Pradesiu nuo saves............

Pasidinus krutine nustojau jaudintis del savo atrodymo su rubais krutines atzvilgiu. Taciau taip pat ir maziau ziuriu i save...uzpakalio padidejimas atrodo nebe taip baisu - svarbu papai yra...Na poziuris i save pasikeite, nustojau ieskoti savo kune pliusu, kuriuos noreciau paryskinti (kaip anksciau, juk krutine reikejo kompensuoti!) Gerai tai ar blogai? Viena zinau, maziau vargina galva

Pasididinus krutine susirupinau savo...dantimis! Kadangi visada kompleksavau del savo kreivu dantu, bet nesiryzau priimti sprendimo del breketu, krutines pasikeitimas man dave spyri siekti to ko noriu, o neziureti i tai pro pirstus. Tiesiog supratau, nereikia tik svajoti apie geriau, reikia daryti, kad butu geriau

Sportas...kuno kultas valdo?...

Ar krutines implantai yra tik 'blondinems' ? Tik toms, kurioms rupi ar reikia isvaizdos kazkam kaip darbui, karjerai, vyrui?
Kas yra implantas tavo gyvenime....?

Gal but implantai mane paskatino pagaliau pamirsti savo papus ir galvoti apie savo asmenini tobulejima. Gal but... nezinau nei ka pasakyti

Dabar skaitau Robin Sharma knygas, kuriomis esu labai susizavejusi ir patariu visoms paskaityti, galvoje vyksta perversmai, norisi protingu knygu. Keiciasi mano poziuris.
Kas vyksta musu gyvenime PO ???
Zodziu nuo papu prie breketu,sporto ir dvasinio bei profesinio tobulejimo.

Pasidalinkime mintimis si karta kitu atzvilgiu! Laukiu jusu minciu......