Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio gyvūno labiausiai nori?

Apklausa: Kokio gyvuno labiausiai nori? (267 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
laaaaaabai laaaabai noriu kašiuko, tokio mažiuko mažiuliuko.... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
as labiausiai norecia katino wub.gif turiu deguti vardu Ozzy bet kai ji pirkau tai norejau pirkt katina biggrin.gif bet nesigailiu kad nusipirkau deguti smile.gif jis labai mielas ir as ji myliu blush2.gif tik ir katino noretusi nes as megstu didesnius gyvunus biggrin.gif tik kad musu seimos kates nera megstami gyvunai todel kates pirkti negalu unsure.gif
Atsakyti
As tai labiausiai noriu arkliuko, bet greit ji turesiu tai dar labai noreciau bezdzioneles. Tik vat kur ja gauti!?! g.gif
Atsakyti
noriu šeško, šuns ir didelio akvariumo. katė yra cool.gif
Atsakyti
Norėjau nykštukinio pinčeriuko, bet db būtų gaila parketo, kad susisios blush2.gif Šeškas labai mielas atrodo, bet kolkas apseisim be augintinių, vėliau dukrytės kai užsiprašys, mąstysim ką įsigyt
Atsakyti
O as tai noreciau suns. Ypac noreciau "sarpejaus" veisles suns man jie tokie mieli,kad negaliu atsispirt,aisku tiktu ir kitoks taciau man jie "dieviski" tam tikra zodzio prasme.. biggrin.gif biggrin.gif wub.gif cool.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Arklio smile.gif Jei tik turet galimybes ir finansu smile.gif
Atsakyti
šuns ir tik šuns kaip ir dauguma biggrin.gif
Atsakyti
As tai siuo metu labai noreciau isigyt banguotasias papugeles ir degu. smile.gif smile.gif
Atsakyti
pas tėvus name liko mano šuo (škotų aviganis-kolis), dabar gyvenam bute ir dar dukrytė atsirado, tai labai gaila, kad neturim čia jam vietos cray.gif Taigi labiausiai noriu savo šuns verysad.gif
Atsakyti
iki pilnos laimės trūksta sfinksų veislės katinuko, kinų koduotuko ir paprasto neveislinio šunelio smile.gif
Atsakyti
O man labai patiko Sibiro burundukai smile.gif Negalėjau nuo ju atsitraukti, kai pamačiau. Jau toks guvumas ir grožis wub.gif
Ir vokiečių aviganio dar norėtųsi rolleyes.gif
Dar akvariumas būtų fain ax.gif
Ir degučiai patinka ax.gif
O dar norėčiau nimfos blush2.gif
Ai, žodžiu mane šeimyna į balkoną turbūt iškraustytų su visa gyvastimi lotuliukas.gif
Atsakyti