Įkraunama...
Įkraunama...

Konvekcinės (cikloninės) krosnelės

Vakar vakarienei kepiau kiaulienos kepsni su bulvem. Pirkau sprandines mesos, tokie 2cm storio pjaustiniai gavosi, trys tilpo. Juos dejau ant apatiniu groteliu, be jokios folijos. Uzstaciau 175 temperatura ir 25 min. Bulves perpjovus pe rpuse dejau ant virsutiniu groteliu, pries tai siek tiek padruskinau. Viskas gavosi superiskai,t iesa bulves isemiau siek tiek anksciau gal penkiom minutem, o baigamt kepti mesyte pabarsciau suriu. Nu super thumbup.gif
Atsakyti
Mes pries pra menesiu irkom Elektromarkt uz 400lt su garantija ir su tuo ispletimu. Valdymas mechaninis. Isvaizda tokia pati, kaip topshop
praktiskai parduoda siu tipu krosneles http://www.aerogrilis.lt/ ju kaina skiriasi del galingumo. manau, kad tikai neverta is topshop pirkti, jei gariunuose galima gauti geriau 4u.gif
Atsakyti
Kaip skaniai issikepti duona konvekcineje? g.gif
Atsakyti
Pirkčiau konvekcinę krosnelę pigiau, su elektroniniu valdymu ar kaip ten blush2.gif Rašykit į až
Atsakyti
nėra nei nuomonių, nei pasiūlymų... g.gif
Atsakyti
Nusipirkti pigiau galima per tarpininge Liina, pati is jos pirkau, krosnele tikrai thumbup.gif bet vat kad receptais niekas nesidalina doh.gif Vistiena iskepa stulbinamai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wwitalija @ 2010 05 04, 19:31)
nėra nei nuomonių, nei pasiūlymų... g.gif


Man patinka, dažnai gaminu krosnelėje. Dar nebuvo taip, kad kažkas nesigautų, nors aš nekepu nei sausainių ar kokių pyragų. Kepu mėsą, žuvį, bulves, kotletus.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2010 05 04, 22:10)
Man patinka, dažnai  gaminu krosnelėje. Dar nebuvo taip, kad kažkas nesigautų, nors aš nekepu nei sausainių ar kokių pyragų. Kepu mėsą, žuvį, bulves, kotletus.



o kokios firmos naudojate?
Atsakyti
QUOTE(wwitalija @ 2010 05 05, 10:55)
o kokios firmos naudojate?



Kažkokią paprastą, be žymios pavardės biggrin.gif
Atsakyti
kaip pyragus visokius kepat? ir kiek laiko. virsus apkepa,vidus zalias
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2010 05 04, 22:10)
Man patinka, dažnai  gaminu krosnelėje. Dar nebuvo taip, kad kažkas nesigautų, nors aš nekepu nei sausainių ar kokių pyragų. Kepu mėsą, žuvį, bulves, kotletus.



o kaip kotletus ten kepat? man niekaip nedašunta, nes ten grotelės dvejos ir tokia sietelinė lėkštutė. O bandžiau kept mėsytę, viskas iškepa, bet prie grotelių prilimpa doh.gif
Šiaip labai skaniai gaunasi ten viskas, bet nemoku dar temperatūros nusistatyt turbūt ir laiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2010 05 05, 20:53)
o kaip kotletus ten kepat? man niekaip nedašunta, nes ten grotelės dvejos ir tokia sietelinė lėkštutė. O bandžiau kept mėsytę, viskas iškepa, bet prie grotelių prilimpa  doh.gif
Šiaip labai skaniai gaunasi ten viskas, bet nemoku dar temperatūros nusistatyt turbūt ir laiko  blush2.gif


Dedu tiesiog ant grotelių arba kartais ant folijos.
Atsakyti