Įkraunama...
Įkraunama...

AVEDA kosmetika

QUOTE(Puikute @ 2005 12 17, 06:19)
O man va teko ir as ja naudoju ne kosmetika o plauku prieziuros priemones 4u.gif
Kadangi as labai megsu lygintis plaukus jie turi toky aliejuka kury issiplovusi galva  itrini jis padaro plauka ne toki jautru.... ir siaip sampunai ir kondicionieriai ju yra labai geri thumbup.gif  Bet gaila apie kosmetika nieko nezinau g.gif

Pritariu plauku prieziuros priemones thumbup.gif sampunai nuostabus.Dabar ziurineju koki kremuka.... ax.gif isigyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kravciukaite: 24 balandžio 2007 - 19:30
nusipirkau ir as sitos firmos sampuna ir kondisina plaukams 4u.gif .ir jau isbandziau ax.gif nu patiko kolkas.ir kvapas geras ir plaukuciai patenkinti lotuliukas.gif
Atsakyti
idomu butu suzinot,gal kas nors bande kremukus ax.gif ?
Atsakyti
Merginos, o kur jūs perkate šią kosmetiką, šampūnus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 08 03, 14:12)
Merginos, o kur jūs perkate šią kosmetiką, šampūnus  g.gif

Nusižiūrėjau šampūną Avedos, galvoju siūstis, gal kuri turėjot tokį?

user posted image
Atsakyti
Turiu RosemaryMint šampūną, parsisiunčiau iš braškių. Labai malonus pojūtis po jo lieka galvos odai, taip vėsina. Mano riebokus plaukus gerai papurina.
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 03 21, 14:36)
Turiu RosemaryMint šampūną, parsisiunčiau iš braškių. Labai malonus pojūtis po jo lieka galvos odai, taip vėsina. Mano riebokus plaukus gerai papurina.

O balzamą naudoji, ar vien šampūno pakanka??
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2008 03 21, 14:59)
O balzamą naudoji, ar vien šampūno pakanka??

Balzamą galams naudoju, bet ne avedos.
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 03 21, 15:43)
Balzamą galams naudoju, bet ne avedos.

Aš matai galvoju, ar galima Avedos priemones maišyt su kitom. Kartais jos taip susipjauna, kad plaukų neatsirinksi doh.gif A
Galvoju kokį balzamą užsisakyt- ar tokį pat, ar kitokį... g.gif
Atsakyti
Keliu temą į viršų 4u.gif
LAbai domina plaukų priežiūros priemonės, kurios vertos dėmesio 4u.gif Nemažai, čia gerų atsiliepimų, bet neparašytos konkrečiai, kurios serijos patiko rolleyes.gif
Atsakyti
Aš parsisiunčiau tą, kur ir rodžiau "Madder root" ir balzamą tokį patį:
user posted image

Labai nieko. Plaukai gražiai blizga išplovus ir tokį kiek rausvą atspalvį įgauna. Ir balzamas ir šampūnas raudonos spalvos smile.gif Tik turiu jausmelį, kad kiek sausina plauką, tai jei tau tas nebėda- rekomenduoju. Aš šitam dalykui išvengt aliejuko kiek įlašinu.
MB tokį parsiunčiau:
user posted image

Man pačiai patinka, tai kartais pamaišau su saviškiais. Nete skaičiau, kad šitos serijos balzamai labai kvepia, šiaip visi mano minėti žolėm atsiduoda.... unsure.gif
Atsakyti
nu va, parsisiunciau ir as Avedos sampuna ir balzama:)tai ka zinau, plaukai svelnus po jo tokie, stebuklo kazkokio nepamaciau, ale ziuresiu kai ilgiau naudosiu gal pamatysiu:)nes mano plaukai kolkas tai apgailetini verysad.gif
o dar pries tai naudojau keune sampuna, is tur kur didina plauku apimti, tai neduok dieve kaip issausino ir siurkstus plaukai buvo:/

beja, gal kas zino kur ten tam aveda.com puslapyje kainos surasytos?as tai siunciausi is lookfantastic.com:)tai idomu ar neprasoviau su kainom
Atsakyti