QUOTE(Kristaite25 @ 2008 08 19, 15:19)
Sveikos merginos, esu naujoke, Man atlikta gimdos kaklelio konizacijos, nes buvo jau CIN2-CIN3, operacija turejau siu metu kovo men. Gydytoja liepe rinktis arba tuoj pat gimdyti, arba pasidaryti operacija. Pasirinkau antra varianta. Issioperavau. Komplikaciju nebuvo. man 25 m. vaiku dar neturiu. š.m. rugseji eisiu pas gydytoja darytis citologinio tyrimo, pasiziureti ar neliko pakitusiu lasteliu, labai bijau, pergyvenu, bet tikiuosi kad viskas bus gerai. ir jei viskas gerai, is kart planuoju daryti vaika. KAS baisiausia, kad mano mama mire nuo gimdos kaklelio vezio, kai man buvo tik 5 metukai, turbut paveldejau ZPV. Tik klausimas, kaip po kaklelio operacijos pagimdyti vaika, gal kas esate gimdziusios tokioje situacijoje.??? Gyd. sako viskas bus gerai, kiti gyd. sako lauk 2 metus.
Neimk i galva viskas bus gerai,as irgi po operacijos variau tyrimus daryti viskas viduj drebejo,ir visi tyrimai buvo puikus,pati darausi cittologini kas puse metu ir kas karta drebu,bet cia normalu,o del vaiku,tai isnesiot leliuka problemu tikrai nebus,tik pagal mane ,kad gali paciai neleist gimdyt ,o cezari daryt,bet cia konkreciau pas gydytojus reik klaust