Įkraunama...
Įkraunama...

Prašau patarimo...

QUOTE(goa @ 2008 01 31, 14:58)
ANDZY, is savo patirties galiu pasakyti viena- pabandyk priimti situacija tokia, kokia ji yra. To nevadinciau ligos pripazinimu ir pasidavimu, as tai vadinciau nebegimu nuo saves. Taip galesi padeti savo vaikui. Pabandyk paieskoti priezasties savyje, savo santykiuose su vyru. Liga ar bet kokia bloga situacija neisnyksta tol, kol naikinam pasekmes, o ne priezastis.

Goa, as ir nebegu nuo situacijos, man suprantama visa situacija, cia jau net negalvoju :ar man ja priimt... o gal neee.... , o kodel mano vaikui, o kodel man... blush2.gif , tai jau praeitas etapas, dabar as bandau ieskot priezasciu,kazka keist, rinkti info,nes net daktarai negali pasakyti to... skaitau, kad geriau kazka veikti, kazko siekt tam kad bent nors biski pakeist tikrove o ne sedet ir laukt kol kazkieno kito rankomis ta situacija pakeista...
Sutinku su tavo mintim : "Pabandyk paieskoti priezasties savyje, savo santykiuose su vyru. Liga ar bet kokia bloga situacija neisnyksta tol, kol naikinam pasekmes, o ne priezastis.
"
to ir siekiu, tiesiog norejosi pasidalinti savo mintim ir isgirsti jusu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 01 25, 23:48)
Pagalvosiu ir parašysiu AŽ, o tai tuoj čia varnynas tarakonynas susirinks...



kažkoks košmaras, kur vaižgantė rašo neįmanoma nei vienos temos skaityti, kaip tu gali gydyti kitus kai pati esi tokia pagiežinga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2008 01 26, 18:41)
Kiek žinau bronchinę astmą, kaip ir alergiją maži vaikai dažnai išauga. Mano draugėsmergaitė irgi išaugo ir be ypatingų "šarlataninimų". Nesakau, kad tikėjimas ir pasitikėjimas negydo, bet kai kur viskas vyksta kone savaime.

Mano panelei irgi bronchine astma pasitrauke.Bet kiek esu skaicius,ji neisgydoma.Buna,kad ji atsitraukia,bet gali su metais sugryzti g.gif .
Atsakyti
Astma gali sugrįžti paauglystėje.
Atsakyti