QUOTE(katutis @ 2008 01 14, 09:36)
<...> Problemų neranda, išrašo vitaminų ir dar paima pinigus
na jau ne, briedas totalus

Na man buvo, kad vaikščiojau pas gydytojus, jų žodžiais tarsi specialiai ligų ieškodama. Man bloga, silpna, važiuoti niekur negaliu, pykina, nueinu pas gydytoją, o ten "Viskas normal gi, spaudimas geras, širidis truputi permušinėja", vienu žodžiu sveika ir tik išsimiegot reikia

O kai būsena buvo tokia, kad alpau visur, dukra atsiklaupusi prie mano lovos verkdama meldės "Mamyte, tik nemirk", tai čia kas? Man tikrai buvo blogai, bet gydytojų žodžiai man nieko nėr ir t.p. išrašė tik vitaminų, tai dar už tai, kad jiems atrodo, kad nieko man nėr, reikia mokėti tada???
Ne mokestį įvesti reikia, o daryti tvarką visoje sveikatos sistemoje, bet tokią "Nuo iki" tvarką, o ne paviršinę ir nevaizduojant, kad kažkas vyksta, juolab prieš rinkimus
O dėl pokalbių su pacientais, tai juk ne tik seni žmonės kalba. Aš ir nueinu pas gydytoją, tai ieškant ligų, pasidomima ir šeimos problemomis, gal pagrindas koks nervinis jom atsirasti buvo. Pokalbiai buvo ir bus, apmokėjimas jų neišgelbės, nebent eisi pas robotą gydytis