Įkraunama...
Įkraunama...

PO KRUTINES PADIDINIMO... KAS TOLIAU?

Lai nauja tema pakeicia musu diskusiju krypti - tema ne apie informacija krutinei didintis Tai tema apie musu tolimesnes mintis siekiant tobulybes kune ar dvasioje. Gal kas pakito jusu poziuryje apie save? O gal dar ko nors jums truksta?

Pradesiu nuo saves............ bigsmile.gif

Pasidinus krutine nustojau jaudintis del savo atrodymo su rubais krutines atzvilgiu. Taciau taip pat ir maziau ziuriu i save...uzpakalio padidejimas atrodo nebe taip baisu - svarbu papai yra...Na poziuris i save pasikeite, nustojau ieskoti savo kune pliusu, kuriuos noreciau paryskinti (kaip anksciau, juk krutine reikejo kompensuoti!) Gerai tai ar blogai? Viena zinau, maziau vargina galva smile.gif
Pasididinus krutine susirupinau savo...dantimis! Kadangi visada kompleksavau del savo kreivu dantu, bet nesiryzau priimti sprendimo del breketu, krutines pasikeitimas man dave spyri siekti to ko noriu, o neziureti i tai pro pirstus. Tiesiog supratau, nereikia tik svajoti apie geriau, reikia daryti, kad butu geriau smile.gif Susidejau breketus, vazineju i Lietuva ju verztis.
Sportas...kuno kultas valdo?... biggrin.gif Taciau nebereikia baimintis del ir taip mazos krutines visisko istirpimo. Privalumas...!
Ar krutines implantai yra tik 'blondinems' ? Tik toms, kurioms rupi ar reikia isvaizdos kazkam kaip darbui, karjerai, vyrui?
Kas yra implantas tavo gyvenime....? ax.gif ax.gif biggrin.gif
Gal but implantai mane paskatino pagaliau pamirsti savo papus ir galvoti apie savo asmenini tobulejima. Gal but... nezinau nei ka pasakyti smile.gif
Dabar skaitau Robin Sharma knygas, kuriomis esu labai susizavejusi ir patariu visoms paskaityti, galvoje vyksta perversmai, norisi protingu knygu. Keiciasi mano poziuris.
Kas vyksta musu gyvenime PO ???

Zodziu nuo papu prie breketu,sporto ir dvasinio bei profesinio tobulejimo. thumbup.gif

Pasidalinkime mintimis si karta kitu atzvilgiu! Laukiu jusu minciu......

gathering.gif gossip.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistruole: 16 sausio 2008 - 14:16
QUOTE(aistruole @ 2008 01 16, 16:10)
Lai nauja tema pakeicia musu diskusiju krypti - tema ne  apie informacija krutinei didintis   Tai tema apie musu tolimesnes mintis siekiant tobulybes kune ar dvasioje. Gal kas pakito jusu poziuryje apie save? O gal dar ko nors jums truksta?

Pradesiu nuo saves............ bigsmile.gif

Pasidinus krutine nustojau jaudintis del savo atrodymo su rubais krutines atzvilgiu. Taciau taip pat ir maziau ziuriu i save...uzpakalio padidejimas atrodo nebe taip baisu - svarbu papai yra...Na poziuris i save pasikeite, nustojau ieskoti savo kune pliusu, kuriuos noreciau paryskinti (kaip anksciau, juk krutine reikejo kompensuoti!) Gerai tai ar blogai? Viena zinau, maziau vargina galva  smile.gif
Pasididinus krutine susirupinau savo...dantimis! Kadangi visada kompleksavau del savo kreivu dantu, bet nesiryzau priimti sprendimo del breketu, krutines pasikeitimas man dave spyri siekti to ko noriu, o neziureti i tai pro pirstus. Tiesiog supratau, nereikia tik svajoti apie geriau, reikia daryti, kad butu geriau   smile.gif   Susidejau breketus, vazineju i Lietuva ju verztis.
Sportas...kuno kultas valdo?... biggrin.gif   Taciau nebereikia baimintis del ir taip mazos krutines visisko istirpimo. Privalumas...!
Ar krutines implantai  yra tik  'blondinems' ? Tik toms, kurioms rupi ar reikia  isvaizdos kazkam kaip darbui, karjerai, vyrui?
Kas yra implantas tavo gyvenime....?     ax.gif     ax.gif     biggrin.gif     
Gal but implantai mane paskatino pagaliau pamirsti savo papus ir galvoti apie savo asmenini tobulejima. Gal but... nezinau nei ka pasakyti  smile.gif
Dabar skaitau Robin Sharma knygas, kuriomis esu labai susizavejusi ir patariu visoms paskaityti, galvoje vyksta perversmai, norisi protingu knygu. Keiciasi mano poziuris.
Kas vyksta musu gyvenime PO ???

