Įkraunama...
Įkraunama...

P.Vileišio mokykla

Sveikos,
Buciau labai dekinga, jei kas nors papasakotu ka nors apie P. Vileisio mokykla, kuri yra Vilijampoleje. Giminaiciai persikele ten gyventi ir labai domisi sia mokykla, nes ketina leisti ten savo tris mergikes smile.gif
Atsakyti
Šita mokykla yra pagarsėjusi labai liūdnai, kai metų metus grupuotė moksleivių terorizavo visus kitus. Buvo renkami pinigai už įėjimą į valgyklą, netgi į pačią mokyklą. Tiksliai neatsimenu už kokį, nusikaltimą, bet atrodo gana žiaurų, buvo suimtas tos grupelės vadeiva.
Pati mokykla man nekelia susižavėjimo - langai tragiški, išpuvę, sporto salė irgi apverktinos būklės. Nors tualetai naujai remontuoti.
Kalbu tik iš lankytojo varpinės, nes ten mano dukra lanko gimnastiką, todėl šitie reikalai man akis ir bado. Kaip ten moko, nežinau. Bet aš asmeniškai rekomenduočiau ne pertoliausiai esančia Lozoraičio mokyklą, tą kur prie bažnyčios.
Atsakyti
Visai nesutinku su paskutine nuomone schmoll.gif , kad si mokykla bloga, ji yra tikrai pagarsejusi per savo pora mokiniu (kurie buvo mano pacios klasiokai), taciau as pati sia mokykla baigiau pries pora metu ir neturiu ka blogo pasakyti, tvarkinga, svaru, mokytojai kompetentingi, manau, GANDUS IR ATSILIEPIMUS SKLEIDZIA KIEKVIENAS , IR TAS KAS KA TIK GIRDDEJES, IR TAS KAS TIKRAI ZINO KAIP KAS TEN. visi turi pliusu ir minusu.

Mano atsiliepimai tik teigiami.

Kokia aplinka susikuri, tokia ir turi, o kurti turi patys ten besimokantys, dirbantys.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš šitoi mokykloi dar mokaus taip sutinku,kad šita mokykla pagarsejus,bet dabar viskas nutilo pasikeite mokiklos vadovas šita mokikla gavo remejus sudeti dabar plastikinei langai mokikla labai tvarkosi tvarginga.Kurie rašet,kad mokikla bloga tai dabar naikit ir pažiurek o mokitojai yra fantastiški labai šilta mokikla kitos neageisščiau neauž ka.Kurie neažinot šitos mokiklos blogu žodžiu neasakykit nes ji gera.
Atsakyti
Karolina, visos mokylos gavo finansavima stadionams, o panaudoti galejo kur panorejo, tad ir sudejo plastikinius langus. Beja, giri mokykla, bet kaip supratau esi 18 metu, negi dar nemoki rasyti be klaidu g.gif , kazkaip nekaip atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kaunute @ 2006 10 05, 14:42)
GANDUS IR ATSILIEPIMUS SKLEIDZIA KIEKVIENAS , IR TAS KAS KA TIK GIRDDEJES, IR TAS KAS TIKRAI ZINO KAIP KAS TEN.

Aš neskleidžiu gandų, o pasakoju ką matau savo akimis blink.gif Šiais metais - sutinku - pakeitė langus, apremontavo. Bet prieš cituojant svetimą žinutę, gal reikėtų pasižiūrėti kuria data ji rašyta doh.gif
Tegul ji būna tamstai mieliausia, aš ten vaiko neleisčiau nei už ką schmoll.gif
Atsakyti
Aš pati baigiau šią mokyklą, dabar dukra mokosi pradinėse klasėse. Apie pradinukus tai tik geri atsiliepimai. Mokykla kaip mokykla, veikia įvairių būrelių, mokytojos kompetentingos, manau viskas normalu. Kaip yra vyresnėse klasėse - nežinau, todėl komentuoti nenoriu.
O dėl tų liūdnų įvykių, tai manau, kad čia ne mokykla kalta. Kiekvienoj klasėje pasitaiko ir geresnių ir blogesnių vaikų, manau, kad taip yra ir visose mokyklose.
O kas nori "rinktinės" publikos ko gero turėtų rinktis privačias mokyklas cool.gif
Atsakyti
Mano amma dirba toje mokykloje, taciau ji dirba pas pradinukus, VISKAS priklauso nuo mokytojo.. uzklydus i mokykla gali isgirsti visko, viena kart uzejus isigandau kaip antrokui ar treciokui visokios "grozybes" is burnos pasipyle.. visokiu yra kaip ir visur.. Mokykla gero vardo neturi, bet jei papulsi pas gera mokytoja, gali daug ismokti. Ne visada mokykla buna esmeje, gali nueiti ir i geriausia mokykla bet papulti pas toookia mokytoja.. schmoll.gif
Atsakyti
Pati mokinuosi sioje mokykloje smile.gif Nors apie mokykla daugiau neigiamu atsiliepimu, taciau, cia mokiniai paruosiami labai gerai. Yra daug mokytoju, kurios tikrai atlieka labai gerai savo darba, ir baigus mokykla nenusivilsi. Labai geros lietuviu kalbos, anglu, matematikos mokytojos. Mielai sutinka paiskinti papildomai, jeigu ko nors nesupratai. Jeigu mano mokykloje buvo nutike daug nemaloniu ivykiu, tai nereiskia, kad baigus sita mokykla busi kvailesnis, negu baiges kokia nors gimnazija 4u.gif si mokykla labai faina 4u.gif
Atsakyti
MANO DUKRA BAIGE KETURIAS KLASES SIOJ MOKYKLOJ. LABAI BUVO GERA MOKYTOJA PARUOSE TIKRAI BE PRIEKAISTU, BET SU ANGLU MOKYTOJOM BUVO PROBLEMA.
Atsakyti
QUOTE(krissste @ 2007 07 11, 18:42)
MANO DUKRA BAIGE KETURIAS KLASES SIOJ MOKYKLOJ. LABAI BUVO GERA MOKYTOJA PARUOSE TIKRAI BE PRIEKAISTU, BET SU ANGLU MOKYTOJOM BUVO PROBLEMA.

kokia mokytoja buvo?
Atsakyti
QUOTE(krissste @ 2007 07 11, 18:42)

YRA PROBLEMU ?iskarto eini ir su ja kalbi,as ejau 3 kartus ir tikrai padejo thumbup.gif ,nes paskutini karta ir pavaduotojos buvo informuotos.
o mokykla kaip mokykla ,buvo ir nusikaltimu gan ziauriu ,bet dabar yra apsauga ,i mokykla svetimi neileidziami ,o isdykusiu ar besikeikenciu visur yra ,ir gimnazijose yra reketuojanciu vaiku ,tik jos siu reikaliuku nekelia i viesuma ,kad netersti savo gero mokyklos vardo,jei vaikas nori mokintis jis mokinsis nes mokytoju tikrai yra geru
Atsakyti