Įkraunama...
Įkraunama...

Pabodę kvepalai

Apklausa: Pabodę kvepalai (313 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Turiu porą kvepalų, su kuriais ''nebedraugauju''. Bet vis tiek jų neišmetu, laikau. Gal vis dar tikiuosi, kad naudosiu juos? g.gif Įdomu būtų sužinoti, ką jūs darote su tokiais kvepalais (jei turite tokių) 4u.gif
Atsakyti
pirmiausia pabodusius, kurie jau kuris laikas stovi, ir vis nekyla ranka jais kvepintis, pasiulau mamai ir draugems. jei niekam netinka, tada esu siuliusi ir sm kvepalu isparduotuvej,kur sekmingai butelaiciai surado naujuosius seimyninkus 4u.gif
bet niekada nesikvepinu kvepalais, kurie man nusibode... nebepatinka...

prabalsavau uz varianta - atiduodu.nors is esmes tiktu ir parduodu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliux: 20 sausio 2008 - 15:22
Su kvepalais kurie man visai nebepatinka, jai nerandu kam jų atiduoti tai kvepinu vonios kambarį blush2.gif nes išmest gaila
Atsakyti
Aš neturiu tokių. Mano kvepalai negali pabosti.
Atsakyti
Atiduodu mamai ar draugei 4u.gif ... (bet dabar tokiu neturiu thumbup.gif )
Atsakyti
as irgi tokiu bent jau kol kas neturiu:) jeigu jau taip atsitiktu, tai atiduociau mamai/draugei ar pan:)
Atsakyti
Atiduodu ar parduodu smile.gif
Atsakyti
Yra pas mane ir dabar vieni pabodę - pasipurškiu tokiais eidama į parduotuvę, kartais į darbą.
Atsakyti
Kaip ir Africa, tokių neturiu ir niekad neturėjau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 01 20, 18:18)
Kaip ir Africa, tokių neturiu ir niekad neturėjau tongue.gif

Ot sekasi good.gif O man vis pasitaiko, kad po kurio laiko nebetinka vieni ar kiti kvepalai. Ir atiduot nelabai yra kam, tai va taip ir dulka stalčiukyje hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2008 01 20, 18:22)
Ot sekasi good.gif O man vis pasitaiko, kad po kurio laiko nebetinka vieni ar kiti kvepalai. Ir atiduot nelabai yra kam, tai va taip ir dulka stalčiukyje hihihi.gif

Skonis keičiasi ar perki gerai - ir ne kartą - nepatikrinus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 01 20, 18:26)
Skonis keičiasi ar perki gerai - ir ne kartą - nepatikrinus? g.gif

Skonis keičiasi smile.gif Šiaip dažniausiai keletą kartų grįžtu pauostyt kvepalų prieš juos pirkdama, lyginu su kitais, savo turimais, kad nenusipirkt labai panašių, žiūriu, kaip jie man kvepia dieną ir vakare, kai esu žvali ir pavargus- visas ritualas gaunasi blush2.gif Bet va būna, kad vis tiek po kurio laiko nebelimpa man vieni ar kiti schmoll.gif Įdomus faktas- iš tų kvepalų, kuriuos pirkau impulsyviai, nepabodo nei vieni biggrin.gif
Atsakyti