Zodziu nuo papu prie breketu,sporto ir dvasinio bei profesinio tobulejimo.        thumbup.gif

Pasidalinkime mintimis si karta kitu atzvilgiu! Laukiu jusu minciu......
    gathering.gif         gossip.gif

Mano nuomone, asmenininis tobulėjimas ir papų tema nesusiję dalykai. Jei iki papų nesinorėjo protingų knygų - tai netikiu, kad ir po norėsis. Dvasios tobulėjimas po papų operacijos g.gif Galbūt savęs vertinimas "grožio prasme" kažkam pasikeitė, bet tikrai ne kažkokie dvasiniai dalykai. nesuprantu šios temos esmės unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montvile: 16 sausio 2008 - 14:30
Tesingai, papai poziurio del knygu ir saves pazinimo nepakeis... drinks_cheers.gif Taciau tai rasydama neturejau galvoje, kad butent implantai tai skatina. Cia mintis tarsi debeselis...pamastymui.
Tema skirta ne tik knygoms ir asmeniniui dvasiniui pasauliui smile.gif
Tema skirta viskam kas buna PO ka jau ir rasiau, ka pati toliau asmeniskai darau ir tobulinu.
Gal yra bendraminciu ar net einanciu panasiais keliais...?

KAS NAUJO ? gal taip reikejo tema suformuluoti g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistruole: 16 sausio 2008 - 14:42
QUOTE(aistruole @ 2008 01 16, 16:40)
Tesingai, papai poziurio del knygu ir saves pazinimo nepakeis...    drinks_cheers.gif  Taciau tai rasydama neturejau galvoje, kad butent implantai tai skatina. Cia mintis tarsi debeselis...pamastymui.
Tema skirta ne tik knygoms ir asmeniniui dvasiniui pasauliui    smile.gif
Tema skirta viskas kas buna PO   ka jau ir rasiau, ka toliau pati asmeniskai darau ir tobulinu.
Gal yra bendraminciu ar net einanciu panasiais keliais...?
KAS NAUJO ?  gal taip reikejo tema suformuluoti  g.gif

čia Tu teisi - apetitas kyla bevalgant biggrin.gif atsirastų ką dar paremontuot biggrin.gif
Papildyta:
bet nesakau kad puolu tai daryti - nes tai visai nebūtina. Dantis susitvarkiau jau anksčiau biggrin.gif
Atsakyti
O ko dar noretusi? Kuno atzvilgiu ar kuom kitu? As nesioju breketus, tai priklausau toliau besikeiciancioms smile.gif Noriu graziu tiesiu dantu. Veliau darysiu estetini plombavima.
Dar noriu sugrizti i savo svori pries implantus (5kg reikia numest)
Dar noriu kazkiek pakeisti savo gyvenimo buda...ir siekti to, ko kazkada atsisakiau...
Tiesa meciau rukyti prie 6 men...noriu nepradeti, noriu nerukyti.
Kas del kitu plastiniu operaciju...tokiu dar nera israsta kokia noreciau darytis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tai butu KOJOS MAZINIMAS ir BALSO STORINIMAS lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(aistruole @ 2008 01 16, 16:48)
O ko dar noretusi? Kuno atzvilgiu ar kuom kitu? As nesioju breketus, tai priklausau toliau besikeiciancioms    smile.gif   Noriu graziu tiesiu dantu. Veliau darysiu estetini plombavima.
Dar noriu sugrizti i savo svori pries implantus (5kg reikia numest)
Dar noriu kazkiek pakeisti savo gyvenimo buda...ir siekti to, ko kazkada atsisakiau...
Tiesa meciau rukyti prie 6 men...noriu nepradeti, noriu nerukyti.
Kas del kitu plastiniu operaciju...tokiu dar nera israsta kokia noreciau darytis      biggrin.gif     biggrin.gif     biggrin.gif  Tai butu KOJOS MAZINIMAS ir BALSO STORINIMAS     lotuliukas.gif     lotuliukas.gif     lotuliukas.gif

