Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 5

sveiki, ką manot apie Canon SX100IS noriu mokintis fotografuoti, ne vien megėjiškai, kadangi biudžetas ribotas iki 900 doh.gif ar toks tiktų pradžiai - mano pirmąjam rimtesniam fotoaparatui? blush2.gif norėtusi ir rankinių nustatymų, stabilizacijos. o kas geriau ar ličio baterija ar kraunamos paprastos?
Atsakyti
QUOTE(mantioras @ 2008 01 22, 18:16)
Pigiausias su stabiliatorium Canon A570 IS yra ~670Lt. Panasonic'ai daznai buna stabilizuoti. Del kitu nzn. Bet nusiteik, kad biudzeta teks didint.

Panasonicus peržiūrėjau, tai ten optinė stabilizavimo sistema. O ar ji kąnors reiškia?
Atsakyti
Mona187> tai ta ir reiskia - normali stabilizavimo sistema, stabilizuojanti objektyvo lesius. Sita gali pasitiket. Pries 4 metus stabilizuoti objektyvai buvo Panasonic [ir Leica turbut] arkliukas, veliau ir kiti ismoko gaminti.

astuskinas> mokytis SX100 turetu tikti. Ne itin brangus, turi galimybiu, o besinaudodama pati suprasi kas gerai, kas blogai, kas _tau_ tinka ar ko truksta. Kad tik entuziazmas neisblestu.
Atsakyti
Sveiki, įsiprašysiu ir aš čia. Tris keturis metus žaidžiau su muiline - canon powershot A510. Lyginant su dabartinėm muilinėm, jis ne toks ir blogas (foto visai kokybiškos ax.gif ), nes vienas svarbiausių mano kriterijų fotoaparate - švarus makro vaizdas (aišku, supermakro būtų dar geriau).
Taigi, jau kokį pusmetį noriu naujo fotoaparato, rimtesnio. Bet parduotuvėse pasimetu ir neišsirenku nieko.
Taigi, noriu canon'o. Noriu tikrai gero (t.y. maksimaliai gero įvertinant finansines galimybes) makro, nes daugiausia fotografuoju augalus bei žiedus. Aišku, rankinių nustatymų, kad turėčiau kur tobulėt ir mokytis. Jei galimybės leistų (kaip leido žaidžiant su draugo Fuji FinePix S5600) norėčiau ir zoomo optinio neblogo.
Ar realūs tokie norai sutilpti į 1200-1300 Lt (geriau būtų iki 1000 Lt)? Ir gal kokių konkrečių modelių pasiūlysit ar patarsit vengti? 4u.gif
Labai ačiū iš anksto smile.gif
Papildyta:
QUOTE(astuškinas @ 2008 01 22, 20:17)
sveiki, ką manot apie Canon SX100IS noriu mokintis fotografuoti,  ne vien megėjiškai, kadangi biudžetas ribotas iki 900 doh.gif ar toks tiktų pradžiai - mano pirmąjam rimtesniam fotoaparatui? blush2.gif  norėtusi ir rankinių nustatymų, stabilizacijos. o kas geriau ar ličio baterija ar kraunamos paprastos?

šitas variantas man irgi neblogas atrodo. Ar nusipirkai? Ar patenkinta? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinside: 25 sausio 2008 - 22:11
Gal kas žino apie Canon G9? Pas mus dar atsiliepimų nėr arba vien tik superiniai, o rusai tai niekaip atsiliepia....
Atsakyti
Štai aš jau beveik išsirinkau, kokio fotoaparato norėčiau, tačiau tarp 5 - ių visgi negaliu apsispręsti. Canon PowerShot A570 IS, Canon Digital IXUS 70, Panasonic DMC - FX12, Panasonic DMC-LZ7 Ir Panasonic DMC-LS75. Tai kurį geriau imti? g.gif
Atsakyti
Mona187> dar DCVIEWS gali perzvelgti pasirinktu fotiku apzvalgas, gal pavyks dar 1-2 atmesti. O tada likusius parduotuvej paimk ir pafotografuok - kaip jie tau limpa, patinka, ar tenkina greitis, fokusavimas ir t.t. Vien tik pagal apzvalgas nepasirinksi.

Cinside> labai gerai, kad zinai jog nori gero makro, bet toks pageidavimas labai specifinis, ir cia greiciausiai niekas nepatars. Teks knistis kituose forumuose, o pasirinkus patikusius fotikus tiesiog eiti ir patestuoti paciai.
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 01 25, 22:21)
šitas variantas man irgi neblogas atrodo. Ar nusipirkai? Ar patenkinta?  smile.gif

Canon SX100IS.
Man, kaip pradedančiai, neblogai. Juo labiau, kad kai pati nesu turėjusi jokio fotoaparato(nebuvo poreikio), tai ir neįsivaizduoju, koks yra geras. Tik kiek per lėtas gal g.gif . Smagu išbandyti, ir rankiniai nustatymai man tinka. smile.gif
Atsakyti
apie canon sx100 is, skaitinėjaus jau tikrai nemažai, ir lb blogų atsiliepimų neteko dirdėt..kaip už tokią kainą manau neblogas pasirinkimas,vienas žmogus atsiuntė ir foto pavyzdžių, tikrai neblogi smile.gif manau šitą ir imsiu wink.gif
o va ir vienas pavyzdis wink.gif
user posted image
Atsakyti
Vat dėl lėtumo tai reikės parduotuvėj pasižiūrėt, kaip ten dirbasi su juo.
O šita atsiųsta foto, tai sorry, bet tragediška blush2.gif biggrin.gif Išdegusi ir visiškai nesižiūri.
Atsakyti
Kokia jusu nuomone apie Sony DSC-H3 bigsmile.gif

SONY

Atsakyti
[quote=astuškinas,2008 01 27, 17:17]
apie canon sx100 is, skaitinėjaus jau tikrai nemažai, ir lb blogų atsiliepimų neteko dirdėt..kaip už tokią kainą manau neblogas pasirinkimas,vienas žmogus atsiuntė ir foto pavyzdžių, tikrai neblogi smile.gif manau šitą ir imsiu wink.gif
o va ir vienas pavyzdis wink.gif
labai persiprašau, čia canon ixus 70 nuotrauka daryta doh.gif o siaube taip susimaišiau blush2.gif čia šiek tiek ne į temą bus, o kaip žinutę savo ištaisyti?nėra parašo šalia jos kad redaguoti verysad.gif dar kartą atsiprašau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti