Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

siaubas kiek skanybiu prisiziurejau blink.gif doh.gif dabar taip uzsimaniau ka nors saldaus ir skanaus ax.gif
Atsakyti
Citrininis pyragas

user posted image

3 stiklinės miltų
1,5 stiklinės cukraus
1,5 stiklinės pieno
2 kiaušiniai
šaukštas kep. miltelių
pakelis vanilinio cukraus
175g lydyto sviesto
truputį druskos
keletas šaukštų kokoso drožlių (nebūtina)
2 citrinų sultys
truputį nutarkuotos citrinos žievelės

visus produktus sumaišyti (kas nori, gali paeksperimentuoti, kokia tvarka geriausia - aš visada dedu bet kaip, kiaušinių baltymų atskirai niekada neplaku ir visada viskas gaunas labai skanu). tešlą supilti į sviestu išteptą skardą. kepti 175 laipsnių temp. apie 30-40 min.
kad pyragas būtų sultingesnis, į galą aš jį apipilu dar puse stiklinės citrinų sulčių ir pabarstau cukraus pudra. tada dar įdedu 5 min į orkaitę.
Papildyta:
QUOTE(Oksanik @ 2008 03 27, 15:06)
Ka tik iskepiau, bet paragavus toks ataskonis doh.gif Jauciu kazko perdaug idejau
Teks ismest, nes abejoju ar vyras valgys verysad.gif  blink.gif


kaip gaila verysad.gif aš kažkaip niekad receptų jokių nesilaikau, visada eksperimentuoju, bet dar niekad niekad blogai nesigavo.
Atsakyti
Daividija dekoju tau labai uz sokoladinio vyniotinio recepta notworthy.gif Tirpsta burnoj jis...skanumelis.Dar tokio skanaus nebuvau ragavus yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif o dabar turiu ant stalo
Mano vyniotinis:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 03 28, 11:38)
Daividija dekoju tau labai uz sokoladinio vyniotinio recepta  notworthy.gif Tirpsta burnoj jis...skanumelis.Dar tokio skanaus nebuvau ragavus  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif o dabar turiu ant stalo
Mano vyniotinis:

thumbup.gif thumbup.gif Dziaugiuosi,kad patiko,man jis irgi labai skanus buvo,prarijom greit lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 03 24, 13:49)
Sokoladinis vyniotinis sokolado megejams!!!

user posted image
300g juodo sokolado,
6 kiausiniai,
175g cukraus,
kremui:
250g mascarpones surio,
4 v.s."Nutelos"
2v.s.brendzio.
Ikaitinti orkaite 180 tem.Skardav istepti riebalais ir iskloti sviestiniu popieriumi.175g sokolado istirpinti karsto vandens voneleje.Kiausiniu trynius ir cukru isplakti iki baltumo,sudeti istirpinta sokolada.Isplakti baltymus iki standumo.Is leto supilti i kiausiniu-sokolado mase iratsargiai ismaisyti metaliniu saukstu.tesla paskleisti i skarda ir kepti 20-25min.10 min atsaldyti,po to uzdengti dregnu virtuviniu ranksluosciu.Palikti maziausiai dviem valandom.
Kremui isplakti nutela su mascarpones suriu iki purumo,is leto supilti brendi.vyniotini atsargiai isversti ant sviestinio popieriaus.Aptepti puse kremo,atsargiai suvynioti,prilaikant uz poieriaus,nebijoti,jei vyniotinis kiek itruks.Aptepti likusiu kremu ir papuosti sokoladu.Is likusio sokolado pagaminti pauosimus.
user posted image
P.S.tikrai skanus sokoladinis vyniotinis.As i krema dar dejau kepintu kapotu migdolu,vietoj brendzio pyliau romo thumbup.gif


norejau ir as paklausti del to viniotinio,o jei vietoj mascarpones surio deti kremine varske? nesat bande kaip gaunas? g.gif
Atsakyti
sveika, gaunasi su cremine varske puikiai, anksciau naudojau MUSU svelniaja varske, dabar perku Kelmes pienines Cream cheese- tikrai skanu, man net skaniau nei su mascarpone. Ir kaina vos ne per puse skiriasi! dariau keleta cream cheesu su tokio tipo varske ir vyniotiniu- visada pavykdavo.
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2008 03 28, 13:08)
norejau ir as paklausti del to viniotinio,o jei vietoj mascarpones surio deti kremine varske? nesat bande kaip gaunas? g.gif

kaip xxxita,jau rase,bus skanu,as darau su varske idara plikytiems pyrageliams,tik dar sviesto dedu,tikrai skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 03 22, 21:01)
Ryziu dribsniu krepseliai
Jums reikes:Ryziu dribsniu(cia tie sausi ryziu pusryciai),sokolado.Sokolada istirpinti ir uzpilti dribsnius,ismaisyti,sudeti i keksiuku formeles,papuosti. mirksiukas.gif 


Labai sudomino sitas receptukas, tik va idomu, kokie cia tie ryziu dribsniai? As siandien radau ir nusipirkau tik sokoladiniu. Tai cia sitie ir turi but ar yra ir kazkokiu baltu?
Atsakyti
Skruzdelynas keptas velykoms. wub.gif
Aš kepiau iš šešiu kiaušiniu,kiaušinius išplaki dedi miltu kad neliptu tešla prie ranku,kocioji plonai supjausciau juostelem ir kepiau ikaitintam aliejuj,kai iškepiau aliejuj tada ipilu i puoda dirbtinio medaus ir truputi vandens uzverdu medu ir dedu kiekviena juostele i medu ir lipinu skruzdelyna.Skanaus. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mille @ 2008 03 23, 21:23)
Primirštas kukurūzų skanėstas  wub.gif

Truputyje sviesto ištirpinau irisus (naudojau kis-kis), sudėjau kukurūzus.
Vyras suformavo kamuolį biggrin.gif

user posted image

wub.gif

QUOTE(daividija @ 2008 03 24, 12:49)
[b]Sokoladinis vyniotinis sokolado megejams!!![/

o kaip papuosima darei?

Varskinis tinginys bei malkos po sniegu rolleyes.gif rolleyes.gif vis zadu pasigaminti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2008 03 25, 11:15)
user posted image
Skruzdėlynas: kiek dėsite kiaušinių, tiek reikia ir saujų miltų, šaukštelis kepimo miltelių. Užminkyti tokią minkštoką tešlą, iškočioti plonai plonai - kad matytųsi stalviršio raštas, tada pjaustyti rombais, virti aliejuje, ataušusius dėlioti lėkštėje, klijuoti arba sirupu (0,5 kg cukraus, šaukštas medaus, stiklinė vandens), arba glaistu (2 baltymai, 0,5 kg cukraus pudros).

o cia mano ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SUNO @ 2008 03 28, 16:32)
Skruzdelynas keptas velykoms. wub.gif
Aš kepiau iš šešiu kiaušiniu,kiaušinius išplaki dedi miltu kad neliptu tešla prie ranku,kocioji plonai supjausciau juostelem ir kepiau ikaitintam aliejuj,kai iškepiau aliejuj tada ipilu i puoda dirbtinio medaus ir truputi vandens uzverdu medu ir dedu kiekviena juostele i medu ir lipinu skruzdelyna.Skanaus. 4u.gif

labai graziai susiraites skruzdelynas thumbup.gif
Atsakyti