Įkraunama...
Įkraunama...

Kokteiliai, kuriuose nedaug alkoholio

QUOTE(Pupse @ 2008 04 18, 14:25)
Neseniai mane išmokė, tai tikrai įdomu gerti, be to nesijaučia degtinės kartumo, tik poveikis gali staigiai trenkt į galvytę jei padauginsite  blush2.gif
Tai va, reikia shwepso ir degtines. Į ritinio formos čerkutę įpilam maždaug lygiomis dalimis, dagtines galima ir šiek tiek mažiau. Iki viršaus pilti nereikia. Tada viena ranka uždengiam tą čerkutę, kad ten būtų vakuumas o kita ranka pakeliam ta čerkutę, stipriai terenkiam į stalą, kad suputojų ir staigiai geriam viską iki dugno  biggrin.gif  labai įdomu, geras skonis ir efektas  mirksiukas.gif


mes toki pati vartojam drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilijana83 @ 2009 02 27, 21:32)
Pina Colada: ananasu sulciu, kokoso pieno, vermuto.Dalys: 1/1/2


Sveiki, 4u.gif
Tiesa pasakius pirma kart girdziu apie Pina Colada su vermutu g.gif schmoll.gif Nors ivairiuose baruose dirbu virs 4 metu blink.gif gal nepasitaike man apie toki girdet ax.gif Nes kiek receptu macius ir kiek darius as si kokteiliuka tai jis daromas su ROMU. Na pateiksiu standartini pasulini receptuka: 40ml Balto Bacardi ar kito romo, 20ml grietineles, saukstelis kokoso sirupo(jei nenaudojamas kokosinis romas), 100 ml ananasu sulciu, ledukai. Del proporciju visur skiriasi tad jei kuriai ko per daug galima koreguoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(manti @ 2009 03 07, 08:04)
Nuo degtines, jeigu nemaisai su kitais gerimais, irgi neskauda smile.gif

Priklauso ir nuo to,kokia degtine geriama.Jei Absoliutas-tai bent man,tikrai neskauda,o vat nuo Sobieski tai visko buna.Taip pat labai toleruoju Finlandia,nes ir nuo jos neskauda. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurum @ 2009 05 05, 21:24)
Priklauso ir nuo to,kokia degtine geriama.Jei Absoliutas-tai bent man,tikrai neskauda,o vat nuo Sobieski tai visko buna.Taip pat labai toleruoju Finlandia,nes ir nuo jos neskauda. smile.gif

aš irgi už Finlandia thumbup.gif
Atsakyti
man tai dazniausiai nuo kiekio galvele skauda biggrin.gif O gal yra tikru barmeniu, kas paakys, kaip is tikro Mojito daryti? Atsimenu, kad grusdavom metos lapelius su cukrum, paskui viska ant malto ledo ir nepamenu romas ar degtine eidavo g.gif ir dar laimo daug(o gal sulciu) g.gif As pagrinde gerdavau, tai nelabai ir zinau, tik is matymo kaip darydavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2009 05 07, 21:30)
man tai dazniausiai nuo kiekio galvele skauda biggrin.gif O gal yra tikru barmeniu, kas paakys, kaip is tikro Mojito daryti? Atsimenu, kad grusdavom metos lapelius su cukrum, paskui viska ant malto ledo ir nepamenu romas ar degtine eidavo g.gif ir dar laimo daug(o gal sulciu)  g.gif As pagrinde gerdavau, tai nelabai ir zinau, tik is matymo kaip darydavo biggrin.gif



Mojito> baltas romas, grustas ledas, metu lapeliai, laimo skilteles, rudasis cukrus, mineralinis vanduo smile.gif
60-romo, 60- mineralinio gazuoto, o del grustos metos su laimu tai cia jau kiekvienam pagal skoni smile.gif man skaniausia kai buna kokie 7 metos lapeliai ir dvi skilteles pjaustytos laimo su sauksteliu rudojo cukraus porcijai ax.gif na bet cia jau daugiau maziau atrasite savo proporcijas su tuom 4u.gif
Atsakyti
kiglevich turiu braskiu grietineles.. vienas nelabai lenda.. su kuo mixuojate? smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos!

Žinau vieną labai paprastą receptuką:

1 Stiklinė šalto virinto pieno, šaukštas mėtinio likerio, du gabalėliai ledo.

Viskas.Pabandykit,turėtų būti labai skanu 4u.gif
Atsakyti