ach tie nelemti kilogramai biggrin.gif pas mane ta pati problema, kai sveriu pora kg daugiau - kaip įmanydama stengiuosi juos numesti, bet kai juos numetu ir pasižiūriu į save veidrodyje - pradedu galvot, kad gal bereiko biggrin.gif Vis negaliu apsispręsti, kokia noriu būt, istorija kartojasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montvile: 16 sausio 2008 - 14:56
QUOTE(Montvile @ 2008 01 16, 15:54)
ach tie nelemti kilogramai  biggrin.gif pas mane ta pati problema, kai sveriu pora kg daugiau - kaip įmanydama stengiuosi juos numesti, bet kai juos numetu ir pasižiūriu į save veidrodyje - pradedu galvot, kad gal bereiko  biggrin.gif Vis negaliu apsispręsti, kokia noriu būt, istorija kartojasi...

mano nuomone siuo klausimu zinai...nieko mesti tau nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2008 01 16, 16:56)
mano nuomone siuo klausimu zinai...nieko mesti tau nereikia  smile.gif

user posted image kad kas nors vėl ko nors neprisigalvotų biggrin.gif
Papildyta:
ir Tavo adresu nerašysiu, dėl tų pačių priežasčių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistruole @ 2008 01 16, 13:48)
O ko dar noretusi?

Daugiau nieko drastisko smile.gif As taip pat meciau rukyti, implantai buvo vienas is pretekstu, jei tiketi, kad rukancioms komplikacijos pasitaiko dazniau... Nelabai net gilinuosi - teisybe tai ar pramanas del to rukymo, zinau tiek, kad bet kuriuo atveju nerukydama laimiu smile.gif
Atsakyti
Niekad nerukiau, dantys mano tvarkoje ,knygu perskiatyta nnnnnn skaiciaus, dvasiniame gyvenime jau senai tobuleju ,man net nereikia papuliu detis ,kad ka nors suprasciau, kaip sakoma man ne niolika jau.... biggrin.gif

su svoriu taip pat problemu neturiu ir neturejau nors jau trys vaikai pagimdyti nestuke.gif wub.gif ,celiulito taip pat neturiu,tik vat vieno truksta ( ) ( ) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Demi: 16 sausio 2008 - 17:28
QUOTE(Demi @ 2008 01 16, 19:18)
Niekad nerukiau, dantys mano tvarkoje ,knygu perskiatyta nnnnnn skaiciaus, dvasiniame gyvenime jau senai tobuleju ,man net nereikia pauliu detis ,kad ka nors suprasciau, kaip sakoma man ne niolika jau.... biggrin.gif

šios temos potekstę aš supratau. ne nuo papų reikia pradėti biggrin.gif
Papildyta:
Ane, Aistruole ???
Atsakyti
Vienžo...kaip supratau, šitoj temoj bus galima kalbėti apie viską kas tinka/patinka/reikia mūsų kūnui ir sielai, ane??? biggrin.gif Teisingai, kiek gi galima vien apie papus poryt, nebeturėdamos ką naujo apie papus pasakyt kai kas anoj temoj jau iki kraštutinumų daėjo doh.gif
Šiaip tai nemanau, kad prižiūrėt ir rūpintis savimi yra tuštybė schmoll.gif jei seniau galvodavau, kad būdama 30 jau esi senė, tai dabar manau, kad ir 50 dar ne ruduo biggrin.gif ypatingai šiais laikais. Ką manai Andruška ??? biggrin.gif
Papildyta:
kad ir dėl tos P...(nebepamenu pavardės), kur anksčiau diskutavom. Man patinka, kad ji nepasiduoda senatviniams marazmams biggrin.gif
Atsakyti