Įkraunama...
Įkraunama...

Senamiestis: Rasa

Na juk tikrai kas nors cia leidzia savo mazius g.gif
Papasakokit, netingekit wink.gif
Atsakyti
Manasis lanko darželį Rasa Daukšos gatvėje, na ką galiu pasakyti mes ten einame jau antri metai visai nieko darželis ir lavinimo programa pas juos gera ir renginių dauk būna, auklėtojos vienos fainos kitos nelabai na kaip ir visur, na aišku vienas minusas kad tai labai senas darželis, kai buvau maža mane tėvai ten vesdavo net mano viena auklėtoja dar vis dirba tame darželyje, aš tą darželį baigiau kai man buvo beveik 7 metai na tai buvo prieš 20 m. į tą darželį aš vaikščiojau nuo 3 m. na bet tai ne esmė esmė tame kad kai po tiek metų aš užėjau į darželį tai apstulbau nieko nepasikeite viskas taspats kas prieš 20 m. ir grupėse tie patys seni stalai tos pačios senos spintelės net medinės kaladėlės ir tos tospačios, turbūt todėl aš nepykstu kai auklėtojos paprašo kad atneštume kokių kanceliarinių priemonių ar kad susimetume ir nupirtume kokį kilimą. Oi nu aš čia ir išsiplėčiau trumpai tarian darželis tikrai neblogas maniškis į jį eina visada su noru, tiktai kad jis labai senas ten net langai seni na ta prasme ne plastikiniai.
Atsakyti
Aš irgi abu vaikus vedžioji į šitą darželį 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Vienas jau eis į ikimokyklinę grupę. tongue.gif Nežinau baisoka unsure.gif Musų auklėtojos Zita labai faina 4u.gif , Kitoje grupėje Daina irgi labai gera 4u.gif . Nenoriu minėti negerų bet vieną grupę mums teko keisti dėl auklėtojos sad.gif Jei kas norės sužinoti tegu rašo į ASMENINĮ PAŠTĄ.
Atsakyti
O kad darželyje baldai ir visa kita dar Sovietinių laikų, tai nežinau ar yra senų darželių su naujais baldais? Nebent patys tėveliai perka. Arba kalta darželio vadovybė.
Atsakyti
QUOTE(gerlenda @ 2005 05 10, 12:56)
O kad darželyje baldai ir visa kita dar Sovietinių laikų, tai nežinau ar yra senų darželių su naujais baldais? Nebent patys tėveliai perka. Arba kalta darželio vadovybė.





Klausykit,bet vaikai isvedami pakvepuoti ismetamom dujom-prie pat gatves?!...
Atsakyti
Taip, bet užeikite įdarželio teritoriją, ten daug medžių ir krumų.
Atsakyti
Sveikutes, nuvedziau ir as savo lepuna siandien pirma diena i darzeli. Ir apziurejus teritorija baisokoka pasidare schmoll.gif Tvora visa skyleta, o ka jei vaikas i gatve sugalvos iseit "pasivaiksciot"? Mamkos, gal darom kokius zygius, kad tvora sutvarkytu, a? Ir kur reiktu kreiptis ir kaip?
Atsakyti
Sveika Maka, direktorė nori tvorą statyti aukšta murinę, tik va babkių nėra, o į kokią grupę einat?
Atsakyti
QUOTE(gerlenda @ 2005 06 02, 16:03)
Sveika Maka, direktorė nori tvorą statyti aukšta murinę, tik va babkių nėra, o į kokią grupę einat?


I peledziuku smile.gif
Atsakyti
Dirbau tame darželyje 4 metus auklėtojos padejėja, pagimdžiau baigiau mokslus, man ten patiko, dabar esu auklėtoja norėčiau ten vėl sugrįžti bet dėja nėra vietos. O dėl auklėtojų manau kad visos visai nieko, tiesa senas galėtų jau į pensiją išleisti, tuo labiau dirba ir tokia kuri jokio pedagoginio išsilavinimo neturi, tai ta pati "Zita" ir dar viena yra pensininkė tiesa ta yra kažką baigusi. Va dėl tokių mums jaunoms pedagogėms su aukštaisiais išsil. neduoda dirbti. schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(rpusevic @ 2006 03 04, 21:12)
dirba ir tokia kuri jokio pedagoginio išsilavinimo neturi, tai ta pati "Zita" ir dar viena yra pensininkė tiesa ta yra kažką baigusi. Va dėl tokių mums jaunoms pedagogėms  su aukštaisiais išsil. neduoda dirbti. schmoll.gif

Gal tu puki auklėtoja 4u.gif 4u.gif
Mano vaikas ZITĄ laaabai mylėjo wub.gif
Ir aš jai už tai esu labai dėkinga wub.gif wub.gif wub.gif
Nežinau ar ji turi išsilavinimą ar ne, bet ją vaikai myli ir ji moka vaikus išmokinti dainelių, eilėraščių ir jų paruošti spektakliai tiesiog superiniai
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kitoms auklėtojom toli gražu taip nepavyksta cool.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Uzrasiau savo lepuka i sita darzeli eisim i peledziuku grupe nuo rugsejo, gal kas eina i sia grupe dabar? kaip sekasi?
Atsakyti