudarys komisiją ir padės išregistruoti. Prašymas jau parašytas,laukiam naujienų. rolleyes.gif
Atsakyti
NA MUMS PAREISKIMO NEREIKEJO RASYTI. MES IRGI LAUKIAM NAUJIENU. MENESIO BEGYJE TURI VISKAS PAAISKETI. TIKIUOSI PROBLEMU NEBUS.
Atsakyti
Dabar man toks kvailas klausimas iskilo... Kaip suzinoti, kiek bute registruotu zmoniu? g.gif Siaip uz kokio menesio planuojam ji parduoti, tai butu gerai viska sutvarkyti.
Atsakyti
QUOTE(Hermana @ 2007 05 11, 02:03)
Dabar man toks kvailas klausimas iskilo... Kaip suzinoti, kiek bute registruotu zmoniu?  g.gif  Siaip uz kokio menesio planuojam ji parduoti, tai butu gerai viska sutvarkyti.

nueinat su asmens dokumentu ir nuosavybes dokumenatis i pasu poskyri ir pasiklausiat, turi pasakyti
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 05 11, 08:55)
nueinat su asmens dokumentu ir nuosavybes dokumenatis i pasu poskyri ir pasiklausiat, turi pasakyti


O jeigu tarkim ta nuosavybe ne mano, bet mamos? g.gif Vistiek tinka?
Atsakyti