Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos 6 - 10 metų vaikams

Išmanūs dantų priežiūros įrenginiai (kai valantis dantis, tuo pačiu metu žaidžiami žaidimai mob. telefone ar planšetėje) gali būti viena iš originalesnių įdėjų tokio amžiaus vaikams. Smagi, tačiau kartu ir labai praktiška, kasdien panaudojama dovana. Tikrai patiks ir vaikams, ir tėvams. Būna specialūs dantų šepetėliai (berods Oral-B turi tokį), arba laikikliai, pritaikomi bet kokiems paprastiems rankiniams dantų šepetėliams (pvz. PLAYBRUSH), kurie per Bluetooth prisijungia prie mobiliųjų įrenginių. Reikia tik atsisųsti spec. žaidimus (paprastai būna nemokami).
Atsakyti
Aš savo mokyklinukui padovanojau Lego 21134 The Waterfall Base konstruktorių. Kaina nemaža kaip vaikui, bet pagalvojau ta proga kad pradėjo lankyti mokyklą galima leisti vieną kartą. Plius ir taip vaikas su draugais kaip pamišęs dėl Minecrafto, tai pagalvojau bent jau tegul nesėdi prie ekrano.
Atsakyti
Aš turiu sūnėną, jam šiuo metu 9 metai ir iki dabar buvo vienturtis, tad galima įsivaizduoti, jog jis iš tų vaikų serijos, kurio jau niekuo nenustebinsi. Visada tampa iššūkiu, kai reikia nupirkti jam dovaną. Bet šiais metais parduotuvėje akis užkliuvo už šviečiančių Light Stax kaladėlių. Kaip aiškino pardavėja, šios kaladėlės naujiena Lietuvoje. Jas galima jungti prie įprastų Lego kaladėlių, tik jų viduje įmontuotos LED lemputės. Iš pradžių žiūrėjau kažkaip skeptiškai, galvojau, kad reikės pirkti dar ką nors papildomai, kad tos lemputės šviestų, bet pasirodo viskas jau yra perkamoje pakuotėje ir niekuo daugiau rūpintis nereikės. O ir kaina pasirodė gana prieinama. Nupirkau aš jam tą konstruktorių ir pati negalėjau patikėt, kiek emocijų jam suteikė tos šviečiančios kaladėlės. Iš tiesų nu laaabai fainos tos kaladėlės, net mums suaugusiems patiko. Tai dabar dėl kalėdų dovanos galvos jau nebesuku. Jau žinau kad vėl pirksiu kažką iš tų Light Stax kaladėlių smile.gif)
Atsakyti