QUOTE(irmulia @ 2008 08 01, 06:47)

atrodo

tikrai kaip obuoliai

gal gali pasidalinti kokios porcijos ką dėjai šį kartą? bei kaip tai vietoj vandens naudojai agurką? sultis ar tiesiog sutarkavai į košytę?
as naudojau visa agurka sumalta su mikseriu. bet galima naudoti vien tik sultis.
beje, per laika dziudami muiliukai dar siek tiek keicia spalva. tas, apie kurio gaminima nuotraukytes buvau prisegus, pavirto visai baltu, tai medetku ziedlapiai jame graziau atrodo
http:///
o va tas obuoliu kvapo muiliukas, kaip ir tikejausi

, po truputi praranda zalia spalva ir virsta gelsvu (dalis su avokadu)
http:///
keicia muiliukai siek tiek ir kvapa. kai kuriu kvapas pagerejo, o kitu - labai susilpnejo
zodziu, dziudami jie toliau 'gaminasi' ir keiciasi arba i norima puse arba nelabai
jau turejau ir mazu nesekmiu

bet kolkas pavyko isgelbeti visus gaminius
tiesa, pastebejau aliejus ir natrio sarmo vandeni geriau sumaisyti, kai jie apie 40 - 30 C temperaturos.
kolkas mano megstamiausias muilas su ozkos pienu

tikrai verta pabandyti, nors gaminas kiek sudetingiau.
zodziu, as uzkibau pagal pilna programa
tik dar neprisiruosiu ir muilu isvaizda uzsiimt, vis visas demesys i turini
o kaip kitoms gamyba sekas?
Life's not about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.